Айде да помислим заедно - сигурен съм че ако попитате въпросните момчета, влезли педагогика, дали ако не ги грозеше опасността да влязат в казарма биха записали педагогика - 90% от тях (минимум) биха отговорили отрицателно. 9% процента пък ще са се записали само за да учат в столицата...
Може да ми се смеете и да си мислите че говоря простотии тука ама съм убеден че е така. И не се смейте, а ПЛАЧЕТЕ. Толкова много се изкриви психиката на младите българчета. Плачевно просто. И аз се хващам понякога на какви простотии съм готов за да се размина с отбиването на военния си дълг... УЖАС !!!
Много момичета ако не са приети на първите едно, две до три желания просто оставят за следващата година. И цяла година четат (някои от тях си намират работа за да изкарат и по някой лев - де продавачка, де сервитьотка). Питайте после защо им е висок бала. А голяма част от момчетата, само и само да не влязат в казарма записват "к'вот бъде" (е, някои от тях имат тайни надежди да се прехвърлят някак си)....
Затова поне засега половото разделение трябва да си остане. Ако въобще трябва да има такъв тип изпити де
Виждате и че има момичета, които са съгласни че няма да е честно да се съревновават с момчетата (не за тях де
Те това мислим азе, па журналисте нека си пише, те затова са му напрайли артиа и мастило