Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Помощ и съвети всякакви
Да ве, Сис, логично е, но е факт, че бях чула от няколко места нещо такова, та..
Иначе! Да питам аз пак..
Някой знае ли подроности относно схемата да се поръчват от ebay.co.uk стоки, които по принцип нямат шипинг до Бг и се поръчват до някакъв УК адрес и после чрез някаква фирма ор самтин се пращат до Бг?
Иначе! Да питам аз пак..
Някой знае ли подроности относно схемата да се поръчват от ebay.co.uk стоки, които по принцип нямат шипинг до Бг и се поръчват до някакъв УК адрес и после чрез някаква фирма ор самтин се пращат до Бг?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
FoE изчакай до вечерта. Точно до старата работа на майка ми имаше фирма, която се занимава с всякакви доставки от ebay. Ще я питам за името, защото не се сещам,

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Направете нова тема, тази стигна обема си!
Аз също ще поискам съвет, макар и кулинарен: ако нямам саламурено сирене да настържа за пържени картофи, но съм чувал, че може и от тия вносните, какво да пробвам? Ементал, чедър, рокфор (по-скоро не) или некви такива... Предполагам разтопен кашкавал ще върши същатата работа? Или разтопено топено сирене...
Някой да е пробвал?
Аз също ще поискам съвет, макар и кулинарен: ако нямам саламурено сирене да настържа за пържени картофи, но съм чувал, че може и от тия вносните, какво да пробвам? Ементал, чедър, рокфор (по-скоро не) или некви такива... Предполагам разтопен кашкавал ще върши същатата работа? Или разтопено топено сирене...
Някой да е пробвал?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
We don't do this anymore.Kristo написа:Направете нова тема, тази стигна обема си!
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
http://www.gabco.org/index.php това е фирмата. Мама каза, че там са пристигали доставки в количества, но сайта им не ми предоставя много информация.
Успех!

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Кашкавал върху картофи става супер. Както и всяко друго сирене, което принципно ти харесва на вкус - всичките се връзват с картофите.Kristo написа: Аз също ще поискам съвет, макар и кулинарен: ако нямам саламурено сирене да настържа за пържени картофи, но съм чувал, че може и от тия вносните, какво да пробвам? Ементал, чедър, рокфор (по-скоро не) или некви такива... Предполагам разтопен кашкавал ще върши същатата работа? Или разтопено топено сирене...
Някой да е пробвал?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

вече е пълно с такива фирми пишеш в гугъла "доставки от англия" и си избираш тая която склада ти е най близо за да си вземаш лесно доставкитеFloWersOfEviL написа: Някой знае ли подроности относно схемата да се поръчват от ebay.co.uk стоки, които по принцип нямат шипинг до Бг и се поръчват до някакъв УК адрес и после чрез някаква фирма ор самтин се пращат до Бг?
габко съм ползвал няколко пъти и съм нямал грижи. като се регистрираш има обяснено с големи червени букви какво да пишеш да си попълниш адреса
в момента ползвам shopper.bg те ме кефят че всичко става в страницата им .. попълваш си там като ти дойде поръчката дали ще си я вземеш или къде да ти я носят пращат смс имат намаление за еконта /иначе габкото не ме кефеше че звънят по тел да се обясняваме/
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да вееее, аз ги гледах, супер са много тея фирми, ама не знам дали няма някоя специална за Ибей или то се тая, само да е УК примерно.. Също така, четох доста, ама в главата ми остана голяма мешаница та ми се щеше некой нормален човек да ми обясни и/или напрао поръча вместо мен. Но благодаря, ще се потормозя отново : )
няма специално за ибей /то няма и как да има/.. тези фирми просто предоставят адрес на който някакви хора носят някакви неща за други хора .. прави се понеже УК пазарът е мн голям и много продавачи са си уредили някакъв начин на доставка до там /тези доставчици може да са от Франция примерно/ а за БГ даже не са се сетили
Та тука някакви хора са изчислили че им е оферта да наемат някаква стая в англия и да пускат по 1 камион седмично и да вземат по 2 лв /кг/ и да дават адреса на тая стая на други хора които да си ги пишат в адреса на доставката и така .. а тия дето ти ги намираш в ибей продават по още 100 начина /ако са магазини/ така че .. важното е да доставят до УК .. или доставката до УК да е по евтина от тази до БГ та да си на оферта .. това е цялата работа .. зависи какво ти е нещото мога да ти го поръчам .. напоследък съм всеки ден в еконта да вземам или пращам неща така че нямаш грижи 
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Не знаех къде да задам въпроса, така че го лепвам тук. Някой има ли информация дали библиотеката на юридическия факултет вече работи?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Serenity_
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Здравейте : )
От този сайт -> http://www.sofiatraffic.bg/routes, когато въведа къде искам да стигна, най-бързия маршрут ли ми посочва?
Т.е. ако искам от спирката на зимния дворец да стигна до биологическия факултет, най-добре е да хвана автобус 280 до спирка СБАЛ по онкология и да вървя пеша до крайната цел?
В сайта на юридическия пише, че почваме от 1-ви, на листа, който ни дадоха при записването - също, а от СУ казват 30-ти (което май ще се окаже вярно).
В сайта на СБО пишеше, че адресна регистрация се прави до 30 дни, но отказаха да ми дадат ключ за стаята без нея.
Често ли се случват такива несъответствия?
Възможно ли е да изкарат актуален график за спорт чак на 3-ти (в деня на записването), или има шанс да е ден по-рано?
От този сайт -> http://www.sofiatraffic.bg/routes, когато въведа къде искам да стигна, най-бързия маршрут ли ми посочва?
Т.е. ако искам от спирката на зимния дворец да стигна до биологическия факултет, най-добре е да хвана автобус 280 до спирка СБАЛ по онкология и да вървя пеша до крайната цел?
В сайта на юридическия пише, че почваме от 1-ви, на листа, който ни дадоха при записването - също, а от СУ казват 30-ти (което май ще се окаже вярно).
В сайта на СБО пишеше, че адресна регистрация се прави до 30 дни, но отказаха да ми дадат ключ за стаята без нея.
Често ли се случват такива несъответствия?
Възможно ли е да изкарат актуален график за спорт чак на 3-ти (в деня на записването), или има шанс да е ден по-рано?
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
За маршрута по-добре използвай bgmaps.com - задаваш начална и крайна дестинация и начин на придвижване - градски транспорт. Конкретно за придвижването от Зимния до Биологическия не е това най-удобният превоз. Можеш: 1. Да хванеш 280 до метрото на Г.М.Димитров и с него да пътуваш до метростанция "Васил Левски"; 2. От Зимния да се качиш на 94 и да слезеш директно на метростанция "Васил Левски "(забравих точното име на спирката).
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Определеното от всеки отделен факултет дерогира общата информация за университета. ЮФ почвате от 1-и.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.