Borisg написа:Коя е думата, която описва контекстуално всичко, във всички аспекти, което мразиш

Досада
svetlio.varna написа:
Намираш ли прилика между себе си и Анелия?
Освен черната коса друга не
Би ли станала чалга певица? Не
А би ли спала с Милко Калайджиев, за да станеш чалга певица?
НЕЕЕЕЕЕЕ
Как се виждаш след 10 години? На върха на огромна и преуспяваща компания
Дюрекс или Спортекс? Дюрекс
Какво човешко качество най-много ненавиждаш у другите? Качеството да се лижат гъ*ове
С какво си облечена в момента? Къса плисирана поличка, блузка до пъпчето и високи токове
А ще го съблечеш ли?
Само щракни с пръсти
Море или планина? Море
Къде искаш да живееш след 15 години? Да ми чистят, готвят, перат... изобщо да имам кой да се грижи за домакинството, докато аз обикалям света
Какво искаш да работиш след 5 години? IT специалист, знам ли
Кой от хората около себе си чувстваш най-близък? Леля ми и една приятелка
Защо? Мога да говоря свободно с тях, без глупави критики и безполезни съвети
С какво може да спечели някой приятелството ти? Като спечели доверие от моя страна
Какво си готова да простиш? Малко неща, но само човека с/у мен е искрен
А какво не? Предателство
Maeve написа:
1. Целта оправдава ли средствата? Да
2. Слагаш ли етикети на хората? Старая се да ги опозная преди да предприема такива действия
3. Крещиш ли, когато си ядосана? Зависи колко, ако е леко само ръмжа

Но да, случвало ми се е да крещя
4. А оплакваш ли се?
Много
5. Има ли нещо, което никога не би направила за човека, когото обичаш? Не бих наранила друг човек, който обичам
6. На какво би отделила най-много внимание във възпитанието на децата си? На това да не се предават лесно, винаги да търсят красотата у хората, да се научат да споделят с мен
7. Би ли осиновила дете? Да, дори и да имам собствено бих го направила
8. Съжаляваш повече за изречени или за неизречени думи? Определено за изречените... Езика ми върви километри преди здравия ми разум
9. За какво би искала да имаш повече време? За мързелуване и забавления
10. Как разкарваш навлеците в дискотеката
?
Веднъж ми се е случвало и просто направих осъдителна физиономия и усети намека
11. Съумяваш ли да сдържаш нагоните си и да устояваш на изкушенията или по-скоро не? Даа, и не знам как успявам. На моменти имам чувството, че ще се пръсна, ако не се поддам
12. Порок ли е бедността? Ако те мързи да разботиш - да. В останалите случаи не
13. Глупав и красив или умен и... некрасив? (вариант «красив и умен» няма :p) Лоша сии

А може ли един глупав и красив и един умен и некрасив

Ако не - умния искам
14. Накараха ли те въпросите (не само моите, а всички, които ти бяха зададени) да се замислиш по-дълбоко за себе си като личност? До какъв извод стигна? Някои да. Заключих, че винаги съм ги знаела отговорите, просто не съм се поровила, за да ги осъзная