Губиш ....bubblin_girl написа:Здравейте. Искам да попитам и аз за 3-то класиране, понеже не съм наясно.. Приета съм ФВС, а изчаквах за Социални дейности, понеже разликата с минималния бал в сравнение с моят беше няколко стотни, но въпреки това не ми достига и на 2-ро, а миналата година е спаднал с повече от единица. Та.. имам ли шанс за нея примерно, ако изчакам на 3-то, и губя ли си мястото, ако не потвърдя сега? Благодаря.
Минимални балове - Първо класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- DeadMistress
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Минимални балове - Първо класиране
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
bubblin_girl написа:Здравейте. Искам да попитам и аз за 3-то класиране, понеже не съм наясно.. Приета съм ФВС, а изчаквах за Социални дейности, понеже разликата с минималния бал в сравнение с моят беше няколко стотни, но въпреки това не ми достига и на 2-ро, а миналата година е спаднал с повече от единица. Та.. имам ли шанс за нея примерно, ако изчакам на 3-то, и губя ли си мястото, ако не потвърдя сега? Благодаря.
Някой може ли да ми каже какво мога да се прехвърля от библиотечно-информаионни науки (задочно) без да губя годината, и какви са изискванията за това?
- дЕс
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аха, и аз така за трето останах. Имам въпрос в персоналната информация има Места и приети. Местата са само жените, а приетите и жени и мъже, нали?zizka написа:дЕс и ти ли остана за 3 то като мен как на 10 след 10 ще се подават лиmorfei написа:Не, не са малко местата. Срок за подаване на документи за 3то класиране няма, ще стане известно до 10 август.
Ако съм те разбрал правилно, не. В персоналната информация за класирането излизат само местата за жени и съотвтено приетите жени, ако си жена, или поне по мое време беше така.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Аааа да, моя грешка, обърках се тука от толкова много въпроси. 
Компютърни науки 1 курс
PLS, може ли някой по моя въпрос, защото незнам какво да правя :S
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Аз ти отговорих /в една друга тема, ако не се лъжа/. Не можеш. Двете специалности имат коренно различни учебни планове. Ако се прехвърлиш, ще запонеш отначало.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
А няма ли нещо друго в което мога да се прехвърля без да губя годината? И от библиотечно-информационни науки (задочно) и архивистика и документалистик (редовно), кое е по-добре да запиша да уча ?
- morfei
- Форумно зомби
Е ти нямаш право на избор. Записваш това, което си приет на 2ро класиране, не можеш друго. Единствения ти вариант е да подадеш документи за 3то класиране след 10ти за незаетите места.
Компютърни науки 1 курс
- Eleanor
- Летящите Пръсти
някой знае ли къде могад а видя баловете от 2ро 
Окончателното записване се извършва от 2 август до 4 август 2010 г включително, в отдел "Студенти" на Исторически факултет. Архивистика и документалистика нали е в историческия факултет,а Библиотечно-информационни науки във философския, а аз запазих 1-вата си специалност, това не значи ли че мога да избера в коя от двете да се запиша ?
Ако идеш на Стената- ще видиш всичките. Иначе сега видях, че след зелената линия са написани баловете от второто класиране. Просто трябва да кажеш за кои специалности се интересуваш, тогава .ще се намери кой да ти напише минималните балове от второто класиране.Eleanor написа:някой знае ли къде могад а видя баловете от 2ро
Последно промяна от lilik на 31 Юли 2010, 14:05, променено общо 1 път.
- morfei
- Форумно зомби
Не, не значи, че можеш да избираш. Трябва да се запишеш в специалността, която си приет на 2ро или гориш. И щом си я писал като "по-горно" желания, значи я желаеш повече. Къв е проблема?moromcho написа:Окончателното записване се извършва от 2 август до 4 август 2010 г включително, в отдел "Студенти" на Исторически факултет. Архивистика и документалистика нали е в историческия факултет,а Библиотечно-информационни науки във философския, а аз запазих 1-вата си специалност, това не значи ли че мога да избера в коя от двете да се запиша ?
Компютърни науки 1 курс