Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Just Maria
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: първи
Re: Образователни технологии
Аз за втора година ходя на курс по английски език.Миналата година не ме приеха.Да си го кажа направо-чисто и просто защото не се отнесох сериозно и на второ място-не знаех какво искам.Най-лесно е да обвиня учителката ми.Но не бих го направила,защото тя носи титлата "учител" заслужено,изключително голям сладур е и на всички на курса ни е като приятел.
Фирмата като цяло е добра.Ако питате мен е най-добре да се ходи с препоръка към определен учител.
Дерзайте!
Фирмата като цяло е добра.Ако питате мен е най-добре да се ходи с препоръка към определен учител.
Дерзайте!
Every misfortune has its uses!
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
ОТ са добри, ходих в Ст. Загора, преди
години и две поредни години изкарвах
над 5 (въпрос на обстоятелства беше, че
не учих каквото ме приеха), но мисълта ми
е, че знанията ми бяха много стабилни, бях
сигурна във всяка една тема и никой не ни
караше да зубрим, даже си спомням, че двама
се отказаха поради тази причина, че трябва да
мислят, но пък никога не съм писала над 8 стр.
години и две поредни години изкарвах
над 5 (въпрос на обстоятелства беше, че
не учих каквото ме приеха), но мисълта ми
е, че знанията ми бяха много стабилни, бях
сигурна във всяка една тема и никой не ни
караше да зубрим, даже си спомням, че двама
се отказаха поради тази причина, че трябва да
мислят, но пък никога не съм писала над 8 стр.
- Lace
- В началото бе словото
Hi,just Maria,
По какъв предмет е тази учителка-приятелка?
АнглийскиLace написа:Hi,just Maria,
0x00000000
-
Just Maria
- В началото бе словото
null-byte написа:АнглийскиLace написа:Hi,just Maria,
Да, по английски.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
"Образователни технологии" са най - доброто място, където можеш да попаднеш, ако имаш желание да учиш и искаш да изкараш възможно най - високи оценки на кандидат - студентските изпити. Готвих се там по история и литература и съм останал с отлични впечатления. Още поддържам контакти с двете си преподавателки. Наистина се отнасят много приятелски към теб - не те възприемат като "жива заплата", а с всеки се работи индивидуално ако се наложи. Атмосферата е изключително приятелска. Препоръчвам фирмата на всички.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аз съм там, ама все си мисля, че не зависи много, много от фирмата и името и, а от учителите, на които ще попаднеш.
Образователни технологии има в повечето областни градове, а съвсем не съм уверен, че всичките учители са добри.
Аз по история ходя и съм доволен.
Образователни технологии има в повечето областни градове, а съвсем не съм уверен, че всичките учители са добри.
Аз по история ходя и съм доволен.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Аз също съм доволен от тях. И двете ми преподавателки (ходя на БЕЛ там) са млади, работят с хъс, с желание и ако и от отсрещната страна има такова, нещата се получават. Просто нека хората не си мислят, че в ОТ наливат знанията с фуния... Там просто ти казват как да направиш нещата, а дали ще ги направиш зависи от теб! 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
И аз също мога да ви препоръчам "Образователни технологии". Ходя на техните курсове по математика в Бургас и съм изключително доволен. Наистина много зависи от учителя, но смятам, че при тях няма слаб учител. Моята госпожа е наистина страхотна, страшно много си обича предмета и това си личи. По цял ден се занимава само с математика и понякога съм се чудел как не и писва. А относно това, че могат да се занимават индивидуално с теб - така е; аз съм на индивидуално,защото се движа доста по-бързо от другите и в това за тях няма проблем.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
-
Just Maria
- В началото бе словото
camel написа:"Образователни технологии" са най - доброто място, където можеш да попаднеш, ако имаш желание да учиш и искаш да изкараш възможно най - високи оценки на кандидат - студентските изпити.Наистина се отнасят много приятелски към теб - не те възприемат като "жива заплата", а с всеки се работи индивидуално ако се наложи. Атмосферата е изключително приятелска. Препоръчвам фирмата на всички.
andro написа:Аз съм там, ама все си мисля, че не зависи много, много от фирмата и името и, а от учителите, на които ще попаднеш.
Напълно съм съгласна с тези мнения и го казвам като човек,който ходи на курсовете им 2 години. Независимо как се готви човек винаги опира до момента, в който трябва да положи и той усилия. Иначе би било твърде лесно и, по мое мнение, безинтересно.explorer написа:Просто нека хората не си мислят, че в ОТ наливат знанията с фуния... Там просто ти казват как да направиш нещата, а дали ще ги направиш зависи от теб!
- n_power
- В началото бе словото
След всички мнения до тук за ОТ само ми остава да споделя кратко - и аз се подготвям там (с история) и аз съм много доволен.
НО НАЙ-ВАЖНОТО е да прецените добре времето си и да изберете едно от двете - да работите или да учите.Аз си мислех,че мога да ги съчетая понеже винаги ученето ми е вървяло но се оказа,че греша.
Успех на всички и пак повтарям-ако искате да бъдете студенти - "седнете си на дупетата сериозно"
НО НАЙ-ВАЖНОТО е да прецените добре времето си и да изберете едно от двете - да работите или да учите.Аз си мислех,че мога да ги съчетая понеже винаги ученето ми е вървяло но се оказа,че греша.
Успех на всички и пак повтарям-ако искате да бъдете студенти - "седнете си на дупетата сериозно"
А как смятате, кой вариант е по-добър - курсовете в ОТ, или тези в СУ по български и история? Питам, тъй като ми се иска да избера по-добрия вариант.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
За историята не мога да ти кажа, защото аз се готвих при частен учител. Но за литературата има един момент: курсът в СУ, по мнение на мои приятели, които ходиха тази година, е за хора, които определено познават творчеството на авторите в подробности и имат нужда само от допълнителни разяснения по конкретни въпроси от преподавателите в СУ. В ОТ започват от самото начало, все едно никога не си се занимавал с Ботев, Вазов и т.н. Да кажат и хора, посещавали курса на Университета, но аз за ОТ мога да ти дам добри отзиви, макар че вече си мисля, че можех да мина и с едноименния курс на СУ, ама това е друг въпрос 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
arina, отиди в ОТ. По литература специално знам, че в университета диктуват едни безкрайни теми и толкова. Там целта не е да те научат на нящо кой знае какво, а да ти покажа как точно трябва да ти е структурирана темата.

Благодаря за мненията, но от написаното от теб си вадя заключение, че е добре да се посещават курсовете и на двете места - имам предвид много важно е да разбереш какви са изискванията на преподавателите от СУ относно структурирането на темата!Kuln написа:arina, отиди в ОТ. По литература специално знам, че в университета диктуват едни безкрайни теми и толкова. Там целта не е да те научат на нящо кой знае какво, а да ти покажа как точно трябва да ти е структурирана темата.