Какъв е mp3-плейърът ви?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Пропуснах да си кажа болката за моя плейър - има някакво собствено си мнение за реда на пускане на песните. Често като си имам чинно номерирани файлове в папката, той ги пуска по някаква собствена си логика, така и не разбрах каква - чудех се дали не е по дата на създаване или промяна, но не беше и това.
А слушалки си взех леко скъпички, май бяха 25 или повече, забравих вече, но пък е задължително да можеш да си променяш височината на звука без да пипаш плейъра. И не си ги ръгам вътре в ушите.
А слушалки си взех леко скъпички, май бяха 25 или повече, забравих вече, но пък е задължително да можеш да си променяш височината на звука без да пипаш плейъра. И не си ги ръгам вътре в ушите.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Номерирай си файловете в папките така:fan4battle написа:Пропуснах да си кажа болката за моя плейър - има някакво собствено си мнение за реда на пускане на песните. Често като си имам чинно номерирани файлове в папката, той ги пуска по някаква собствена си логика, така и не разбрах каква - чудех се дали не е по дата на създаване или промяна, но не беше и това.
01 - Pesen
02 - Pesen
03 - Pesen
...
Идеята е номерът на песента да е най-отпред и да започва с нула (01, 02, 03...). Така нямах проблеми с моя. Всякакви други варианти като Grupa - 01 - Pesen (както си наименовам файловете на харда) дават нежелани резултати при плейъра
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
"Diva Light" на Daisy Multimedia (които, противно на всеобщото схващане, не са българска фирмаXenon написа:Фиби, попитах защото един приятел има друга марка МР3-плейър, но софтуера е като на моя.
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 17 Окт 2007, 14:56, променено общо 1 път.
- DADO
- Легендарен флуудър
Те дори по форма са почти идентичниЦиндил-Пиндил написа:"Diva Light" на Daisy Multimedia (които противно на всеобщото схващане не са българска фирма), NEO, Canyon и един куп други знайни и незнайни фирми използват този стандартен и най-често срещан модел (който някой беше дал на снимка) като сменят единствено логото на фирматаXenon написа:Фиби, попитах защото един приятел има друга марка МР3-плейър, но софтуера е като на моя.
Ibiza DJ
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Първият ми плейър беше от няква промоция на Мтел (картата още е някъде по бюрото ми
) Не знам как му затрих капачето на USB-то, после изчезна и капачето на батерията, накрая и слушалките си взеха "последно сбогом"
2-3 месеца се каних да го нося на доктор, да му купя някакви капчета, ама така и не се наканих и в някакъв момент директно си взех най-евтиното, което намерих в техномаркет-а (щях да пътувам и нямах много излишни кинти)- накакво SANG-че.
Дръвце си е, интерфейса му е правен в час по трудово, няма hold-бутон, та се изключва, ако си натисна нещо по джоба, но е железен - година и нещо непрекъсната зловеща експлоатация и едва-едва се заформят оплаквания (копчетата мъничко отказват) А и му е малко мозъка - 256 мб-та
Туй-то.
Дръвце си е, интерфейса му е правен в час по трудово, няма hold-бутон, та се изключва, ако си натисна нещо по джоба, но е железен - година и нещо непрекъсната зловеща експлоатация и едва-едва се заформят оплаквания (копчетата мъничко отказват) А и му е малко мозъка - 256 мб-та
Туй-то.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
Да, всъщност трябва да кажеш какво ти трябва точно. С флаш карта, с хард диск? По-голям дисплей, или дисплея не е важен? Цена? И всъщност най-важното - звук ли гоним, или важното е да свири? Понеже едно Нео, няма да звучи като един Криейтив.
Пък после се почва историята със слушалките... Ма то аз съм изкривен, та не съм мерило 
Ай-подите никак не са зле. Също и гореспоменатите Криейтиви. Ама те са с хард-дискове. Над тези с флаш карти наблюдения нямам, защото никак не ме интересуват и не ги следя.
Едит: също не е зле да плейват и други формат освен mp3... OGG (много добре), WMA (мразя го!), FLAC (тотален кеф)
Ай-подите никак не са зле. Също и гореспоменатите Криейтиви. Ама те са с хард-дискове. Над тези с флаш карти наблюдения нямам, защото никак не ме интересуват и не ги следя.
Едит: също не е зле да плейват и други формат освен mp3... OGG (много добре), WMA (мразя го!), FLAC (тотален кеф)
i know the human being and fish can coexist peacefully
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Имах преди това дискмен Самсунг, който е на сто години и още бачка безотказно, само дето не го нося със себе си вече, а седи у нас да го слушам..Циндил-Пиндил написа:
А някой да е чувал отзиви за моделите на Самсунг?
Имах и мп3 плейър с 1гб на Самсунг. Сега тоя месец се развали. Още не съм сигурна дали е окончателно или ще тръгне. На повече от две години е вече. Но е супер плейър и след толкова време и сега бих си взела направо същия. Само дето нямам време да ходя да си търся и ще отложа за след седмица-две.
Две приятелки имат същия Самсунг и също не са се оплаквали от него. Мойто кво ли не е преживяло и май си умря просто от старост
Ако те интересува някаква функция дали има, питай, то има почти всички функции, даже повече, отколкото успях да намеря първата година, последно открих, че имал една нова това лято
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
и моят се счупи INOVIX , от една година го ползвам и първо слушалките изгърмяха, а сега вече не се и пуска, а ако случайно го пусна, не иска да се изгаси... големи борби пардат... и сега се чудя какъв да си взема...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Търся:
- MP3-плейър (никакви MP4-ки, цветни дисплеи и т.н.)
- добър звук (никакви НЕО-та и САНГ-ове)
- нормален софтуер (съвместим с всякакви опер. системи и т.н. ...пролича си, че нищо не разбирам от компютри, нали
)
- 1GB+
- вградена батерия (зареждане през USB, по възможност да става бързо)
- без флаш карти - няма да ъпгрейдвам
- малък и компактен
- семпъл дизайн (без шарении)
- цена до 140 лв.
http://electronics.market.dir.bg/xoffer ... shop_id=87
http://electronics.market.dir.bg/xoffer ... shop_id=18
^^^^^
Тези двата щяха да са перфектният плейър за мен ако не беше тъпата уловка със специфичния софтуер на Сони
Айде пишете, че утре мисля да взимам нещо вече, с вас или без вас
- MP3-плейър (никакви MP4-ки, цветни дисплеи и т.н.)
- добър звук (никакви НЕО-та и САНГ-ове)
- нормален софтуер (съвместим с всякакви опер. системи и т.н. ...пролича си, че нищо не разбирам от компютри, нали
- 1GB+
- вградена батерия (зареждане през USB, по възможност да става бързо)
- без флаш карти - няма да ъпгрейдвам
- малък и компактен
- семпъл дизайн (без шарении)
- цена до 140 лв.
http://electronics.market.dir.bg/xoffer ... shop_id=87
http://electronics.market.dir.bg/xoffer ... shop_id=18
^^^^^
Тези двата щяха да са перфектният плейър за мен ако не беше тъпата уловка със специфичния софтуер на Сони
Айде пишете, че утре мисля да взимам нещо вече, с вас или без вас