Да се махнат по-голямата част от тях. 1-2 добре, ама цял раздел пълен с тях идва прекалено.MERCES_LETIFER написа: Ако има и някакъв начин така популярните 'форумни игри' да се изместят от раздела...![]()
Предложения за промяна и развитие на форума
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Явно моето мнение(което е било изтрито) е било възприето като шега или спам, но не беше такова. И така ще си спестя емотиконите, този път, за да изразя и моето щастие от промените, да ви кажа че сте супер идейни и ако всички тези 10 точки се изпълнят, форума ще се издигне на ново ниво-модерно и практично. Е, всичко това го бях изразил с емотикона, но както казах трият ме безцеремонно. Дано и този път не стане така. Успех 
евала - вървим нагоре
Евала за идеите, а аз ще добавя още няколко от мен.
При разделението на подфоруми, освен факултети може да се добавят и курсове, за да не рови един първокурсник, например, през инфо касаещо завършващите, макар и пак на същата тема "изпити", която го интересува.
В профилите да се добави опция да пишем коя специалност и курс сме, а защо не и кой пол, та да знаем поне как да се обръщаме един към друг.
И ако горното успее да се случи, може съвсем да улесним нещата с една търсачка за потребители от определена специалност:)
При разделението на подфоруми, освен факултети може да се добавят и курсове, за да не рови един първокурсник, например, през инфо касаещо завършващите, макар и пак на същата тема "изпити", която го интересува.
В профилите да се добави опция да пишем коя специалност и курс сме, а защо не и кой пол, та да знаем поне как да се обръщаме един към друг.
И ако горното успее да се случи, може съвсем да улесним нещата с една търсачка за потребители от определена специалност:)
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Нищо не разбрах от това, което е описано като идеи. Единственото, което мога да кажа е, че ако превърнете форума на СУ в нещо подобно по отношение на функционалност и гъвкавост като този форум, ще съм доволен.
Мъгла над Русе

-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: евала - вървим нагоре
Според мен разделението по курсове не е нужно. Все пак форумът е за комуникация, а не е info-сайт с добре подредена база данни. Излишно е тема за 1 специалност да се разделят на 4 или 5 по курсове. Не знам как да го обясня по-добре, но ми се струва, че раздробяването ще донесе малко хаосblessing написа:При разделението на подфоруми, освен факултети може да се добавят и курсове, за да не рови един първокурсник, например, през инфо касаещо завършващите, макар и пак на същата тема "изпити", която го интересува.
(Just my humble opinion
- Jody
- Пишете, о, братя
- Специалност: Туризъм
- Курс: четвърти
Аз лично съм фен на vBulletin 3.6.* макар че в България не са много популярниXenon написа:А защо пак phpBB, а не IPB? Някой беше казал че не е проблем да се премине към тази платформа.
Последно промяна от Jody на 08 Сеп 2007, 15:08, променено общо 1 път.
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Това е едно от нещата,които мн ми харесват...tamerlan написа:Ако не е жълт като напикани гащи ще е голямо подобрение
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Подкрепям структурните промени, които предлагате, както и предложението за скрипт, следящ правописа
Туко виж сме се ограмотили
)) Но ако направите и някои визуални промени би било перфектно
Не казвам да смените изцяло този скин:) Въпреки че, вероятно, ще ви се наложи предвид новите неща 
На предната страница се появиха хора, които заявиха, че си го харесват. Както и обратното
Затова, най-добре е да предложите няколко варианта, за да може човек да избира. 
На предната страница се появиха хора, които заявиха, че си го харесват. Както и обратното
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Имах предвид да сложат повече скинове, че да има избор за такива като мен, които ги заболява главата от жълто, розово и други такиваclessy написа:Това е едно от нещата,които мн ми харесват...tamerlan написа:Ако не е жълт като напикани гащи ще е голямо подобрениеАко беше дори по-наситено жълто...патешко
още повече бих се накефила...