Methuselah написа:1. Вярваш ли в библията?
2. Циганите да мрЪт ли?
3. А евреите?
4. А негрите, мюсюлманите, индианците, жълтите?
5. Коя чужда страна те е впечатлила най-много и с какво?
6. Нещата които най-много искаш да постигнеш и да имаш пречат ли си едно на друго?
7. Какви шарки си карала?
8. Кръвна група?
9. Имала ли си домашен любимец - гризач?
10. А рибки?
11. Обществото болно ли е?
12. Нещото от което най-много те е срам?
13. Има ли пълно щастие?
14. А рядко щастие?
без последния ако искаш......
1. Не съм я чела.
2. Не. И те са хора все пак. Проблема с циганите не е, дали да "мрЪт", а да не раждат.
3. Не.
4. НЕ.
5. Не съм била в много чужди страни, едва в съседните - Гърция, Турция, Румъния и Македония. Всяка ми хареса по различен начин. Може би най- ми хареса Турция, щото е уникално чисто и живописно, а хората са много благосклонни и вежливи.
6. Не. Ама пък съм на мнение, че човек трябва да осъществява целите си постепенно. Когато осъществиш една цел, пред теб се открива пътя към следващата.
7. Хммм... варицела и рубеола... ама ще те излъжа. Не знам със сигурност.
8. Нямам.

Базик. Не си я знам.
9. Не.
10. Да! И костенурки (една речна, една декоративна и една сухоземна), и папагали, и куче, и котки, и щурчета.
11. Зависи от каква гледна точка го гледаш.
12. Май няма такова.
13. Щастието е особено състояние на духа, а "щастлив" е много субективно понятие. Ако "щастието" се изразява в притежаването на "всичко", което човек желае да има, да му се случи, да направи, да бъде, то "пълно" щастие няма, защото човек едно има - друго няма. Формулата за "пълното" щастие се крие някъде там - да си доволен от това което имаш, правиш, си.
14. Думата "рядко" май е несъотносима към думата "щастие".... значи сигурно няма!
Ако достигна до по-зрели прозрения по въпроса, ще ти пиша ЛС да ги обсъдим.