крис написа:Редно е да дам своя принос...
Така...:
1. За 2 семестъра съжителство...какво научи от мен и за мен, успя ли да почерпиш от моята мъдрост и опит:lol: ?
2. Има ли нещо, което искаш да ми кажеш, а не си успяла досега, забележки някакви?:P
3. Колко много се ядосваш, когато шумя и не те оставям да спиш

?( аз btw наистина се старая

)
4. Вярваш ли, че ще издържим до 4ти курс без ( мн тежки) психически отклонения?
5. Смееш ли да си правиш дългосрочни планове, макар и тайничко?
6. Страх ли те е (ама осезаемо), че ще се провалиш, или в себе си знаеш, че ще се справиш?
7. Имаш ли някакво...мъничко дори желанийце... да се научиш да готвиш?
8. Би ли променила хода на събитията дотук, ако можеше?
9. За Р. ... както и за други букви от азбуката

... ще посмееш ли?
10. А с бънджи стиска ли ти наистина да скочиш, или само говориш?
11. Къде и каква татуировка би ( ще) си направила / виш?
12. Какво искаш да ти подаря за...ами няма как 20

я РД????
Без слова за край, защото смятам да ти задавам още въпроси

, в крайна сметка имам още мн да чета, нощта е пред нас

1.оооо да!!!!разбрах какво е да можеш да разчиташ и да мрънкаш на някого по всяко време

за теб специално почти нищо ново, аз всичко си знаех и преди- колко си амбициозна,какъв невероятен приятел и човек си

а от теб почерпих най- доброто

най-вече от опита ти
2.приятелите затова са ти приятели, за да ти направят забележка и да си направиш изводи

мисля, че всичко съм ти казала, не съм ти спестила нищо
3.доста,но имам невероятното умение да заспивам почти веднага, така че всичко е ок
4.ми те така като гледам взеха доста да се проявяват, така че относно нашето психично състояние съм песимистично настроена

както каза и без това живеем близо до 4ти км
5.преди много често, сега все повече ме хваща страх само като си помисля за нещо и имам чувството,че няма да се случи

за по-маловажни неща,като например с какво ще се облека си правя и по-дългосрочни планове
6.умирам от страх,че ще се проваля и че това,което искам има вероятност да не се случи
7.не

за какво ми е да мога да готвя при условие,че живея с теб...обожавам ти картофената супа
8.не!!!всяко нещо се случва с някаква цел и така е трябвало да се случи...то това е най-интересното,неизвестността,въпреки че често е и доста плашеща
9.едва ли, въпреки че знам,че аз мога да съм тази,която да контролира ситуацията...мисля,че не ми стиска достатъчно

което е жалко, защото без да съм опитала,нз дали си заслужава, а и мразя, когато знам, че не съм направила достатъчно
10.много съм навита, 100% съм за, ако дойдеш с мен!
11.ще си направя, на гърба,все още не съм решила,най- вероятно ще са някакви йероглифи по дължина,но и представа си нямам точно какво
12.как смееш да споменаваш това число

ми нз искам да е изненада

всъщност знам....