Уважаеми колеги, това вашето е безобразие...

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Да, и аз за там говорех, но засега се задоволявам с 2-ри етаж на южното крило :twisted:
Като птичка в небесата :)
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Axel написа:О, в северното крило на 2ет. дето е Географския е номер едно...
За нея говорех да :roll:
Starbreaker
В началото бе словото

Мнение от Starbreaker »

За аналфабетите, дето ме обиждат, че съм бил "вечния студент" държа да отбележа, че магистратурите не пречат на работата. Всичките ми колеги от магистратурата имат сериозна работа, аз също. Живея сам и "мама" и "тате" не ми дават пари и не ми плащат сметката за тока, за разлика от онези тарикати, който обичат да се правят на простаци, за да не ги помисли някой за "вечни студенти". Като не ви се търкат университетските банки, купете си дипломи и не учете! Има дипломи от Лесо-техническия за по 1000 лева (колкото най-евтината магистратура в СУ).
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Winyan написа:
Axel написа:О, в северното крило на 2ет. дето е Географския е номер едно...
За нея говорех да :roll:
Тя е най-зле поддържаната :(
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Аз веднъж една вечер зимата влязох в женската, която е до задния централен вход :lol: Мъжката беше в ремонт...а иначе сега мъжката е Номер 1!
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Абе, на повечето ВУЗове тоалетните са като че ли най-слабото място... изключение прави само НБУ. А в УНСС преди няколко години какви кенефи тип 'клекало' имаше? Още ли не са ги демонтирали?
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Голяма част от "най-елитните" студени са обикновени простаци, ето защо. Утре някои ще станат пофесори и ще продължават да не си пускат водата... За сметка на това от курс на курс самоуважението расте. Дано поне се къпят ведъж седмично. А съм чувала, че в СУ не приемат който и да е :roll:
Хигиенизацията е враг на бактериологическата диверсия.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

с риск да прозвуча прекалено гадно...

веднъж влезнах в кенефа на ректората (този до асансьорите) и по стените беше размазана странно разпознаваема вече втърдена кафява консистенция... гледката беше уникална! :shock:

едва след това направиха ремонт там... :roll:
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Лелеее...ето това открих в невероятния сайт izpoved. com във връзка с потайностите на университетските кенефи: http://www.izpoved.com/confessions.asp? ... t&cnf=2246
:shock:
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

:lol: ужас,каква е тая простотия?!
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

чакайте..каква е тази темичка...нали уж в СУ е бъдещата интелигенция на България...не разочаровайте кандидат- студентите :lol:
Аватар
train_reaction
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от train_reaction »

DaNce_ написа:чакайте..каква е тази темичка...нали уж в СУ е бъдещата интелигенция на България...не разочаровайте кандидат- студентите :lol:
:D Каква интелигенция?! Същите деградирали дечица, които тичат из училищните дворове влизат и в СУ. Интелигентността не е локално явление (за съжаление), пък и Г.Господинов, смятан за интелектуален тип, отделя доста внимание на кенефа като... каквото се сетиш символно изображение. Каквото и да си говорим - тоалетната е светиня и трябва да се пази чиста.
we’re going to hell anyway, let’s travel first class
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

mecho написа:Лелеее...ето това открих в невероятния сайт izpoved. com във връзка с потайностите на университетските кенефи: http://www.izpoved.com/confessions.asp? ... t&cnf=2246
:shock:
ха, та това се случва почти всекидневно в тоалетните на Ректората (а и не само), ама така е, като няма контрол кой влиза в сградата, то направо трябва да сме благодарни, че засега "само" ексхибиционисти и сексуално незадоволени типове проникват в унито, не ми се мисли, ако някой радикално настроен терорист успее да влезе :lol:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

[quote="inaccessibility"]с риск да прозвуча прекалено гадно...

веднъж влезнах в кенефа на ректората (този до асансьорите) и по стените беше размазана странно разпознаваема вече втърдена кафява консистенция... гледката беше уникална! :shock:

О да! Това е често срещано явление в СУ!
Ibiza DJ
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

train_reaction написа:
DaNce_ написа:чакайте..каква е тази темичка...нали уж в СУ е бъдещата интелигенция на България...не разочаровайте кандидат- студентите :lol:
:D Каква интелигенция?! Същите деградирали дечица, които тичат из училищните дворове влизат и в СУ. Интелигентността не е локално явление (за съжаление), пък и Г.Господинов, смятан за интелектуален тип, отделя доста внимание на кенефа като... каквото се сетиш символно изображение. Каквото и да си говорим - тоалетната е светиня и трябва да се пази чиста.
Затова вметнах и думичката "уж" всъщност :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”