Еми ако вземеш да дойдеш да играеш (не че те обвинявам) ще стигнем доста по-напредTheGreat7 написа:Какви са очакванията ти за следващия турнир по футбол "Каменица Фенкупа" ?
Размисли и страсти със Смешко
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
smeshko
- Паисий
1.Еми какви бяха причините .. сдухахме се , биха ни ..и като цяло не е гот да играеш 1 мач да отидеш на бал и да се върнеш за 2рия мач ...FeverNew написа:Какви бяха причините да отпаднете от "Каменица" тази година?
Доволен ли си от специалността си и от СУ като цяло?
Как ти е крака?
2.Еми да доволен съм , въпреки че още обмислям местенето като вариант
3.Еми как.... никак , но щом явно играх значи е по-добре
In vino verittas
-
smeshko
- Паисий
1.Еми доволен съм , като се има предвид ,че очакванията бяха доста по-лоши .... все пак постигнах нещобръм бръм написа:Доволен ли си от развитието на житова си до сега?
Гордееш ли се с постигнатото ?
Какво обичаш да правиш през свободното време?
Спомена планините.. имаш ли любимо кътче, място където си прекарал незабравимо?
2.Всъщност не особено , защото още не съм постигнал нещо голямо и култово , с което да се гордея , но все пак не съм чак толкова зле , колкото мислех , че ще съм
3.Еми имам ... писта Лалето на Витоша ... обожавам да карам ски и за мен там е невероятно .. а иначе на селото ми до Севлиево в Стара планина също имам доста незабравими моменти , но дори и да ти спомена Гарговото не вярвам , че ще го знаеш ...
In vino verittas
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
smeshko написа:Ех .. .как ме видя бре ... ми не знам ... пих една бира преди това и ми се доспа достаTon4eto написа:Защо спиш по време на лекции?![]()
пък как да не спя... видя каква е лекцията
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
-
smeshko
- Паисий
Един човек умрял и попаднал в рая . Там разни фонтанчета , градинки , цветенца , птичи пеят , абе пълна идилия , обаче на нашия човек му е скучно.Отишъл на екскурзия в ада и какво да види там - дискотеки , разврат , голи мацки , супер купон .И решил да отиде при Господ и да го пита може ли да го преместят в ада щото там е по-весело.Съгласили се , обаче като отишъл в ада го набутали в един казан и почнали да го ръчкат с горещо желязо . Човекът попитал дявола защо така се случва и къде е изчезнал целият купон.Winyan написа:Смешко, кажи един виц
Дяволът : Е няма как преди беше ексурзиант , ама сега си емигрант
In vino verittas
-
smeshko
- Паисий
Ихааа най-накря разбрах коя сиTon4eto написа:smeshko написа:Ех .. .как ме видя бре ... ми не знам ... пих една бира преди това и ми се доспа достаTon4eto написа:Защо спиш по време на лекции?![]()
пък как да не спя... видя каква е лекцията
ми седеше точно пред мен
как да не те видя.пък и беше единственият,който подремваше
In vino verittas