Спечели ли ДПС?

Модератори: Don Horhe, Lord

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Пробвай се още наесен на общинските избори и ако нищо лошо не ти стане.... :wink:
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

аз пък не съм съгласен. ДПС си е стабилна партия и има доста симпатизанти не само сред малцинствата. Или доста от познатите ми говорят развален български^^

лично аз съм с десни виждания, но...нито ДСБ, нито пък СДС заслужават бюлетина. ГЕРБ...айде не(=

иначе- да, гласувах.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Не съм забелязал ДПС да имат доста симпатизанти извън турската и циганската етнически групи и българомохамеданската религиозна такава.

Между другото гореспоменатите групи могат само да полуат моите адмирации - това са хора, които упражняват правото си на глас, за разлика от тотално незаинтересованото "чисто" бъългарско население. Вярно че са твърд електорат на една партия (което до голяма степен обезсмисля демократичната идея), но според мен ако има нещо по-лошо от твърдите електорати, то това е нихилизмът и негласуването. Евала, гласуваха си, постигнаха си своето. Никой не ни е крив на нас.
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

мисля, че анти- ДПС пропагандата е твърде сериозна и това засилва вижданията, че едва ли не само турците и ромите гласуват. именно тази пропаганда обаче, според мен, доказва, че ДПС е опасност и то много сериозна.

като говоря за опасност в никакъв случай нямам предвид заплаха за националните интереси и бла бла, а за притежанието на кокала. СДС, ДСБ, ССД, БСП лека-полека излизат извън сметките, Бойко и Волен все още обират отрицателен вот, а алтернативи...няма.

Българската политика се нуждае не само от нови лица, но и от адекватни и ясни платформи, обещания и най-вече действия.
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Българинът е политически инфантил. И докато е така, винаги той ще губи
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър

Мнение от fragile »

tamerlan, не знам дали и ти сам знаеш до каква степен си прав. Аз чувствам нещата по същия начин.
Стоянов ( макар и в оставка ) заговори за обединение на дясното... Всичко става твърде размито. Вече не знам къде свършва центърът, къде почва лявото, къде - дясното... И тия червеи от НДСВ къде стоят...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

fragile написа:tamerlan, не знам дали и ти сам знаеш до каква степен си прав. Аз чувствам нещата по същия начин.
Стоянов ( макар и в оставка ) заговори за обединение на дясното... Всичко става твърде размито. Вече не знам къде свършва центърът, къде почва лявото, къде - дясното... И тия червеи от НДСВ къде стоят...
Приказките за обединение на дясното отдавна стоят в устите на мнозина.
А колкото до НДСВ - ГЕРБ според мен направо ги закопаха. Ако Бойко е отмъкнал нечии гласове, то това са именно тези на жълтите! Аз очаквах още по-голям погром за тях!
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър

Мнение от fragile »

Цял депутат, бе, как.
Ама идиоти, може ли Паси да го турят на 18 място в листа. Тъпънари!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ами те са го сложили там именно за да не бъде избран. :idea:
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

А видяхте ли колко притеснен беше Ахметчо от новината, че ДПС печели :lol: Щото е голям политик и усеща накъде могат да отидат нещата :arrow: даже каза, че не е готов да бъде лидер на водеща партия в България :wink: Хитра лисица е той, определено пО му изнася да е там горе, но не на самия връх :idea:

(говоря за интервюто му точно преди да влезе в НДК)
The harder you fall, the higher you bounce...
zmey
Пишете, о, братя

:)

Мнение от zmey »

Даа, видяхме му интервюто и самодоволната мазна физиономия - и той сам не знаеше да се радва ли илид а не се радва. Хем се ласкаеше, че печели, хем го беше бъз от това, което може да последва, ако стане първи. Него повече го устройва да си стои посредата и да участва във всяко правителство, да смуче и да прави пари, хем да крепи властта и да му лижат задника, хем да не е на топа на недоволството. Смуче яко от държавните пари, но ако е на върха не е изгодно. Малко си го беше страх какво би станало, ако ДПС е първа - мобилизация на всички срещу ДПС (всички освен турци, цигани и българомохамедани). А той други не може да накара да гласуват, но ако е първи може да накара всички други да гласуват, а тогава губи най-много. На него победа на евроизбори, която може да доведе до мобилизиране на активността на следващите парламентарни, не му трябва - напротив, страх го е от подобно развитие.
И ако ме е яд нещо за тези избори, то е, че не гласувах за ДПС, та да спечелят хубаво и на следващите избори да се покачи избирателната активност - няма значение кой ще управлява(и без това всички са перачи на пари на ДС и БКП и приватизатори), само да не е ДПС и да не смучат турчалята.

Друго решение - Премахване на двойното гражданство!!!
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Да премахнеш двойното гражданство е бездънна глупост.

Български емигрант в щатите, живял и работил 20 години там, можеш ли да го откъснеш от корените му, да му забраниш да бъде такъв, какъвто е роден?

Нали има национално равенство? Или конституционните принципи са в грешка?
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Циндиле,
pora_e_priqtel написа:Хубаво си решил :thumbright:

:)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

radja написа: Нали има национално равенство? Или конституционните принципи са в грешка?
Конституцията е рядко тъпа... Затова я поправят вече четири пъти, ама пак си остава тъпа! :?
Публикувай отговор

Обратно към “България”