1. Коя черта от характера си би определил като емблематична?
2. 3 основания за сила?
3. 3 оправдания /не извинения!/ за слабост?
4. По какво си приличате с Боромир?
5. Какво мислиш за версия 6 на ICQ?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Има версия 6 на ICQ?^PrincessA^ написа:5. Какво мислиш за версия 6 на ICQ?
А Миньор Перник какво е^PrincessA^ написа:Ами може би защото няма друг вариант?Smoking Mirror написа:3. Как така се получи, че си от Левски?
Да, ако искаме да си спамим може и на лични^PrincessA^ написа:Е те са от друго измерение!Smoking Mirror написа:
А Миньор Перник какво е![]()
/Нека не му флудим темата повече!/
Ама колега, вие нещо все ми опониратеtamerlan написа:Как ще му допада бре, на изток е Мордор!sientelo написа:Допада ли ти източната философия и начина им на живот?
В интерес на истината на изток е Рун със неговите Ийстърлинги. Боромир ги познаваtamerlan написа:Как ще му допада бре, на изток е Мордор!sientelo написа:Допада ли ти източната философия и начина им на живот?
Въпросният разпитван счита за огромна чест да бъде разпитван и благодари на всички, отправили и отправящи въпроси към негоra4e^f написа:Въпреки че въпросният разпитван е затрупан от въпроси..ще се примъкна и аз към питащите![]()
Опиши ми една/един романтична вечер/ден според твоите представи?
1. Анди Горам (Извинявай, Принцесо, ако Кан беше играл в Рейнджърс... съдбаDobreFF написа:Кой е любимият ти вратар?
Слушаш ли чалга?
Правил ли си секс на нестандартно място?

Всъщност на живо е два пъти по-забавен. Ръси разни идиотщини и като цяло не е такава латерна, както излиза на записите.Raya_Alexandra написа:Досаден ли е Ники Кънчев наживо?
Ерол Партридж е много радващ персонаж, а рецитирането на Ийтс събаря катедрали, но ролята му е твърде малка, за да е най-добра.duh_navodneniq написа:Мен лично Шон Бийн най-ме кефи с ролята си в Еквилибриум. А теб?
1. Все още не съм сигурен. Надявам се през лятото, ако японците не ни замислят някоя изненада. Но със сигурност за Коледа...FeverNew написа:Кога се връщаш в България?
Липсва ли ти София?
Колко време ще стоиш при жълтурите?
Как се чувстваш там?
Поздрави!
В момента съм в Осака Юнивърсити оф Форин Стъдийс, опитвайки се да науча японски. Тук съм, защото получих стипендия за обучение в Япония.MZ4 написа:Аз съм пропуснала,ти къде си, и защо:?:

1. Инатът. хъхъ^PrincessA^ написа:Хайде и от мен...този път наистина малко:
1. Коя черта от характера си би определил като емблематична?
2. 3 основания за сила?
3. 3 оправдания /не извинения!/ за слабост?
4. По какво си приличате с Боромир?![]()
5. Какво мислиш за версия 6 на ICQ?
1. Траян. Просто ме вдъхновява.Smoking Mirror написа: 1. Боромире, кой ти е любимия Римски император?
2. Кое музикално парче си слушал най-много пъти в живота си?
3. Как така се получи, че си от Левски?
4. Как се зове любимият ти елф от Първата епоха? А от Втората?
5. Знаеш ли наизуст баладата за Берен и Лутиен? А за Гил-Галад![]()
6. Можеш ли по памет да възстановиш някоя от гатанките на Ам-гъл от "До там и обратно"?
Малко властелинско се получи, ама кво да правиш. СлабостДа се надяваме, че съфорумниците знаят за какво говоря
![]()