Кафе и/или чай

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Какво предпочитате?

Кафе
85
49%
Чай
89
51%

Общо гласове: 174

Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

хаха по принцип имах предвид
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Мразя кафе, даже и капучиното (макар че повече се ядва), а впрочем и бирата, което предполагам за много тук си е направо светотатство. Не знам защо така - просто не кефи вкуса им...

Иначе локам чай от както се помня. Черен, горещ и сладък. На времето пих по 4-5 чаши на ден сега ги понамалих на по 1-2, че нещо имам проблеми със сърцето :lol: . Странното е че нито кафето, нито чая, нито Red Bull и тем подобните не ме ободряват - кат' ми се спи, ми се спи!

А и да уточня черния чай не е *** дето се продава тука. Внасям си го от Русия (където им го внасят от Индия) - по-добър не знам, ама това между нас да си остане :wink: :twisted:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Съвсем не съм пристрастен. Но нямам нищо против, особено ако кръвното ми е ниско или има нещо сладко, което върви с кафе. В този ред на мисли отивам да си ям donut-ите. Завиждайте :twisted:
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

По принцип кафето е нещо, което не употребявам
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Sw1tched написа:В този ред на мисли отивам да си ям donut-ите. Завиждайте :twisted:
Аз завиждам! :twisted:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз не мога да пия кафе, повръща ми се от самата мисъл, от миризмата на кафе, но не се оплаквам. Определено ми е добре. Само че не мога да правя и кафе на аверите, понеже ми се драйфа :(

Но ментов чай мога да лоча с литри, особено ако има мед. Страно добиче съм...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

предивсяка сутрин пиех кафер но от месеци не съм :) очевидно не съм пристрастена 8)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Мойта съквартирантка е пристрастена към 3 в 1! Задължително всяка сутрин като стане пие, а ако случайно закъсняваме и не успее- взима си във факултета! :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Polliwog написа:НАскоро успях в домашни условия по погрешка да си фрапирам кухнята...с не добре затворен шейкър :lol: :lol: :lol:
Другият път пробвай с шише-слагаш в него млякото(водата),захарта и кафето и джуркаш докато ти втръсне.Става същото като с шейкър-даже пяната е твърда 8) И да завъртиш капачката... :wink:
Smile!
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Почти всяка сутрин пия кафе, а така също и следобяд към 14.00, което обаче не означава, че съм пристрастена към кафето. Когато сутрин се събудя много по-късно от предвиденото нямам време нито за кафе, нито за сок, за нищо и пак се чуствам добре. Като се замисля, май съм пристрастена към сока, а не към кафето. :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Еееегаси, само аз ли съм такъв кафеман?! :shock: :shock: Мислех, че повече хора пият кафе 8)
Изображение Изображение
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хей, аз също много обичам кафе, особено хубавото с невероятния аромат... Хм-ммммм... Но това не означава, че съм пристрастена към него.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

KeineSonne написа:Еееегаси, само аз ли съм такъв кафеман?! :shock: :shock: Мислех, че повече хора пият кафе 8)
А далеч не си единствената... Почти всички момичета които познавам се заливат с кафе.
fidenter
В началото бе словото

Мнение от fidenter »

Аз много пия кафе. В интерес на истината допреди 5 години някъде изобщо не пиех, но след един престой в Италия, ща не ща, се научих.Там ако не пиеш кафе, един вид не си нормален. Та сега здраво прекалявам, направо от кафеварката. В началото вечер ми отскачаха крачката по таблата на леглото, но сега всичко е тип-топ. Харесвам Tchibo, Segafredo, Kimbo, Lazzarin, Lavazza, Нова Бразилия никак не е боклучаво, с добро съотношение качество - цена. Все пак повече от две кафета на ден не пия. Със здраве.
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Ей, сега ви разбих всичките - аз пия кафе още преди да тръгна на училище! :lol: Първоначално пиех от чашата на майка ми, после успявах да навия баба ми да ми сипва и така. Абсолютно задължително е да пия по две кафета на ден - иначе му боли главата и ме се спи ужасно. Пия го без мляко и захар - разни 2 в 1, 3 в 1 въобще не ти признавам. Кап,чиното за мен е друг вид напитка. :lol: Не знам дали съм пристрастена - сигурно, но за мен кафето е нещо повече от доза кофеин. :D
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Публикувай отговор

Обратно към “Кулинарен раздел”