Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

Виж не съм сигурна, обаче моята приятелка ми беше казала, че имало някакви подобни тестове ( за психо-тестовете говоря ), но не знам от къде могат да се набавят.. Трябва да попиташ някой, който учи в академията, за да ти разясни по-подробно..

А относно това:
За пореден път се убеждавам, че много хора си нямат хал хабер от тази академия.
-Просто обменяме мнения. За себе си лично мога да кажа, че казвам това, което съм чула от приятели, познати, не знам дали е 100 % вярно, но мисля, че няма нищо лошо в това да споделя информация..
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Raya_Alexandra написа:Eдно момче, което ще кандидатства там, ми каза, че и плуване имат. :roll:
Плуване няма, една приятелка кандидатства мин. година там. :) Ама има др. гадни неща, виж сайта, там трябва да пише. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
stelian_hristov
В началото бе словото

За "гадните" неща

Мнение от stelian_hristov »

Кои са гадните неща - бягането и лицевите опори ли? Че ти балерина ли ще ставаш или полицай. Абе Вие от коя планета идвате. Много Ви уважавам мненията. Не съм груб, просто искам да стане ясно каквото трябва, а не да се въртим в омагьосан кръг "плуване - психо-тест".
celuvkov
В началото бе словото

Мнение от celuvkov »

Много мои приятели влязоха там и мога да ви кажа 2006 какви бяха изпитите.
Физическият изпит тази година беше:
1)Скок от място
2)Лицеви опори
3)Коремни преси
4)Тичане-30м
5)Тичане-800м
Ако покриеш нормативите получаваш по 10 точки.пример:30 лицеви опори=10 точки и т.н.
Минаваш го,ако събереш над 30 точки.По мое мнение,повтарям по мое мнение трябва да си голям спортен инвалид,за да не го минеш.А относно психическият изпит-бъдете честни,пишете това,което наистина мислите и не се притеснявайте от въпросите,защото иначе ще се оплетете в лъжи,както става с повечето които ги късат.
И последно-Успех на всички на изпитите,пък където и да влезнете много ще се напиете :lol: :lol: :lol:
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

и за момичетата ли има лицеви опори? :shock:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
celuvkov
В началото бе словото

Мнение от celuvkov »

Raya_Alexandra написа:и за момичетата ли има лицеви опори? :shock:
Да :)
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Re: За Академията

Мнение от Плазмодий »

stelian_hristov написа: Според мен по-гаден е психо-теста от тази гледна точка, че могат да те скъсат по-лесно, защото ако избягам 800м и направя 30 лицеви опори, ако ще и Господ да слезе не могат да ме скъсат, на психото обаче е друго.
Хаххаха не можели да те скъсат,ти се направи на интресен и оборетн на изпитващия да видим дали няма да те скъса,а на психото тънкия момент доклокото знам е дали можеш да изпълняваш заповеди.Има и изискване за ръста...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Re: За "гадните" неща

Мнение от feichka »

stelian_hristov написа:Кои са гадните неща - бягането и лицевите опори ли? Че ти балерина ли ще ставаш или полицай. Абе Вие от коя планета идвате. Много Ви уважавам мненията. Не съм груб, просто искам да стане ясно каквото трябва, а не да се въртим в омагьосан кръг "плуване - психо-тест".
"Гадни" го казах с шеговит тон, защото ако ме познаваш ще видиш, че не съм балерина и нормативите изобщо няма да ми се сторят кофти (не съм кандидатсвала там, уча в СУ, но просто защитих мнението си :)).
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
fresh_pz
В началото бе словото

az u4a v AMVR

Мнение от fresh_pz »

pluvane nqma no novoto za tazi godina e ska4ane na vyje . Normativa e 2 min ska4anebez spirtane.
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Посмъртно не бих изкласила :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
stelian_hristov
В началото бе словото

a

Мнение от stelian_hristov »

Ти откъде знаеш, че има нов норматив - скачане на въже? Аз гледах в сайта на Академията, ама я нямаше новата програма.
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

Физическият тест при добра подготовка всеки може да го вземе, но за психо теста ще ме извинявате. Ако поне малка част от въпросите са такива както дават на психо теста при военните просто мога да ви кажа, че по-голямата част ще ги скъсат ! Има ужасни въпроси като пример: Ако трябва да убиеш някого, кого би обил: Майка си, баща си, Жена си или детето си(това не е много добър пример, ама сега за него се сетих защото баща ми като се беше явявал на психо тест е имало такъф въпрос)..и какви ли още не глупости. Просто нямам думи. Аз ако се явя на такъф психо тест ще ме вкарат в лудница после !
people always leave
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Физическия тест не е нищо особено! Имам приятел, на който миналата година му измервах там разни времена на стадиона- бягане, скокове и тем подобни и резултатите му бяха доста отчайващи! В момента учи там, изобщо не съжалява за нишо и изкара доста висок успех! Така че наблегнете повече на теоретичната част, т.е. изпитите по математика, история и каквито още има- там е истината 8)
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Ох, и аз съм се запътил към Академията. Ама с тоя психо-тест? А като са влезли ваши познати, питали ли сте ги те какво са отговорили на тези гадни въпроси - това е интересно.
Аз имам познат, който е приет преди три години. Та той обясни, че психото минава на няколко етапа, един от които е за интелигентност. Не го ли вземеш - той е първият етап - край нататък. Чух, че имало и въпрос от рода на: кой град има най-голямо население от изброените, но не знам дали е вярно.
А плуване определено няма - поне до тази година.
И още едни въпрос: какви трябва да са мама и тате,че да вляза? Да не би да правят проучване преди това? Или говорите за връзки.
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Ами не знам какви трябва да са мама и тате ти, но за този мои съученик, за който говорех, неговите не бяха важни клечки! Така че разчитай и вярвай на себе си и ще успееш, бъди сигурен 8) ! Иначе психическия (а и физическия) се държат още юни месец, че тои ми разказва за някакви задачи, в които например ти дават една фигура и трябва да разпознаеш колко триъгълници има в нея, примерно само, нещо от този тип, не е кой знае какво, споко! Айде, и успех на какдидатстването 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”