Снимки:Алма Алтер ("Зеленодиво" - 05.01.2007)

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Арлина Мей написа:ахахахахаххаахахахахахахахха
основавам фен-клуб на Боромир ааахахахах

Шегата настрана, подкрепям мнението ти. Освен онова за образователната функция. Функцията е да трогва. Все пак сигурно има хора,които биха се трогнали ако някой носи книги на главата си!
Мен по принцип носенето на книги чрез балансирането им върху фонтанелата винаги ме е трогвало :)

Но да, права си. Разбира се, има разтърсващи представления, които достигат дълбоко в душата, мисля, че аз това го прибавям към обогатяващата функция :wink: Много съм подреден, хехе

И безкрайно ви благодаря за подкрепата, наистина е важно за мен да срещам единомислие :)
Изображение
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

мдаа .. бях забравила, че Форумът е досадно местенце .. пълно с хора крайни - "с нас или против нас" хахах; и дребнави до последния косъм на аватарЯ си :lol:
Е, изненада - колкото и неразбираемо за твоята явно доста претенциозна ценностна система да звучи - уважавам мнението ти. :shock: Само една не дотам деликатна забележка - ако обичаш скъпи ми Бори, не се опитвай да го представяш като изначална истина, става ли? Смешничко е. :lol:
Колкото до "известното самочувствие", аз пък имам съвсем неизвестното самочувствие, че освен импулсивен ценител (което е много ценно качество, да не вземе да забележи някой някаква въображаема ирония!!), познавам развитието, философията и символите на Изкуството и точно какво означава то за съответната си епоха.
Това, което ти ми описваш като идеал за Изкуство си е направо .. тоталитарно, но щом те радва - радвай му се :wink: Просто се въздържай от "трябва и не трябва" :idea:
Колкото до носенето на книга на главата си, в този жест има толкова много асоциации и ирония, че наистина е трогателно :!: :idea:
Изображение Изображение
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

А, да - и не си прави труда да ми отговаряш, защото оттук скоро няма да мина :toothy4: :wave:
Изображение Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

KeineSonne написа:бла бла бла
Тъй. Не смей, пиленце, да наричаш точно мен краен, дребнав или нещо подобно. Не смей да ми даваш съвети какво да правя или да не правя.

И тъй като според моята претенциозна и тоталитарна ценностна система от твоята вдъхновена гледна точка не би трябвадо да дам и пукната пара за мнението ти, така да бъде. Изобщо, ама изобщо не ме интересува естеството на твоето обучение или импулсивността на духовните ти стремежи. Имам достатъчно познания по история на изкуството (театрално включително) и никога не си позволявам да влизам в спор, ако не съм убеден, че превъзхождам другата страна в теоретическата и идейната платформа. Както е и в случая с теб, "бейби".

Относно проблемът за истината и нейната изначалност, пак казвам - най-малко ти ще ме осветляваш по този въпрос. Казвам неща, които мисля, а ако на теб ти е приятно да се опиваш от усещането, че само ти и шепа ентусиасти сте богопомазани да се разбирате един-друг чрез носене на книги на главата и овързване с панделки за подаръци, докато ние, нищо нерезбиращата тор на земята, гледаме "Изаура" - бъди щастлива. Казах.
Изображение
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Българският народ е обезверен. И озлобен. Също като този, който се пише за създател на университетския театър. Колко смешно всъщност е всичко.
А когато майка ми е играла в него преди много години ( режисьорът, разбира се, е друг ), са ги канили навсякъде, дори в чужбина...
Whatever...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Vladimir Gergov
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Vladimir Gergov »

Защо се карате за глупости? Правете нещата , които обичате и се забавлявайте!
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът

We are mountain people, this is what we do, this is how we live...

Show and Prove

Facebook
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

1. fragile, те между другото и Алма Алтер ги канят... Странно...

2. Подкрепям идеята за фенклуб на Боромир! Удоволствие е да чета мненията му! Боро - железен!!!

3. Колкото до този начин на разбиране на изкуство...виждате ли, когато някой ти излива бидони с несвързани по никаква логическа връзка думи, просто защото изглежда "магическо" или "магнетично" или както искайте го наречете...някак ми е трудно да асоциирам това с изкуство. Аз бях приет в този "театър" и ходих даже два пъти...Мислех, че става въпрос за театър все пак...
Не знам, всеки има право да възприема нещата по свой начин и това е най-сладкото на демокрацията. Аз лично съм на мнение, че "това не е точно хип хоп" и по-скоро бих отишъл да гледам нормално представление. Защото аз търся смисъл в подобен род неща - думи, които да се закачат по грапавата страна на двете ми мозъчни гънки; виртуозна актьорска игр, завладяващо поведение... Българският театър предлага толкова много!

4. Обаче снимките са адски добри! Браво на фотографа!!! 8)
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Vintersorg написа:1. fragile, те между другото и Алма Алтер ги канят... Странно...
Не знаех, не се е говорило по медиите такова нещо...Ако е вярно - ок, няма проблеми. Но нали знаеш, че е не въпросът къде, а кой те кани. Както и да е, тук за мен темата се обезсмисля, защото се каза всичко важно :)
Фенклуб на Боро!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Обичам ви всички 8) :D
Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

fragile написа:
Vintersorg написа:1. fragile, те между другото и Алма Алтер ги канят... Странно...
Не знаех, не се е говорило по медиите такова нещо...Ако е вярно - ок, няма проблеми. Но нали знаеш, че е не въпросът къде, а кой те кани. Както и да е, тук за мен темата се обезсмисля, защото се каза всичко важно :)
Фенклуб на Боро!

Ми то по медиите няма и да чуеш... Миналата година техният ръководител казваше как ходили някъде по Централна Европа, ако не се лъжа...Там играли...
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

най-лесното нещо е да отричаш. като е толкова лош - който може, да направи по-добър театър. на който не му харесва - да не го гледа, но защо трябва така да ги оплюва. един средностатистически човек ако се колебае дали да иде, като види всички тези мнения най-вероятно ще се откаже.
на мен ми допада смелостта им да се опитват да правят нещо различно, едни представления ми харесват, други не чак дотам, но им пожелавам да се развиват
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”