Достатъчно сме си заблудени всички, няма да ни е в излишък
Археология
Модератор: sientelo
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами какво да ти кажа , първи курс си е песен направо и не е толкова трудно, но пък после ситуацията доста се променяsunbreeze написа:Абе айде каките и батковците да дадат по някой полезен съвет![]()
Достатъчно сме си заблудени всички, няма да ни е в излишък
Като птичка в небесата 
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Лошото е, че понякога и ние не знаем откъде да учим.
И в тоя смисъл да си питам....по Археологическа документация и Полева консервация лекциите достатъчни ли са? То всъщност по документация изпитът какво представлява? Освен че ще рисуваме/чертаем?
П.С.: Надявам се не е много нахалничко, че така ви тормозя, ама като има кой да ми изясни нещата...да се възползвам
И в тоя смисъл да си питам....по Археологическа документация и Полева консервация лекциите достатъчни ли са? То всъщност по документация изпитът какво представлява? Освен че ще рисуваме/чертаем?
П.С.: Надявам се не е много нахалничко, че така ви тормозя, ама като има кой да ми изясни нещата...да се възползвам
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Миналата година искаше само да разглеждаме снимките,които сме направили, да ги коментираме и т.н.sunbreeze написа:A по фотография какво ще правим? Споменаха ни някакво тестче. Иииии още нещо исках да питам, ама забравих. Като се сетя, очаквайте включване...отново
Никакъв тест не съм правил, даде ми подпис и това беше:)
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Хммммм.....бе не звучи особено добре
Аз ЛС ти написах, а за тезиса много силно се замислям какво да избера, че той с неговата тракология.....не знам дали е добре или зле, ако пишеш за нещо тракийско
Вашите какви бяха? Защото аз принципно искам средновековна, амаааа.....може и да реша нещо друго в последствие 
Аз ЛС ти написах, а за тезиса много силно се замислям какво да избера, че той с неговата тракология.....не знам дали е добре или зле, ако пишеш за нещо тракийско
I am the master of my fate