Христо, това е приложимо само за 100% честни хора, т.е. не на Земята
Да махнем ли филтъра за кирилица(във форума,де:))
Модератор: Плазмодий
Не! Да не се маха. Всеки уважаващ се форум има такова правило - да се пише на кирилица. Нека си уважаваме азбуката, а не да я скверним по такъв начин. И не на последно място - по-четливо е когато пишеш на кирилица. Да не би да е по-трудно от писането на латиница? Срамота е в ХХI век, човек претендиращ за компютърна грамотност, да не може да пише на родната си азбука.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
И не само той. Мисля, че всички разбраха за какво се борите.Berserker написа:"четеш ми мислите сестро" казваха в една реклама някога....Richard B. Riddick написа:Абе никой НЕ казва да се пише на латиница.Казваме само(тези които са за махане) да се махне тази функция.Иначе съм съглесен да се пише само на кирилица-нали за това са модовете
Така или иначе обаче броят на гласовете против е доста по-голям, което трябва да ви говори нещо.
Хайде просто да си оставим нещата каквито са ...дори ако се налага да задържаме пръст на спейс-а малко по-дълго, отколкото трябва.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Както казах(и ще се повторя)глас народен,глас Божи.Ама няма ви поствам никакви текстове на латиница.Като трябва да пиша нещо го спелувам на БГ който разбрал ,разбрал,който не -негов проблем 
Това е единствения форум с така действащ филтър.В Хардуербг примерно също има такъв,обаче там ако и 2 букви напишеш на кирилица може да постнеш 1000знака на лат.От което ще се види кой пише умишлено и следва предупреждение,а после и триене на постовете
Това е единствения форум с така действащ филтър.В Хардуербг примерно също има такъв,обаче там ако и 2 букви напишеш на кирилица може да постнеш 1000знака на лат.От което ще се види кой пише умишлено и следва предупреждение,а после и триене на постовете
.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
@ Синдилята: явно не са разбрали, защото от коментарите си правя извод че хората си мислят "Ридик и Берс искат да пишат на латиница" НЬЕ! не че и сега не можем, но не искаме!
@мъшрум: май асмо с тебе се разбрахме, ама нейсе, гласовете са красноречиви, блафгодарско на хората застанали зад гърба ни.
П.С. цъ, не ща да ми се пиша "az sym bylgar4e" из форума, ама не ща и да ми се изписва "пишете на кирилица" когато пиша името на любима група например.....
повече няма да пиша по темата, Рид, сложи един срок на анкетата и в началото на септ. кака да я архивира направо.
@мъшрум: май асмо с тебе се разбрахме, ама нейсе, гласовете са красноречиви, блафгодарско на хората застанали зад гърба ни.
П.С. цъ, не ща да ми се пиша "az sym bylgar4e" из форума, ама не ща и да ми се изписва "пишете на кирилица" когато пиша името на любима група например.....
повече няма да пиша по темата, Рид, сложи един срок на анкетата и в началото на септ. кака да я архивира направо.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ммм... Това що не го каза по-рано? Ако е възможно подобно нещо (хайде да не е 2-3, ами десетина символа на кирилица) съм съгласен да се променят настройките на филтъраRichard B. Riddick написа: Това е единствения форум с така действащ филтър.В Хардуербг примерно също има такъв,обаче там ако и 2 букви напишеш на кирилица може да постнеш 1000знака на лат.От което ще се види кой пише умишлено и следва предупреждение,а после и триене на постовете
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
защо да не се променят? това само ще улесни живота и пребиваването на хорицата тука.никой няма да ни отнеме любимата кирилица, просто ако искаш да си напишеш някоя песен или име на чужд ипълнител с латинските му букви , няма да се налага да пуфкаш и да псуваш докато не изчезне познатич надпис 4е съобщението трябвало да е на кирилица...аз зарди него много 4есто ми минава желание да постна нещо в темите за музика или някъде , където ще се наложи да пиша с латиница, защото нямам нерви .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Защото не става въпрос само за теб.
Тук всеки ден влизат стотици потребители. И ако ти си съвестна и пишеш на кирилица, то някои веднага ще се възползват от липсата на филтъра и ще оцапотят форума с неграмотните си писания на латиница.
Казах, че идеята за намаляване на задължителния обем текст на кирилица ми харесва. Мъшруум или Берсеркер да пратят съобщение на Димо и да го попитат възможно ли е да се приложи такова нещо... ако наистина държат да има промяна.
Тук всеки ден влизат стотици потребители. И ако ти си съвестна и пишеш на кирилица, то някои веднага ще се възползват от липсата на филтъра и ще оцапотят форума с неграмотните си писания на латиница.
Казах, че идеята за намаляване на задължителния обем текст на кирилица ми харесва. Мъшруум или Берсеркер да пратят съобщение на Димо и да го попитат възможно ли е да се приложи такова нещо... ако наистина държат да има промяна.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
модове, нали няма никога да ни оставите ???

http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!