Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може би в самото излъчване.А то говори много за характера на дадения човек.Raya_Alexandra написа:Според мен за да вярваш в любовта от пръв поглед, най- важното за теб трябва да е външният вид на партьора... иначе в какво ще се влюбваш "от пръв поглед"?!
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз не виждам на далечеnightwish написа:Може би в самото излъчване.А то говори много за характера на дадения човек.Raya_Alexandra написа:Според мен за да вярваш в любовта от пръв поглед, най- важното за теб трябва да е външният вид на партьора... иначе в какво ще се влюбваш "от пръв поглед"?!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Пък вие откъде знаете ???
То като дойде не пита, да ви видя след време като ми се хвалите "Пък аз се влюбих от пръв поглед".
Народе мой, обичан от мене, за да се говори толкова много за тази Либоф от пръв поглед значи явно има нещо беее
Има любов от пръв поглед, има и привличане, привличане е това което ви се случва по 5 пъти на ден, любов е това което е веднъж или малко повече пъти в живота!
Като мине един живот тогава пак ще си говориме. /може и по-скоро, Найти иде след броени дни/

Което ми напомня за един древен мит, че някога мъжете и жените били едно цяло същество, но съгрешили /не помня как/ и върховния бог /бахмаааму .. на помня кой беше пича/ ги разцепил на две. Оттогава те вечно си търсели истинската половинка.
Та мисълта на дяда ви е, че Любов от Пръв Поглед има, и то е когато видите Истинската Половинка!
Enjoy!

То като дойде не пита, да ви видя след време като ми се хвалите "Пък аз се влюбих от пръв поглед".
Народе мой, обичан от мене, за да се говори толкова много за тази Либоф от пръв поглед значи явно има нещо беее
Има любов от пръв поглед, има и привличане, привличане е това което ви се случва по 5 пъти на ден, любов е това което е веднъж или малко повече пъти в живота!
Като мине един живот тогава пак ще си говориме. /може и по-скоро, Найти иде след броени дни/
Което ми напомня за един древен мит, че някога мъжете и жените били едно цяло същество, но съгрешили /не помня как/ и върховния бог /бахмаааму .. на помня кой беше пича/ ги разцепил на две. Оттогава те вечно си търсели истинската половинка.
Та мисълта на дяда ви е, че Любов от Пръв Поглед има, и то е когато видите Истинската Половинка!
Enjoy!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
това принципно и аз го вярвах като бях малка, и още го вярвам, но не ми пречи да смятам, че любов от пръв поглед нямаBerserker написа: Което ми напомня за един древен мит, че някога мъжете и жените били едно цяло същество, но съгрешили /не помня как/ и върховния бог /бахмаааму .. на помня кой беше пича/ ги разцепил на две. Оттогава те вечно си търсели истинската половинка.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка: