Благодаря за отговора, дано по-скоро излезе теста, да мога да добия някаква представа колко съм изкарал.nasetoооо написа:SHC написа:Нали отоговорите излизали няколко часа след изпита на сайта? Или аз нещо не съм разбрал ?
Еми, не точно! И за първия казаха така, но излезнаха три дена след изпита!
География - Тест
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- SHC
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: География - Тест
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
Благодаряя !

Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
-
veniboy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз ходих на предварителния, ако може някой да сподели с каква оценка, колко преди него има, за да ми е ориентир. Благодаря предварително! 
veniboy написа:Аз ходих на предварителния, ако може някой да сподели с каква оценка, колко преди него има, за да ми е ориентир. Благодаря предварително!
Момичетата със сиг. са над 100 (на предварителен имам 5,24 като оценка и момичетата който са изкарали повече от мен са 73,а на редовния 5,52 и са 30 изкарали по-висока оценка..),а за момчетата не знам ! А какви специалности си записал!? :p
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
- Vill
- В началото бе словото
- Специалност: Педагогика
- Курс: първи
4.44 на предварителен
4.80 на редовен
Ужас
4.80 на редовен
Ужас
Претендирането, че живеем не ни прави живи ...
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
Добре деее,нямат ли намерение все пак да качат теста от редовния с отговорите?
(...aко някъде го има и аз не съм открила това място,pleaseeee,give it to meeee...
)
(...aко някъде го има и аз не съм открила това място,pleaseeee,give it to meeee...
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
Ми аз където знам,че го има предишния тест ,там няма нищо качено ! Сиг. няма да го качат!foxgirl_sf написа:Добре деее,нямат ли намерение все пак да качат теста от редовния с отговорите?
(...aко някъде го има и аз не съм открила това място,pleaseeee,give it to meeee...)