Speed Dating
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Speed Dating
Представям си новата игра : Need for Speed Dating, в началото казваш на мацката, каква кола караш и тя преценява до 10 сек дали ще стане нещо...
Ест, с времето трупаш ъпгрейди докато нацелиш правилната конфигурация или пък купуваш нови коли...
Ест, с времето трупаш ъпгрейди докато нацелиш правилната конфигурация или пък купуваш нови коли...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
Е, те са 10 минутите!
И други мислят, че биха ходили повече жени, защо..? 
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Според мен жените биха направили своя избор доста по-бързо от 10мин за 1 човек.
Направете си експеримент, прочетете следния текст, засечете за колко време го четете гладко и спокойно:
"О, аз сега почнах нова работа. Наистина е приятно в тази банка, колегите са разбрани и забавни хора. А и от друга страна по-лесно ще си отделям пари за разни неща. Като например бензин за Порше-то ... а и си харесах нов ролекс в един каталог. Общо взето е приятна професия. Кажи нещо за себе си... ?"
Ето това е времето, което трябва да е стандарт за спийд дейтинг. Без никакви прелюдий, направо рекламното изречение и това е.
Направете си експеримент, прочетете следния текст, засечете за колко време го четете гладко и спокойно:
"О, аз сега почнах нова работа. Наистина е приятно в тази банка, колегите са разбрани и забавни хора. А и от друга страна по-лесно ще си отделям пари за разни неща. Като например бензин за Порше-то ... а и си харесах нов ролекс в един каталог. Общо взето е приятна професия. Кажи нещо за себе си... ?"
Ето това е времето, което трябва да е стандарт за спийд дейтинг. Без никакви прелюдий, направо рекламното изречение и това е.
Останалите 9:30 минути вероятно са предвидени да дават възможност на девойките да развенчаят рекламното изречение 
The more you want, the easier you are to exploit
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, те са за тяхна реклама, защото целта е момъците да си намерят жени също, нали така...
Много ясно, че е добра идея - нали се запознаваш с хора и евентуално се 'аресвате. Интерактивно, различно, потенциално забавно. Неслучайно е успешно по света и го дават и по филми
Що па да не? Всичко е възможно.Geri.A написа: не говорим за "Срещане с любовта-на-живота-ми" ..
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
Имах предвид, че няма да отида с тази цел, нагласа "сега ЩЕ ГО срещна", а по-скоро за кеф, от любопитство : )
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Ясно, ясно, но то винаги е така в общи линии, така започват нещата. Имаше една дъълга реклама на national geographic с любопитството, тласкащо към развитие :]
А защо всички смятат, че повече женски ще се навият за такива мероприятия, аз пък все си мисля, че е обратното.. Нали мъжете все се водят по-загорелите.. или повече го показват просто
А защо всички смятат, че повече женски ще се навият за такива мероприятия, аз пък все си мисля, че е обратното.. Нали мъжете все се водят по-загорелите.. или повече го показват просто
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
И аз това се питам 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Опитът, доколкото знам, показва, че именно загорели чичковци ходят повече по такива мероприятия. Особено ако има и по чаша-две вино...
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Чичковци ок, но обикновено има ограничения за възрастта, така че хората да са приблизително в една възрастова група. Ако ще ходят чичковци, то и дамите ще са на тяхна възраст. Ама за нашата възрастова група смятам, че господата "забиват" мацки в дискотеките, а не на спийд дейтинг. Пък дамите са по-склонни на експерименти, за да намерят някого с когото може и да се говори, пък не само други работи да се правят. Мое мнение, де.
I wanna fall from the stars straight into your arms
-
NeZiRuS
- В началото бе словото
- Специалност: икономика
- Курс: кандидат-студент
Пълна щуротия.... няма сила на света която да ме убеди, че за 30 секунди може да опознаеш някой. Може би ако си търсиш някоя красавица за секс само... това време ще ти е достатъчно за да прецениш външната красота... нищо повече....The Stig написа:Какво ви е мнението за т'ва чудо и има ли то почва у нас?
Хороскоп от AstroData за всички зодии
Идеята не е да опознаеш някого за 30 секудни, а да се довериш на първите си впечатление - в крайна сметка, философията на спийддейтинга се свежда до това да прецениш искаш или не искаш да видиш човека отсреща отново.NeZiRuS написа:Пълна щуротия.... няма сила на света която да ме убеди, че за 30 секунди може да опознаеш някой. Може би ако си търсиш някоя красавица за секс само... това време ще ти е достатъчно за да прецениш външната красота... нищо повече....The Stig написа:Какво ви е мнението за т'ва чудо и има ли то почва у нас?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Отделно вече установихме, че минутите са 10
Напълно достатъчно време за някои хора да се влюбят, оженят, консумират брака, намразят, разведат и да си разпределят покъщината
Напълно достатъчно време за някои хора да се влюбят, оженят, консумират брака, намразят, разведат и да си разпределят покъщината
The more you want, the easier you are to exploit
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е без това за покъщнината, защото все пак сме в България...