Проблеми

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Циндил-Пиндил написа:Какво мислите за сериозните неща, които не отминават от само себе си... тези, които
изискват някаква намеса за решеването им? Намирате ли сили единствено в себе си,
за да се справите с тях или се нуждаете от подкрепата (не говоря за финанси :lol: ) на някого?
А с кого ви е по-лесно да споделите - с някой близък или с човек, когото доскоро дори не сте познавали?
До сега не съм търсила чужда подкрепа,винаги се опитвам сама да се справя с проблемите си.И не обичам да говоря за тях.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Общо взето, опитът ми показва, че когато наистина имаш проблем, всички около теб се изнизват... :oops: Иначе приятели много, но точно когато имаш нужда от нещо конкретно... :evil: - "Извинявай, но..."; "Съжалявам, ама..."; "Еми виж сега..." Човек е сам...Точно в трудните моменти никой не ми е помагал...
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

nightwish написа: До сега не съм търсила чужда подкрепа,винаги се опитвам сама да се справя с проблемите си.И не обичам да говоря за тях.
само така!!! Силно момиче! И аз съм така, в смисъл, не че съм силно момиче, а че сам си прешавам проблемите :)
Изображение

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Циндил-Пиндил написа:Какво мислите за сериозните неща, които не отминават от само себе си... тези, които
изискват някаква намеса за решеването им? Намирате ли сили единствено в себе си,
за да се справите с тях или се нуждаете от подкрепата (не говоря за финанси :lol: ) на някого?
А с кого ви е по-лесно да споделите - с някой близък или с човек, когото доскоро дори не сте познавали?
ами аз обикновено сама си се оправям, даже не търся помощ в повечето случаи, именно защото ме е страх да не ми откажат. а да имам проблем и освен това да ме зарежат приятелите, само ще ми се срине психиката още повече... ако търся помощ тя ще е само за съвет, но иначе... на вълка му е здрав гърба, защото си върши сам работата... а и така после поне ще знам кой ми е виновен, не да обвинявам другите :lol: 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”