До сега не съм търсила чужда подкрепа,винаги се опитвам сама да се справя с проблемите си.И не обичам да говоря за тях.Циндил-Пиндил написа:Какво мислите за сериозните неща, които не отминават от само себе си... тези, които
изискват някаква намеса за решеването им? Намирате ли сили единствено в себе си,
за да се справите с тях или се нуждаете от подкрепата (не говоря за финанси) на някого?
А с кого ви е по-лесно да споделите - с някой близък или с човек, когото доскоро дори не сте познавали?
Проблеми
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами аз обикновено сама си се оправям, даже не търся помощ в повечето случаи, именно защото ме е страх да не ми откажат. а да имам проблем и освен това да ме зарежат приятелите, само ще ми се срине психиката още повече... ако търся помощ тя ще е само за съвет, но иначе... на вълка му е здрав гърба, защото си върши сам работата... а и така после поне ще знам кой ми е виновен, не да обвинявам другитеЦиндил-Пиндил написа:Какво мислите за сериозните неща, които не отминават от само себе си... тези, които
изискват някаква намеса за решеването им? Намирате ли сили единствено в себе си,
за да се справите с тях или се нуждаете от подкрепата (не говоря за финанси) на някого?
А с кого ви е по-лесно да споделите - с някой близък или с човек, когото доскоро дори не сте познавали?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!