А аз съм бил на лекция за бдсм и много ме е яд, че така и не си купих онази книга, която промотираха накрая
Размисли и Страсти `11: originalsin
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Re: Размисли и Страсти `11: originalsin
Забивала си се с бдсм фен? интересно... (това не е въпрос, а коментар на отговор)
А аз съм бил на лекция за бдсм и много ме е яд, че така и не си купих онази книга, която промотираха накрая
((
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Човееееееееееееек, кефиш ме. Само да отбележа, че първо просто се радвах на отговорите и начина ти на отговаряне и после изплува Сафон.
Та, да те питам - как те намери "Сянката..."? А кой беше любимият ти герой (май Фермин е любимец на всички, но продължава да ми бъде любопитно, защото някак ми се струва, че хората пренебрегват Жулиан)? Чела ли си и "Играта..." и какво мислиш за нея? А някоя от другите му (и, да, позна - какво мислиш)? А знаеш ли, че през май излиза на български третата част от въпросната тетралогия?
Та, да те питам - как те намери "Сянката..."? А кой беше любимият ти герой (май Фермин е любимец на всички, но продължава да ми бъде любопитно, защото някак ми се струва, че хората пренебрегват Жулиан)? Чела ли си и "Играта..." и какво мислиш за нея? А някоя от другите му (и, да, позна - какво мислиш)? А знаеш ли, че през май излиза на български третата част от въпросната тетралогия?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Абе е Ели, може и да не е през май (не ме бий, ще ти кажа кого да биеш!)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не бе, то на мен надеждата ми е друга - книгата със сигурност излиза на испански през ноември. Сигурна съм, че веднага ще подхванат английския превод, което - надявам се - означава, че ще я пуснат на английски преди май. След това мога да чакам българския вариант, колкото се налага (както стана с "Играта" - и пак бързо действаха, де).
Така че не ми е драма кога точно ще излезе на български, важното е, че е написана (хем бях ровила доста, хем изобщо не бях срещнала информация, че изобщо е почнал да я пише).
Така че - ботъмлайн - няма да те бия. Ще те черпя. Я си кажи предпочитанията откъм шоколад (за Кедбъри знам, ама там и Оги още не може да помогне).
Син, сори за отклонението, ама... става дума за Сафон, все пак...
Така че не ми е драма кога точно ще излезе на български, важното е, че е написана (хем бях ровила доста, хем изобщо не бях срещнала информация, че изобщо е почнал да я пише).
Така че - ботъмлайн - няма да те бия. Ще те черпя. Я си кажи предпочитанията откъм шоколад (за Кедбъри знам, ама там и Оги още не може да помогне).
Син, сори за отклонението, ама... става дума за Сафон, все пак...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
К'ъв е смисъла на живота?
Защо сме тук?
Къде сбъркахме?
Защо сме тук?
Къде сбъркахме?
The more you want, the easier you are to exploit
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
За жалост не ще бъдем удостоени 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ще, надявам се. Просто е много натоварена : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.