Размисли и Страсти `11: Jamesmagno

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Re: Размисли и Страсти `11: Jamesmagno

Мнение от fluffy cloud »

Jamesmagno написа:А, да ми писне няма, ама винаги уцелвате най-подходящите седмици с тия теми :bounce:
Че то имаме ли шанс изобщо да уцелим подходяща, при условие, че ти винаги правиш 91647521201313 неща и се срещаш с още толкова хора? :P
Та като повдигнах темата за заниманията ти,
Колко време седмично прекарваш във фейсбук?
А у дома?
Колко често ти се налага да готвиш?
Какво не можеш да готвиш? (Нямам предвид нещо в стил патица по пекински, а нещо иначе просто, но което не ти се отдава по някаква причина)
Имаш ли някакъв източник на доходи?(работа тоест)
I wanna fall from the stars straight into your arms
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

allshallperish написа:Добре нека направим следното, 1.група са имена на хора от форума,
а втора група разни прилагателни, които могат да ги опишат. Освен обаче
да избереш прилагателното от 2.група трябва да довършиш и изречението по твой вкус, бива ли?
Ах, кой те пита :)?...
Пробвах, не става. Просто някои хора не могат да бъдат описани с нито една от предложените думи и би се наложило да им давам определения, които не се отнасят до тях. Струва ми се безсмислено. Иначе кое изречение трябва да довърша?
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Equilibrium написа:Любима книга и автор, бтв?
Ей туй. И по-скоро следните (в съответната последователност - така върви и историята):

Играта на Ендър
Говорителят на мъртвите
Ксеноцид
Рожби на съзнанието

Иначе съм фен на всякаква литература. Ако трябва да кажа няколко имена, източните биха били (примерно) Достоевски, Булгаков, Илф и Петров, западните - Оскар Уайлд, Тери Пратчет, Роалд Дал, Тери Брукс, Робърт Шекли (отскоро). Български писатели и поети - бол, не ми се подреждат в класация, но силно клоня към по-стари неща.

Глупаво е да изреждам, все едно да ме питаш за любима музика - безкрайно много са и не мога да ги степенувам, тъй че не разчитай много на споменатите. :pirate:
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Защо не спиш? :roll:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Lithium :pirate:

Искаш ли Ники Кънчев под наем? :mrgreen:
Да!!!!!!!! И пушка!!!!!!!!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
А кой би искал да си наемеш за един ден?
Пф, не знам... Някоя много, много добра и опитна лична секретарка, която да организира всичко, с което се занимавам, но едва ли има такава, която би се навила, срещу аквото и да е заплащане... :lol:
Банално, но как се виждаш след 10 години?
Не се. И не искам да се. Рядко планирам, защото плановете ме ограничават, като ме карат понякога да казвам "не" на неща, които ми се иска да правя, а не мога, защото не съотвестват на "плана ми". Отворен съм към всичко (в общи линии легално и не твърде вредно за здравето) и постоянно ми се случват нови неща, запознавам се с нови хора, отивам на нови места и уча нови работи. Кеф. Не се виждам и след една година. И след половин.
Има ли място, което би искал да посетиш, а време, в което би искал да живееш?
Място има - целият свят. Скоро планирам посещение или на Лисабон, или на Истанбул - по работа разбира се 8) Обикновено пътувам на чужди разноски (иначе нямаше да мога да пътувам) :lol: Ако имам възможност и в космоса бих летял. :cat:
Време... Хм, бих поживял в началото на 20-и век, може би в края на 19-и - по-...истински, по-ценностни, по-романтични времена. Но после пак бих се върнал тук, където е достатъчно неромантично, за да оцениш романтиката, но и достатъчно разнообразно и свободно, че да можеш да я видиш във всичко, ако искаш и да си я създаваш постоянно.
Поздрав :salute:
Майкоооооооу..... Разката ми фамилията.... Поздрав за теб! :salute:
Пс: Опиши 15 форумци с песен :wink:
После ;)
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Без никакво съмнение ти си най-харизматичната личност в целия форум. Въпросът ми е следният - доколко го осъзнаваш и доколко смяташ, че това се дължи на някое твое определено качество? :) Или твоята личност е "неделима" и просто няма нещо определено, което да те прави такъв. :D
След като имаш толкова много приятели не те ли е страх, че може да си създадеш и много врагове, някои от които доста опасни/ :)
Смяташ ли, че човек може да се промени от глава до пети? :) Или винаги една малка част от него си остава същата.
Каква трябва да е жената, която да те накара да тичаш след нея или с други думи - опиши ми идеалната жена за теб. :)

Айде стига толкова от мен. :) :salute:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Нямам време, бе хораааааа.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Човек ще рече че си агент на уолстрийт...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

menina.do.mar

Здравей. :P
Здрасти :cat:

1. Доколкото помня, обичаш джаз. Посочи 10 любими песни.
Абсолютно случайни, любими парчета: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
2. Кои са филмите, които са те впечатлили най-много?
О, толкова са много, няма смисъл да изреждам. "21 грама", "Изкуплението Шоушенк", "Списъкът на Шиндлер", "Полет над кукувиче гнездо", "Да срещнеш Джо Блек", "Обществото на мъртвите поети", "Обичайните заподозрени", "Джак", "Животът е прекрасен", "Американски прелести", "Някои го предпочитат горещо", "Боен клуб", "Трейнспотинг", "Мисис Даутфайър", класиките на Тарантино, класическите филми на Дисни, хитовете на Пиксар, разни неща по Ендрю Лойд-Уебър, простотиите на Мел Брукс, абе безсмислено е да се изреждат, стотици са :compress:
3. С кой литературен герой би се описал и защо?
Доста често с Павел от "Жените на Варшава" на Георги Марков с репликата му "Не обичам да се изнасилвам", също с Ендрю Уигин от серията за Ендър на Орсън Скот Кард, защото работата му е да пътува и да познава хората, понякога с Лазар Глаушев на Талев (ще видим как ще свърши историята)... Сигурно и с други, но тези ми идват на ума. Така или иначе, асоциацията не е и няма как да бъде пълна :D
4. Кои са хората или факторите, които са те направили такъв, какъвто си?
Всеки човек, с когото съм си обелил и една дума в живота си, ме е научил на нещо. Семейство ми е дало рамката, разбира се, заедно с някои неконкретни много близки приятели. Иначе съученици, приятели, съседи, учители, писатели, режисьори, художници, музиканти - всичко, което някога е минало през главата ми, е оставило по нещо там - държа я широко отворена, хем така се проветрява ;)
5. Съжаляваш ли за неща, които си извършил (или пък не си), или си на принципа на тази песен?
Продължителността на живота е прекалено непредсказуема, за да си губя времето в съжаления. Не броим разни млаки сладки съжаления, например, че не се обаждам на дядо си достатъчно често. Тези, които ме познават, знаят, че съм крайно спокоен човек в екзистенциално отношение. Просто шибаната вселена е прекалено огромна и стара, за да съжалявам (или да бъда нещастен, мразещ, обиден и пр. безполезни глупости). Предполагам, че е редно да се съжалява за разни неща, но досега не съм убил никого. Освен това имам прекрасния навик да гледам откъм добрата страна на всичко и да извлека полезното и поучителното от всяка ситуация. Даже се кефя, като ми се случи нещо, което други биха окачествили като "лошо", защото така научавам разни неща за живота, вселената и всичко останало :) Не съжалявам. Зает съм с това, да живея.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

menina.do.mar (Vol.2)

И сега едни малко по-различни въпроси, които ме терзаят от много време...

1. Как, по дяволите, драконът от "Шрек" забременя от магарето? :scratch:
Ами... Ох... Такова... Когато едно мъжко магаре и един женски дракон се обичат и решат да си имат малки драконо-магаренца, мъжкото магаре... Ъм... Абе, някой път ще ти обясня на живо :mrgreen: (мога и да ти покажа)
2. Жителите на град Левски левскари ли се наричат?
Не, естествено. Левкоцити.
3. След като съществува дума "женитба", защо, аджеба, няма "мъжитба"?
Чист сексизъм. После се оплаквате!
4. Защо мъжките богомолки не могат да се съешават, докато главата им е на тялото?
Защото на нея са им очите, а през тях виждат, че правят секс с богомолка, което, откъдето и да го погледнеш, си е turn off...
5. Бяхме говорили за сирене от човешко мляко преди време. Е, знаеш ли, че някой ни е изпреварил? :?
Боже... Много пъти сме обсъждали форумно канибализма и аз съм заявявал неведнъж, че бих опитал човешко месо при определени обстоятелства. Сирене... едва ли. Иу.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Smoking Mirror написа:Иване, сравни рандъм 17 форумци с рандъм 17 предмета от битово-вселенски мащаб.
Направо взимам тези на олшал (освен един-двама, които не мога, не искам или ме мързи да опиша) - поне да влязат в употреба :blackeye:

1. Търговецът на Кристал - чаша чай (порцеланова, не кристална)
2. Смокинг мирър - ритуален нож от обсидиан
3. Болейн - стихосбирка
4. светльо варна - плакат
5. блеклейди - пиърсинг
6. Литиум - пружинка
7. фак - токче
8. кристо - клоунски нос
9. мила - познай, книга
10. флауърс оф ивъл - огледало
11. Мушмул - женски коктейл
12. Силвия - смартфоун
13. Плазмодий - лимон (скрит)
14. алтер его - маска
15. норвегиън ууд - мръсна мастилница
16. фийби - празна бирена халба
17. димо - пуловер
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Faith_no_more написа:Кое е най - интересното място (за теб), което си посетил? Ако искаш сподели първите си впечатления от него. :)
Нямам представа, на мен всичко ми е интересно и любимо, аз съм шизофреник :lol: Навсякъде има какво да видиш, чуеш, усетиш, какво да научиш, с кого да се запознаеш, какво да преживееш и т.н. Не обичам да степенувам.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

liv :salute:

1. Кои свои качества харесваш? А кои - не?
Не знам какво не си харесвам, сигурно първо трябва да се случи нещо лошо заради някое мое качество, за да не го харесвам. Засега съм ок, нямам проблеми със себе си :lol: Може би единственото нещо, което би трябвало да не харесвам е липсата на болна амбиция, но пък тъкмо защото у мен няма такава, съм безкрайно щастлив от нейната липса. :)
2. Искаш ли да промениш нещо в себе си? Какво?
Бих напълнял малко, че в последната година от неспане и неподредено ядене съм станал 20 кила... :|
3. Напиши три свои странности.
1. Чистя хората. От косъмчета по дрехите им, от боклуци в косите им... Понякога ме гледат доста странно :| Не знам, струва ми се тъпо да разговаряш с някой, който има листо, заплетено в косата и да не направиш нищо по въпроса. Човекът след това ще ходи и на други места, ще говори и с други хора - с листото ли да си върви? :shock:
2. Днес установих, че винаги когато съм галил куче и се сбогувам с него, последното нещо, което правя, е да го пипна по носа с показалец. Играя си, нямам си работа, не ми обръщайте внимание :lol:
3. Бих опитал човешко месо, но не и сирене, направено от човешко мляко... Блх. :?
4. Имаше ли щастливо детство?
МНОГО! За завист съм, честно. Перфектно. :cheers:
5. Кое е най-абсурдното нещо, което си правил?
О, нямам идея - или са безкрайно много или са толкова малко, че не мога да се сетя за нито едно. Най-вероятно първото... :roll: Не знам, катерил съм се, скачал съм, маскирал съм се, излагал съм се, оставял съм любовта да се изплъзне, спорил съм с Евтим, докато е пиян...
6. Съжаляваш ли за нещо? Ако да, за какво?
Питаха ме, по-скоро цъ. :D
7. От какво те е страх?
Май единствено от това, да не наранявам.
8. Какво искаш от живота?
Нищо повече от това, което имам - живот с всичките му правила и свободи. Значи всичко е точно ;) Останалото са детайли и зависят изцяло от нас.
9. Любим цитат, мисъл...?
Много са, нaпример този:
"All the stories are fictions. What matters is which fiction you believe." (Orson Scott Card)
(Ако някой има нужда от превод, да казва.)
10. Любима книга и песен (може повече от една :mrgreen: )
За книга също ме питаха, a песните са буквално хиляди, но тази отдавна ми се води любимата, не че е по-добра от много други:

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Плазмодий :salute:

При какви обстоятелства би изпушил една цигара?
Ако от това зависи нечий живот, може и да се прежаля. Обикновено обаче, както знаем, Ефо, цигарите убиват, а не спасяват. :wink: Може и да го направя срещу много пари - ако е само една, така или иначе е по-малко вредна от целия дим, който поглъщам заради случайни и неслучайни пушачи ежедневно. Блх.
А при какви обстоятелства би целунал мъж?
Целувал съм мъж - в израз на приятелска обич. Ако говориш за влажна и продължителна целувка с език, едва ли ще го видиш някога, освен ако пак някой няма да умре, в случай, че не го направя. Многото пари вероятно също вършат работа, макар да предпочитам никога да не ми го предлагат...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

thegirl :cat:

1. Покажи ни някоя снимка от последното ти пътуване :)
С българи, македонци и албанец в Македония по един екопроект по случай европейската седмица на мобилността.
С един доцент и един докторант в Созопол на ежегодната ранноесенна школа по семиотика на НБУ в Созопол.
2. Има ли форумци, с които би искал да се запознаеш, но все още не си и кои са те?
Чак да "искам", не, но бих се запознал с много от по-старите, доста от които не пишат отдавна: Maeve, Noctis, mebbeth, britdamage, Циндил-Пиндил, GaVrosH, Pimboli, alter ego, svetleto89, rueva, feichka, inaccessibility, Tommy, Moriarty, Derek, както и някои от новите, с които си пишем, но не сме се виждали, като liv, Das Erste и Scion of balance. :D С други пък ми се ще да се виждам по-често.
3. На 1.10 ще ходиш ли на Витоша?
о_О ? Нямам такива планове, защо?
4. Кой е последният филм който гледа и какво е мнението ти за него?
Май "Bachelor party" от '84-та. Бяха го дръпнали на едно форумно събиране. Том Ханкс в интересна и необичайна роля, много млад и забавен. Филмът е разнообразна и наситена простотия с елементарен, но ядлив хумор. Плиткостта се компенсира от динамика и приятна актьорска игра. В общи линии майката на всички филми за разбиващи ергенски запои. Става, има свежи идеи, макар да е от 80-те.
5. В последните Р&С все обличат форумците по някакъв начин, ти ги обечи като за бал с официални костюми, рокли (поне 10 форумци/ки) :)
О, за това ще почакаш ;)
Последно промяна от Jamesmagno на 30 Сеп 2011, 03:55, променено общо 2 пъти.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”