Размисли и Страсти '11: Мила
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Размисли и Страсти '11: Мила
Ако го биеш достатъчно, сигурно ще прояде
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Сесията свърши. Ти що си още във форума? 
Ако имаш възможност художник да изрисува стените на дома ти, какви картини би искала да има върху тях?
Как би декорирала най-добре една стая, предназначена специално за четене?
Каква трябва да бъде една корица на книга, за да грабне вниманието на читателя? Защо казват, че българските корици не се правят достатъчно добри?
Хммм... Колко книги средно успяваш да прочетеш на седмица?
Коя беше последната книга, която истински не ти хареса?
Имаш избор да промениш едно-единствено нещо в себе си. Би ли го направила и ако да, какво би било то?
Имаш избор да промениш едно нещо в един човек около себе си. Би ли и ако да, какво и в кого?
Ако имаш възможност художник да изрисува стените на дома ти, какви картини би искала да има върху тях?
Каква трябва да бъде една корица на книга, за да грабне вниманието на читателя? Защо казват, че българските корици не се правят достатъчно добри?
Имаш избор да промениш едно-единствено нещо в себе си. Би ли го направила и ако да, какво би било то?
Имаш избор да промениш едно нещо в един човек около себе си. Би ли и ако да, какво и в кого?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Милш, как си? Какво се случи с теб в последните години? Какво се промени вътре в теб и как това се отрази на отношенията ти с хората, с теб самата, а и с живота изобщо? А оттук-нататък?
Плазмодий
Още ли ме възприемаш толкова сексуално колкото би възприела снежен човек
Не знам, аз ли пораснах, ти ли се разхубави, но две мнения няма, хубав мъж си.
А и с тоя ПР и реклама, дето ти удря Георги...

Още ли ме възприемаш толкова сексуално колкото би възприела снежен човек
Не знам, аз ли пораснах, ти ли се разхубави, но две мнения няма, хубав мъж си.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
От ходенето по Борисовата ще да е
Но благодаря
Препоръчай ми една книга, която според теб би ме запленила!
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
alter ego
Я! Ти да не си почнал да ФЖМК-арстваш нещо?
Кефи ли те твоята специалност и с какво по-точно?
Естествено, че ме кефи. Първо, защото е доста спокойна, отворена към новостите и леко необичайна за нашия географски ареал. А освен това, събира прекрасни, интересуващи се от книгите хора (и много разочаровани па... девойки, които не са успели да запишат ПР или Ж).
Мислиш ли че мястото й е точно във ФЖМК и ако не, защо?
Да, защото се гледа на книгата като на медиен продукт. Едно от нещата, които ме дразнят обаче е липсата на каквито и да е бизнес-ориентирани дисциплини и наличието на безумни дисциплини в безумни курсове.
А не смяташ ли РиС за много тъпо нещо?
Аз, да. Но имам колежки, които по РиС и графичен дизайн се научиха как да си фотошопват фейсбук снимките. Така че...
Я! Ти да не си почнал да ФЖМК-арстваш нещо?
Кефи ли те твоята специалност и с какво по-точно?
Естествено, че ме кефи. Първо, защото е доста спокойна, отворена към новостите и леко необичайна за нашия географски ареал. А освен това, събира прекрасни, интересуващи се от книгите хора (и много разочаровани па... девойки, които не са успели да запишат ПР или Ж).
Мислиш ли че мястото й е точно във ФЖМК и ако не, защо?
Да, защото се гледа на книгата като на медиен продукт. Едно от нещата, които ме дразнят обаче е липсата на каквито и да е бизнес-ориентирани дисциплини и наличието на безумни дисциплини в безумни курсове.
А не смяташ ли РиС за много тъпо нещо?
Аз, да. Но имам колежки, които по РиС и графичен дизайн се научиха как да си фотошопват фейсбук снимките. Така че...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
MidwinterSun
Мозъчните клетки са ми много, а простотията малко.
Боя се, че все в един момент ще ми писне, каквото и да е. По-скоро обмислям да си сложа от стикерите, които могат да се местят и мият и тн... харесала съм си това, а ако си беше моя къщата, а не квартира - ето такъв фототапет на стената до леглото
това е най-перфектната, но тъй като върви в комплект с прекалено космат и невъзпитан тъпак,
ще се задоволя и само с това - готиното е, че може да се направи във всеки средностатистически хол :
Каква трябва да бъде една корица на книга, за да грабне вниманието на читателя?
Изключително много зависи от това, към каква аудитроия е таргетирана книгата. Хубаво е, да отразява сюжета на книгата поне като настроение, а не да е "копеле, след десет минути трябва да пуснем за печат оная книга за готвенето и секса, изпльоскай два домата и една краставица на фотошопа..."
Общо взето, макар да е скъпо, в България вече има печатници, които могат да правят всичко - и ползват същите материали, каквито и на изток. (90% от световната продукция на книги се печата на места като Индия, Китай, Сингапур и т.н.)
Защо казват, че българските корици не се правят достатъчно добри?
Човешкият фактор. Нежеланието да плащаш за оригинална корица. Неразбирането на оригиналните праводържатели, че $500 за корица на книга, от която смяташ да пуснеш тираж 1000-1500 е нерентабилно... Неетичността между хората в бранша. Нежеланието да се плащат хонорари на истински художници/дизайнери.
И въпреки всичко има безкрайно добри български корици, по-хубави от оригиналните.
Зависи колко ме мързи, колко ми се чете... средно 3. Макар че има седмици, в които чета по една на ден...

Хубав проект, но резултатът тъне в самодоволство и патетичност.
Да. Другото е твърде лично... мога да излъжа нещо, но ме мързи.
Не. Не мога да нося отговорност за другите хора.
Мозъчните клетки са ми много, а простотията малко.
Боя се, че все в един момент ще ми писне, каквото и да е. По-скоро обмислям да си сложа от стикерите, които могат да се местят и мият и тн... харесала съм си това, а ако си беше моя къщата, а не квартира - ето такъв фототапет на стената до леглото
това е най-перфектната, но тъй като върви в комплект с прекалено космат и невъзпитан тъпак,
ще се задоволя и само с това - готиното е, че може да се направи във всеки средностатистически хол :
Каква трябва да бъде една корица на книга, за да грабне вниманието на читателя? Изключително много зависи от това, към каква аудитроия е таргетирана книгата. Хубаво е, да отразява сюжета на книгата поне като настроение, а не да е "копеле, след десет минути трябва да пуснем за печат оная книга за готвенето и секса, изпльоскай два домата и една краставица на фотошопа..."
Общо взето, макар да е скъпо, в България вече има печатници, които могат да правят всичко - и ползват същите материали, каквито и на изток. (90% от световната продукция на книги се печата на места като Индия, Китай, Сингапур и т.н.)
Защо казват, че българските корици не се правят достатъчно добри?
Човешкият фактор. Нежеланието да плащаш за оригинална корица. Неразбирането на оригиналните праводържатели, че $500 за корица на книга, от която смяташ да пуснеш тираж 1000-1500 е нерентабилно... Неетичността между хората в бранша. Нежеланието да се плащат хонорари на истински художници/дизайнери.
И въпреки всичко има безкрайно добри български корици, по-хубави от оригиналните.
Зависи колко ме мързи, колко ми се чете... средно 3. Макар че има седмици, в които чета по една на ден...

Хубав проект, но резултатът тъне в самодоволство и патетичност.
Да. Другото е твърде лично... мога да излъжа нещо, но ме мързи.
Не. Не мога да нося отговорност за другите хора.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Мила написа:"копеле, след десет минути трябва да пуснем за печат оная книга за готвенето и секса, изпльоскай два домата и една краставица на фотошопа..."
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ух... какво да те питам?... Много неща за теб знам, ама останалите май все някога съм те питала.
ОК
1. Mohito vs. Margarita vs. Long island ice tea? Which one wins?
2. Кой е най-абсурдният/куриозен форумен мит, който си чувала за себе си?
Въпросите "или-или" някога май ти ги задавах...
3. Много често като добри Кучки си говорим за мъже, но не и за други близки. Опиши 3-ма приятели, които са те РАЗОЧАРОВАЛИ (непростимо или пък не, независимо кога) с песни. По възможност парчето да е свързано с конкретната случка (не държа да споменаваш имена и контекст).
4. Чашата наполовина пълна или празна е?
5. Считаш ли се за щастлив човек? Защо?
6. Кое е последното нещо, което те накарта да се усмихнеш? А да се засмееш? А да се хилиш неудържимо?
7. Кое най-много обичаш в своята работа, предвид целия опит, който си натрупала?
8. Опиши как би изглеждал твоят мечтан дом: тип сграда, стаи, простор, светлина, цветове, подредба, какво задължително ще присъства и ще липсва... Колко от тези неща вече имаш (може и без да посочваш кои точно)?
9. Кой е най-досадният предразсъдък, с който се сблъскваш напоследък?
10. Кои форумни лица ти бъркат в дзен-фън-шуй-гледката напоследък?
11. Представи си: по чудо имаш един свободен уикенд и 500 лева свободни. Къде ще идеш и какво ще направиш с тях?
12. Доколко според теб си се променила от предните Размисли?
13. Коя според теб е най-голямата ти слабост на характера? А според другите? доколко си гъгласна с тях и къде мислиш е "грешката"?
14. Мислиш ли, че форумът е ПОКВАРА?
15. Кога з апоследно някой те покани на танц?
16. Коя е последната книга, която подхвана и не дочете?
17. Би ли попълнила пак някоя от "лексиконските" теми? Доколко би се различавала от по-рано?
18. Любима рецепта "каквото-намериш в хладилника"?
19. Любима част от тялото ти?
20. какво искаш да те питаме? И какво не?
Ух, после още...
ОК
1. Mohito vs. Margarita vs. Long island ice tea? Which one wins?
2. Кой е най-абсурдният/куриозен форумен мит, който си чувала за себе си?
Въпросите "или-или" някога май ти ги задавах...
3. Много често като добри Кучки си говорим за мъже, но не и за други близки. Опиши 3-ма приятели, които са те РАЗОЧАРОВАЛИ (непростимо или пък не, независимо кога) с песни. По възможност парчето да е свързано с конкретната случка (не държа да споменаваш имена и контекст).
4. Чашата наполовина пълна или празна е?
5. Считаш ли се за щастлив човек? Защо?
6. Кое е последното нещо, което те накарта да се усмихнеш? А да се засмееш? А да се хилиш неудържимо?
7. Кое най-много обичаш в своята работа, предвид целия опит, който си натрупала?
8. Опиши как би изглеждал твоят мечтан дом: тип сграда, стаи, простор, светлина, цветове, подредба, какво задължително ще присъства и ще липсва... Колко от тези неща вече имаш (може и без да посочваш кои точно)?
9. Кой е най-досадният предразсъдък, с който се сблъскваш напоследък?
10. Кои форумни лица ти бъркат в дзен-фън-шуй-гледката напоследък?
11. Представи си: по чудо имаш един свободен уикенд и 500 лева свободни. Къде ще идеш и какво ще направиш с тях?
12. Доколко според теб си се променила от предните Размисли?
13. Коя според теб е най-голямата ти слабост на характера? А според другите? доколко си гъгласна с тях и къде мислиш е "грешката"?
14. Мислиш ли, че форумът е ПОКВАРА?
15. Кога з апоследно някой те покани на танц?
16. Коя е последната книга, която подхвана и не дочете?
17. Би ли попълнила пак някоя от "лексиконските" теми? Доколко би се различавала от по-рано?
18. Любима рецепта "каквото-намериш в хладилника"?
19. Любима част от тялото ти?
20. какво искаш да те питаме? И какво не?
Ух, после още...
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
Бивам, Иво. В последните години се промених. Няколко пъти, рязко. Помъдрях може би малко, а може би съвсем изглупях. Колкото до отношенията с хората - все по-трудно се доверявам.Jamesmagno написа:Милш, как си? Какво се случи с теб в последните години? Какво се промени вътре в теб и как това се отрази на отношенията ти с хората, с теб самата, а и с живота изобщо? А оттук-нататък?
Оттук нататък, ще видим. Пожелавам си да попътувам поне наполовина, колкото ти. Пък, каквото е писано, ще стане.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Сигурно ще е от Борисовата.Ходят тъпите комари да хапят наркоманите, после нас и виж какво се случва...Плазмодий написа:От ходенето по Борисовата ще да еНо благодаря
![]()
Моля.

защото си ценител, а ще оцениш и хумора
и

Нор,утре.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Къде зимуват раците?
The more you want, the easier you are to exploit
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
me like your answers 
me has a pоздрав :Р

Искаш ли нещо такова за рождения си ден, примерно? : )

Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Там дето слънце не огрява?!The Stig написа:Къде зимуват раците?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Ахаха, рожденният ми ден е през януари! А ти не ме ли пита вече какво искам за РД?MidwinterSun написа:me like your answers
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens