Размисли и страст '11: Menina.do.mar

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Размисли и страст '11: Menina.do.mar

Мнение от svetlio.varna »

menina.do.mar написа:Защо не знам как изглеждаш, поправи тази моя грешка, ако може ? :mrgreen: Защо пък да не може.
36. Здрастиии, как сииии? 8)
37. Кога ще дойдеш на форумна?
Facebook
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Измисли си един въпрос, задай си го и си отговори на него. Не е нужно да пишеш нито отговора нито въпроса.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

svetlio.varna

1. Правила ли си нещо добро през живота си? (засаждането на дърво, милостинята и отстъпването на място в рейса на стара баба-комунистка не се броят) Че защо да не се броят, те са си добри дела. :lol: Да, правила съм, надявам се да направя още много.

2. Любим пасаж от Библията? ...Нямаше вид, нито великолепие, че да погледнем на Него, нито изглед, че да Го харесаме
презрян и отхвърлен от хората, човек на скърби и свикнал с печал. И като някой, от когото отвръщат лице, беше презрян и не Го счетохме за нищо.
А Той всъщност понесе печалта ни и със скърбите ни се натовари. А ние Го счетохме за наказан, поразен от Бога и унижен.
Но Той беше прободен заради нашите престъпления, беше съсипан заради нашите беззакония; върху Него дойде наказанието, докарващо нашия мир, и с Неговите рани ние бяхме изцелени.
Исая 53:2-5

3. Коя ти беше любимата детска игра като малка? Много обичах да събирам децата в двора на село, правехме сцена с едно старо перде и изнасяхме представления на възрастните. Много обичах да правя и торти от кал. :lol:

4. Владееш ли го френския език? Не съм го учила, но страшно много го харесвам. Дано си питал за езика наистина, защото думата "френски", употребена от теб, придобива по-различни измерения... :mrgreen:

5. Какво ти е мнението за явлението поп-фолк? Не е особено положително, но щом го има, значи има потребност от него.

6. А защо е толкова популярно? Защото не те кара да мислиш за нещо сериозно.

7. А защо има и интелигентни хора, които се размазват на парчетата на Азис и Преслава? Е, нали знаеш: "И най-умният си е малко прост". :lol:

8. Показате ли е за нещо у един човек фактът, че слуша чалга? Нямам нищо против хората, които слушат това, и аз слушам, макар и рядко. Дразнят ме хората, които познават и признават само този стил.

9. Какъв е големият проблем на България според теб, та не можеш да се "оправим" вече 20 г. Неинициативността на хората, апатията и простотията.

10. Най-якото място на което си правила секс? (опа, тва май е за раздел 18+, но ако искаш и тука отговори :mrgreen: ) Не е за тук. :lol:

11. Обичаш ли да се разхождаш под дъжда? Обожавам да гледам и слушам дъжда, но не и да ме вали.

12. Обичаш ли палачинки? С какво? Мда, най-вече с кашкавал и сирене. Или с шоколад.

13. Коя песен слушаш често в последно време? Вероятно тази.

14. Какво те дразни най-много у другите? Простотия, злоба и нечистоплътност.

15. С какво може да те спечели един непознат, който е абсолютна твоя противоположност като стил на поведение, музика, живот, морал и въобще каквото се сетиш? Вероятно няма да ме спечели.

16. Какво не и достига на хората да са щастливи (по принцип)? На хората никога нищо не им достига. Устроени сме така, че винаги да се стремим към още и още, а това е като да пълниш каца без дъно.

17. А на теб? И аз съм човек...

18. А има ли въобще щастие (по принцип)? Има, разбира се, но малцина са щастливците да открият щастието. :Р

19. В какво се изразява то за теб? В хармонията със света и със себе си.

20. Нали си наясно, че Джеймс ти постна толкова въпроси, щото си търси нова жена в съседната тема? :lol: Жив и здрав да е. :lol:

21. Какво ти е било трудно да кажеш някога на някого (обичам те/харесвам те/съжалявам не се броят)? Единствено "извинявай" произнасям по-трудно...

22. Какъв тип момиче си:
- изпепеляваща: красива, разглезена, арогантна, но всички мъже умират за теб
- скромна: хубава, умна, работлива, добродушна; алкохолът и цигарите ти са непознати, имала си един мъж в живота си (максимум до 3)
- романтичка: висиш си и чакаш да дойде идеалният мъж, а дотогава се задоволяваш с останалите 100 000, които са ти под ръка
- нарцистичка: невероятно красива си, но си уникално глупава
- средна работа: външният ти вид, умственият ти потенциал и гръдната ти обиколка са средна работа
- зубарка: гений с външен вид на квазимодо
- идеалната жена: привлекателна си, интелигентна и съобразителна, откровена, разбираща, изслушваща, амбициозна и знаеш какво сикаш да постигнеш в живота
- някакъв хибрид между горните варианти (опиши какв имаш предвид)
- уникална (също опиши какво имаш предвид)
Хм, получи се някакъв хибрид между "скромна" и "идеалната жена". :lol:

23. Комплексирана ли си? Не, но имам усещането, че ти ме мислиш за такава, като гледам 4-те последователни въпроса. :Р
24. От какво? -
25. Много ли? -
26. Избиваш ли комплексите си у форума? -
27. Подредила ли си приоритетите си в живота? Май все още не съм.

28. Открила ли си работата, която искаш да работиш цял живот? Не.

29. Открила ли си града, в който искаш да живееш цял живот? Имам два варианта, пък да видим...

30. Открила ли си мъжа, с който искаш да останеш цял живот? Мисля, че да, но нали вие, правистите, говорите за неща като "бъдещо несигурно събитие". :Р

31. Можеш ли да мислиш абстрактно? Мога, но предпочитам конкретното.

32. Защо излъга? Не съм.

33. Тъпи ли бяха въпросите ми като цяло или имаше някои, на които ти беше интересно за самата теб да си/ни отговориш? Бяха интересни, само тия за чалгата и комплексите ми дойдоха в повече. :lol:

И стандартните:
34. Какво мислиш за Кристо? :mrgreen: Изумителен образ. :lol:
35. Какво мислиш за мен? :P Че имаш две страсти в живота си: Анелия и зърната. И в частност, може би, зърната на Анелия. :Р
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

Държа да отбележа, че горните 35 отговора измениха коренно представата и мнението ми за теб, и то в доста положетелна посока :lol: Ама въобще как ли съм могъл да си помисля нещо друго за колежка, която е от Варна. :mrgreen:

:) :) :)
Facebook
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Която е... момиче по-скоро :lol:

Извинете за офф-а.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Jamesmagno

1. Mmm, questa è la mia preferita di Eros! :bounce: Ma hai studiato italiano, o semplicemente capisci perchè fai portoghese? Si, ho studiato italiano per 5 anni e poi nell'Universita' ma qui la situazione era assolutamente ridicola. :lol:

2. Хубаво си фен на Бразилия, ама Фадо слушаш ли? Не мога да кажа, че ми е любим стил, но има разкошни фадо песнички.

3. Капоейра кефи ли те? Кефи ме, да. :lol:

4. Имаше ли първи-втори курс колежка на име Ани? Къдрава, острига се много късо. Премести се друга специалност, не помня каква... Че тя още ми е колежка. :D

5. Хммм, любими джаз-банди/изпълнители. Повечеко да са ;) Франк Синатра, Дийн Мартин, Луи Прима, Ал Мартино, Нат Кинг Коул...

6. Любими рок-групи! За Rainbow разбрахме, но не пречи да ги споменеш ;) AC/DC, Whitesnake, Black Sabbath (макар последните да бият повече към хеви).

7. В тази връзка - любим вокал на Rainbow? Песен? Обичам ги с всички вокали, но като че ли с Рони Джеймс Дио най-много, вероятно защото е любимият ми певец. А за песен: "The Temple Of The King", "Can't Let You Go", "Kill The King", "Catch The Rainbow", "Man On The Silver Mountain". Те просто нямат лоша песен...

8. На кои от следните "изисквания" НЕ може да се каже, че отговаряш? :lol: Е, то аз на повечето от "изискванията" отговарям, ама този въпрос ме накара да се почувствам като на пазар за добитък. Сега остава само някой да намине и да ми прегледа зъбите. :lol:

Светльо, обзалагам се, че ме мислеше за мрачно създание, чиято единствена мисъл и цел в живота е събарянето на Паметника на Съветската армия и публичен разстрел за всички комунисти. :lol: Да, ама не. :Р
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Да кажем, че имаш 1 голям чистобял лист. Имаш право да избереш 4 цвята, с 3 от тях ще нарисуваш 3 неща, които символизират най-важните неща в живота (може да са както важни само за теб/да са лични предпочитания, така и по глобални символи), а с 4тият цвят ще запълниш останолото празно пространство.
Какви са твоите 3 "неща", и съответно в какъв цвят е всяко едно от тях, и какъв е 4тият цвят?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Мммм, спечели ме с музичката ;)

1. Била ли си на концерт на Whitesnake? Ако си била на повече от един, кой най-много ти хареса и кой най-малко? Защо?
2. Към Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin какво ти е отношението? На концерти била ли си?

2. Любим вокал на Сабат ;) Мнението ти за Ози?

3. Какво мислиш за явлението "Blackmore's night"?

4. По-стар джаз (Сачмо, Ела, Били Холидей, Сестрите Андрюс) или по-нов (Куинси Джоунс, Нина Симон, Кени Джи) харесваш ли? Какъв?

5. Sara Tavares? Концерти?

Стига засега ;)
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Виждам, че си най-активна във форума в Спорт :D
Спортуваш ли нещо? Какво?
А какво би искала да спортуваш, ако имаш повече време?
Гледаш футбол, а играеш ли?

П.П. Гласувайте в класацията, че с това темпо Menina.do.mar ще е на разпит цял месец.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от inc »

Ох, леле... аз докато се наканя на питам, вие сте и задали повече от половината въпроси, които мислех да и задам. :lol: Особено Джими.
Jamesmagno написа: 5. Sara Tavares? Концерти?
1. Язе да питам за всички останали фестивали, гостувания и тн, които идват в близката половин година: ще ходиш ли, ако да - къде, ако не - защо?
2. Явно, че има тенденция къде влизаш и пишеш. А къде влизаш и предимно четеш? И къде изобщо не влизаш? Защо?
3. И малко стари питанки. :) Кое е най-голямото/значимото МАТЕРИАЛНО нещо, което си давала като подарък, услуга, благотворителност или каквото още се сетиш?...
4. Пушила ли си някога? (И какво)
5. Кое е най-щурото нещо, което си правила?
6. Пътувала ли си на стоп?
7. Пробвала ли си някой екстремен спорт? Мелета по стадиони не се броят. :lol: и как обясняваш цялата агресия по мачове?
8. Как гледаш на аферите за по 1 нощ? А за 1... седмица примерно - някоя морска почивна идилия (или нещо такова)?
9. Посочи ми предпочитан цвят за:
- дреха (твоя)
- дреха (на рандъм човек - естествено, съобразно визията; първият, за когото се сетиш. импулсивно)
- стени на стая (твоята)
- стени на обществена сграда - каква и защо?
10. Харесваш ли стайни разтения?
11. Във връзка с моя мързел да ровя в темите назад: любима детска книжка?
12. Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни?
13. Кого от форумци познаваш лично и на живо? А с кого би искала да се запознаеш? :mrgreen: И така де... да повторя Светльо - кога ще дойдеш на форумна? :lol:
14. Покажи ни 3 бр. емотиконки от форума, на които се кефиш много. А кои 3 ни липсват?
15. Изгрев или залез?
16. Планина или море няма да питам. :wink: Вместо това - СГ или на квартира?
17. Кино или театър?
18. Бира или твърд алкохол? А коктейл?
19. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш?
20. Какво пропускаме да те попитаме?
21. А какво не искаш да те питаме?
22. На какво последно се възмути?
23. Бразилия, екзотика... Разкажи ни къде си пътувала извън България, какво най-много те е впечатлило, кое не ти е харесало?... Като цяло обичаш ли да пътуваш?
24. Защо не щя да пуснеш снимка? :mrgreen: :mrgreen:
25. По колко време грубо преценено прекарваш във Фейсбук? :lol:
26. Твориш ли? Какво? Сподели нещо свое (ако имаш). Изобщо... Считаш ли се за артистична натура?
27. Вижда се, че си човек с чувство за хумор. Къде простотията, в смисъл гавра и лигня, прекрачват границата?
28. Умееш ли да готвиш? А да гладиш? А да сечеш дърва?
29. Форумна задачка :drunken: :drunken: : избери 10ина форумци и опиши всекиго с дреха, каквато си представяш да носи (и не си подсказвай с темата за снимки :wink: ). След това ги напасни по 2-ки, така че да си отиват цветово. :mrgreen: Въпросът е - мислиш ли, че резултатите издават реални симпатии?
Ох... много пъстроцветни въпроси ти наредихме. :lol: Ако ти идва в повече, ето бонус алтернатива: избери 10 заглавия на криминални романи (не е задължително да си ги чела, нито да са ти под ръка; гледай само да са относително равностойни в представите ти - т.е. ако не са ти еднакво познати, нека са приблизително еднакво непознати). Посочи за всеки роман главен герой - форумец. Може и прилежащ антагонист.
Много сложно стана, ама карай...
30. Какво не те питахме? А ти какво искаш да те питаме още? И какво не? :twisted:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Как би пътувала до Бразилия?

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

inc написа:24. Защо не щя да пуснеш снимка? :mrgreen: :mrgreen:
menina.do.mar написа:yanislava_kirilova

Защо не знам как изглеждаш, поправи тази моя грешка, ако може ? :mrgreen: Защо пък да не може.
Плезенето е линк : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от inc »

А, пардонь... :lol: Толкова съм видяла... Ок, един въпрос по-малко. :D
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

FightForFreedom

10. Ако Бог слезе от Небето и ти даде право да Го попиташ само един въпрос, какъв би бил той? "Кой уби Лора Палмър?". Не, шегувам се. Ще Го попитам струвало ли си е да създава каквото и да е в шестия ден.

09. Ако имаш нищожен шанс да спечелиш нещо, за което мечтаеш, би ли опитала да го спечелиш сега или би се оттеглила с мъничкото си надежда, че някой ден може би ще имаш по-добри шансове да го спечелиш? Бих опитала. Кой знае, някой ден може изобщо да нямам шанс за него.

08. Би ли предпочела да си бедна, но с чест и децата ти да гладуват, а почти никой да не те уважава и да си като цяло неразбрана и аутсайдер, отколкото да използваш връзки и тъмни споразумения, за да се издигнеш и да дадеш на децата си добро образование, а на себе си - заслужена награда за труда си? Сложен въпрос. Като за начало, позициите, които си поставил, са твърде крайни. Ако човек е наистина интелигентен, трудолюбив и упорит, няма начин да живее толкова зле и още по-малко - да не е уважаван. Веднага мога да избера първата опция, но няма да е съвсем коректно, защото още не съм майка, а това променя всичко, тъй като не мога да кажа дали бих понесла да гледам страданието на детето си. От друга страна не съм от хората, които биха прегазили всички по пътя си и биха вършили мръсотии, за да успеят.

07. Би ли предпочела за свой съпруг честен и сравнително прост човек пред супер интелигентен професионален лъжец? Е, нали ако вторият е "супер интелигентен професионален лъжец", вероятно ще ме е заблудил, че е честен, за да му обърна внимание. :lol: А ако се усетя овреме, никога не би станал мой съпруг. :Р

06. Смяташ ли, че ако партньорът ти ходи на еротичен масаж, ти изневерява? Уау, интересен въпрос. :lol: Да, това е изневяра за мен.

05. Смяташ ли мързелуването за недостойно занимание? Ако е недостойно, то един достоен човек няма на тази земя.

04. Обичаш ли да се запознаваш с нови хора? Зависи от хората.

03. Доверяваш ли се на страха си, когато той се обажда? Когато страхът се обажда, гледам да му натисна "заето".

02. Доверяваш ли се на страстта си, когато тя те зове? Винаги съм предпочитала да се доверявам на разума си.

01. Кога не спиш спокойно? Когато нещо ме терзае. С годините се случва все по-често.

svetlio.varna

36. Здрастиии, как сииии? 8) Аа, не, тия номера на Джоуи не минават при мен. :lol:

37. Кога ще дойдеш на форумна? Мислела съм си да дойда някой път, но не знам как форумното капсулирано общество се отнася към новаците. :Р
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Трябва да те уведомя, че форумното общество хич, ама хииич не е капсулирано. Напротив, ние сме жадни за свежа кръв :Р

Аз не се сещам какво да те питам, защото не умея да измислям въпроси на хора, които не познавам лично, но държа да отбележа, че си от хората, които в действителност приличат на снимката на аватара си. : )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”