Размисли и страсти: Midwinter Sun

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Размисли и страсти: Midwinter Sun

Мнение от Търговецът на кристал »

Нали помниш, че ти бях обещала да те накарам да описваш форумци с програми от фигурното пързаляне? Е...?
Може и с фигуристи, ама предпочитам конкретни програми. :) Колкото решиш/измислиш, но нека са поне 4-5-6. Благодаря и пий промишени коли'шства витамин С.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Силвия написа:4. В колко часа най-късно си си тръгвала от офиса? - 7:30 вечерта.
*обесено човече*

Та:
1. В колко най-рано си отивала в офиса?
2. Би ли се занимавала с право извън работа (например в неправителствена организация, университет, списание...)?
3. Колко пъти са те питали защо записа право? Какво отговаряш обикновено?
4. И... защо си зачерни живота с тая специалност? :mrgreen:
5. Защо не те засичам из университета?
6. Как си представяш себеси и семейството си след петдесет години? Прояви фантазия и не забравяй, че техниката тогава едвали ще е като сегашната. ;)
7. Често ли разни близки и роднини те питат как да си решат правните проблеми?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Kakvo ti e mnenieto Za ruskata federacia

Kakvo mislish za dojivotnia zatvor

A Za kitai I india

Modest or assertive man matches u best

Ty
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Мрън. Снощи в 100 часа ти бях измислила още яки въпроси. :mrgreen: Днес не ги помня.
Нищооо, други:

1. Кои са най-значимите промени в личен план от последния разпит насам?
2. Как гледаш на въпросите тип асоциации/опиши форумци с еди-какво-си? :D
3. Защо те питат толкова за работа?
4. Станалали си по-респектираща откак си мод и можеш да властваш над хората? :twisted:
5. Посочи 5-ма форумци, които са редовни и активни от относително скоро из форума, но не идват по форумни... а би трябвавало (според теб) т.е. са ти интересни.
6. А, да. :) Сетих се. Какво най-много ти харесва в италианския език? А в сравнение с френския?
7. Останала съм с впечатление, че обичаш да запълваш част от свободното си време с някаква физическа дейност - тенис, танци всякакви, стъфф... как така чуждите езици взеха превес този сезон?
8. Ти не си филмов човек. Изброй някои от "най-фаталните" си пропуски на кино класиките. :twisted:
9. Книжарски въпрос. Кои според теб са 10-те a must-заглавия на художествени произведения?
10. Какви нехудожесвени книжки държите вкъщи (освен правните) ?
11. Има ли книги, които си препрочиташ? Може и в минало време.
12. Предния път Митко ми открадна въпроса :mrgreen: - какво не искаш да те питат?
13. И... Какво да? :drunken:
14. Според мен традицията за "награждаване" в РиС поумря... отдавна. Споделяш ли мнението ми? Хубаво, лошо или все тая е това? Ти би ли се придържала към първоначалния регламент? И на какво би поканила избраното другарче (защото знам, че не си бирен човек :wink: )
15. С какво форумът покварява?

Подозирам, че с още едно включване докрая ще си надвиша лимита от 30 въпроса. Дано не възразяваш. :D
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Lord написа:
Силвия написа:4. В колко часа най-късно си си тръгвала от офиса? - 7:30 вечерта.
*обесено човече*
Ми то и аз бях същата, когато ми заяви, че предната вечер си висял там до 5 сутринта.

Та:
1. В колко най-рано си отивала в офиса?
- Към 8:30 сутринта. В началото беше това. После се научих да идвам поне час по-късно.
2. Би ли се занимавала с право извън работа (например в неправителствена организация, университет, списание...)? - Бих... помагала. С други думи, пак бих го превърнала в ангажимент, във вид работа, защото би било поета отговорност към някого. Но не бих го превърнала в хоби.
3. Колко пъти са те питали защо записа право? Какво отговаряш обикновено? - Доста. И отговорът е прост - защото мога да съм добра в тази област.
4. И... защо си зачерни живота с тая специалност? :mrgreen: - Изобщо не съм си го зачернила! Точно за тоя твой въпрос си мислех преди 10 минути, когато се прибирах към вкъщи. Днес беше тежък ден - бях на работа, после на упражнение по облигационно, през цялото това време съм болна и теоретично в момента трябва да ми иде да взривя света. Да, ама не. Аз съм доволна. Щастлива. Леко ми е. Обичам си работата. Обичам си и специалността, и университета. Те ме карат да се чувствам добре.
5. Защо не те засичам из университета? - Защото когато съм там през деня, съм забутана по коридорите, а през останалото време съм твърде късно вечерта там - до 9.
6. Как си представяш себеси и семейството си след петдесет години? Прояви фантазия и не забравяй, че техниката тогава едвали ще е като сегашната. ;) - Представям си го хармонично. Представям себе си с човек, който цени семейството си - мен и децата ни, и внуците ни. Представям си, че той ще е някой, когото истиски обичам, просто заради човека, който е. Представям си, че децата ни ще са добре възпитани (много се моля някой ден да не се проваля точно по този пункт), любознателни и открити към света и ще възпитават собствените си деца в същия дух. Може би хората ще са се научили, че не могат вечно да взимат от земята и да не връщат нищо. Може би ще живеем в дом със собствена електрическа инсталация, която използва слънчеви панели. Или пък на брега на морето, използвайки силата на вълните, за да генерираме електричество. Може би ще съм заобиколена от хора, които проумяват, че няма никакъв смисъл в това да се мразят едни други и че е много по-важно това да мислиш за другите, защото когато правиш това, в крайна сметка споделяш едно щастие с някой друг. А ако си егоист, дори и да си щастлив, ще си само ти и ще си самотен в щастието си. Не ме интересува особено каква технология ще измислят. Но хората трябва да променят мисленето си, трябва да престанат да вярват, че са самостоятелни единици, които са отделени от всичко и от всички около себе си - включително хората до тях и природата, в която съществуват.

Та така с моите представи. Светли и идеалистични. Но нали знаеш какво казват, вдигни летвата колкото можеш повече и след това скочи колкото можеш по-високо под нея.
7. Често ли разни близки и роднини те питат как да си решат правните проблеми? - След като започнах работа в кантора, тези питания се увеличиха. Дължа го основно на това, че другите вече знаят, че дори и да ми зададат въпрос, чийто отговор не знам, бих могла да попитам някого от колегите си и те да ми кажат. Иначе аз съм едва в началото на трети курс, има твърде много неща, които не знам, за да съм способна да дам компетентен правен съвет. : )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

camel написа:...
Приемам, че латиницата е защото пишеш от телефона в момент, в който си нямаш друга работа :mrgreen:

Kakvo ti e mnenieto Za ruskata federacia - Никакво. Питай ме какво ми е мнението за черните дупки, там имам повече идеи.

Kakvo mislish za dojivotnia zatvor - По-добра алтернатива е от смъртното наказание.

A Za kitai I india - Виж т.1. Всъщност, и за трите мисля само едно - би било интересно да ги посетя. :)

Modest or assertive man matches u best - Second. Аз съм силен характер, много напориста и голям инат. Подхождат ми хора (а и имам нужда от такива), които умеят да ми се противопоставят, които не ми позволяват да ги въртя на малкия си пръст. Това е от основните ми критерии за подбиране и на приятели. ;)

Ty
ur welcome
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

inc написа:Мрън. Снощи в 100 часа ти бях измислила още яки въпроси. :mrgreen: Днес не ги помня.
Нищооо, други:
Ще се сетиш. И аз така мъдря въпроси по никое време, после ги забравям, но след това отново ми идват наум.

1. Кои са най-значимите промени в личен план от последния разпит насам? - На първо място е работата. Но работата в този аспект, че свикнах с нея. Свикнах да съм заета. Преди лятото малко ме плашеше това, че ще бъде лятна ваканция, а аз ще съм нон-стоп в офиса, бачкайки. Мислех си, че от това ще се чувствам зле. Но се оказа, че не е така. И че се превръща в нещо съвсем нормално, съвсем естествено; вярно, понякога малко изморително, но все пак хубаво. Събота и неделя ми бяха достатъчни за пълноценна почивка.
Друго в личен план... ами... хората около мен постоянно ме променят :) Учат ме на нови неща. На това как да се държа с тях, как да ги радвам и кой е най-правилният начин да им покажа, че ги обичам. Научих се на това, че не е достатъчно да твърдиш, че някой е важен за теб - трябва да го обективизираш с действия. И разбира се, това са приказки, които ние си говорим от години, но едно е да приказваш едно нещо на думи, друго е да го възприемеш в модела си на поведение.
2. Как гледаш на въпросите тип асоциации/опиши форумци с еди-какво-си? :D - В голямата си част са ужасна досада, най-вече когато ме накарат да описвам хора, които не познавам, с неща, които не са ми интересни. Но за сметка на това въпросът на Мила отпреди година, с който ме накара да опиша произволен брой хора с цитати и афоризми се получи страхотно. Много зависи от това дали плуваш в свои води или газиш в някакви блата :mrgreen:
3. Защо те питат толкова за работа? - Може би защото говоря много за нея.
4. Станалали си по-респектираща откак си мод и можеш да властваш над хората? :twisted: - Това другите да го кажат. Макар че лично на мен не ми е направило впечатление хората да недоволстват. Все пак, аз правя това, което правя, за тях, за да може на тях да им е добре, за да може да са добре осведомени по въпросите, които ги вълнуват. В ЮФ конкретно от време на време даже ми се случвай някой да ми каже "Абе я не се прави на добра, раздай го малко по-строго, не виждаш ли, че го заслужават." За момента модераторствам с желание. Ако това се промени на някакъв етап, ще си намеря заместник.
5. Посочи 5-ма форумци, които са редовни и активни от относително скоро из форума, но не идват по форумни... а би трябвавало (според теб) т.е. са ти интересни. - Бих казала Флауърс, но тя почна да идва по форумни, което е много добре. Бих казала на първо време Фак. И Исо също, защото може и да се вясва от време на време, ама пак не е никак редовен. И Мира липсва от форумните, виждала съм я само веднъж на такава и във всички останали случаи сме се засичали напълно случайно покрай общи познати в уни. Също така ще е хубаво да се появят хора от сегашните първокурсници, защото сред тях има доста готини, но не се познаваме с тях.
6. А, да. :) Сетих се. Какво най-много ти харесва в италианския език? А в сравнение с френския? - Допада ми като звучене. За да поискам да уча един език, той трябва да ми е приятен, когато го слушам и когато го изговарям. С френския в това отношение за момента не се разбираме, но ще поработя в тази посока.
7. Останала съм с впечатление, че обичаш да запълваш част от свободното си време с някаква физическа дейност - тенис, танци всякакви, стъфф... как така чуждите езици взеха превес този сезон? - Аз пак съм физически активна. Като нямам какво да правя вкъщи, си пускам някой танцов филм от порядъка на Centre Stage и започвам да се кълча на него :mrgreen: При мен нуждите са балансирани, имам нужда едновременно от физическа и от интелектуална стимулация, за да канализирам енергията си в нещо градивно, а не обикаляне на апартамента на празен ход и с празно съзнание. Миналата година по това време просто четях повече книги.
8. Ти не си филмов човек. Изброй някои от "най-фаталните" си пропуски на кино класиките. :twisted: - Че те са безброй. Но аз съм толкова зле, че дори не им знам имената. :mrgreen: Бас ловя обаче, че ако сега ми изтипосаш един списък с 30 филмови класики, я съм гледала 3 от тях, я не.
9. Книжарски въпрос. Кои според теб са 10-те a must-заглавия на художествени произведения? - Не знам. Вероятно защото съм чела единствено Под Игото от всеобщо признатите a must. Не претендирам да разбирам от литература, но пък така си позволявам да чета само това, което ми харесва.
10. Какви нехудожесвени книжки държите вкъщи (освен правните) ? - Промишлено количество енциклопедии. Наистина промишлено. Имам 5 пълни колекции с енциклопедии. Сред тях е и Цялата вселена (онова, дето го продаваха на отделни списанийца.) Абсолютно всички броеве, до последния, включително с извънредно издадените допълнения след приключване на поредицата.
11. Има ли книги, които си препрочиташ? Може и в минало време. - Има. Автентичната котка. Обожавам я. И имам 4 книжки на Джубран, но от тях най-често чета Пророкът, просто е фантастична. Отделно съм препрочитала Хари Потър, разбира се :mrgreen: Това ще си остане книгата на моето детство. И Мечо Пух.
12. Предния път Митко ми открадна въпроса :mrgreen: - какво не искаш да те питат? - Все ми е тая какво ме питат. Ако не ми е по силите да отговоря, казвам (както с тия въпроси, какво мислиш за Инджикистан - к'во да мисля, паяци и паяжини :mrgreen: ) Ако въпросът идва твърде личен, пак казвам.
13. И... Какво да? :drunken: - Допадат ми въпроси, които дълбаят под повърхността. Които те карат да се замислиш. Както и такива, чиито отговори ми носят приятни асоциации.
14. Според мен традицията за "награждаване" в РиС поумря... отдавна. Споделяш ли мнението ми? Хубаво, лошо или все тая е това? Ти би ли се придържала към първоначалния регламент? И на какво би поканила избраното другарче (защото знам, че не си бирен човек :wink: ) - Ами да, поумря, но това е като че ли защото хората се отдалечиха. Ще е странно да кажа на някой от от форумците, които не познавам изобщо "абе дай да пием по едно кафе, щото много хубави въпроси задаваш." Хората ще се изплашат. А пък другите, които познавам отблизо, така или иначе ги виждам достатъчно често. Иначе е много хубава, просто се иска интерес и откритост, за да се реализира.
15. С какво форумът покварява? - Кара те да съдиш за това кои са хората единствено по това, което пишат. И е едно да разполагаш с 16000-те поста на Кристо :mrgreen: но е друго, когато става въпрос за нов човек, когото няма как да познаваш добре. Форумът понякога ни кара да забравим, че другите потребители всъщност са нещо повече от просто един никнейм.

Подозирам, че с още едно включване докрая ще си надвиша лимита от 30 въпроса. Дано не възразяваш. :D

Питай колкото искаш. Няма да бягам ;)
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Искаш ли аз да те питам мои въпроси, тва е моят въпрос?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

С какво точно те дразни Кристо? Ще приема, че всичко, което не напишеш като дразнител, харесваш... :wink:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Кво сега, ше си крадем въпросите ли? :(

С кво те дразни Алтер Его? Всичко което не напишеш, ше приема, че те дразни в по-незначителна степен!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Kristo написа:Искаш ли аз да те питам мои въпроси, тва е моят въпрос?
Питай бе! :) Като сте ме избрали, ще ме питате. Ако не сте искали да ме питате, да сте избрали някой друг :mrgreen:
Нямам нищо против твоите въпроси. Напомнят ми на някогашните лексикони - надали някой ще ги прочете, но на мен ще ми е забавно да ги пиша ;)
alter ego написа:С какво точно те дразни Кристо? Ще приема, че всичко, което не напишеш като дразнител, харесваш... :wink:
Кристо не ме дразни. Поне не извън границите на нормалното количество дразнение, което изпитвам към почти всички в зависимост от това колко съм изнервена аз самата. Намирам го за колоритен форумен образ, а и може да бъде много приятен събеседник, стига той самият да го поиска.
Kristo написа:Кво сега, ше си крадем въпросите ли? :(

С кво те дразни Алтер Его? Всичко което не напишеш, ше приема, че те дразни в по-незначителна степен!
Ми и той не ме дразни. Малко ме човърка цялата мистерия около него, но си повтарям "любопитството уби котката" и си свиркам :)

Между другото, всеки път като тръгна да пращам съобщението, някой от вас двамата е написал нещо ново. Ако се наложи да редактирам трети път, ще избеснея :mrgreen:
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

:bow:s :bow:s :bow:s
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ми ок, ше почна а адолфските въпроси:

1. Какво против имаше Канье Уест?
2. Смъртта на Джако, как те афектира?
3. Измисли идеалния 3дневен фестивал Спирит ъф Мидуинтър - кои банди ше поканиш? Колко пари ше искаш?
4. Какво толкова си научила за мен от 16000 мнения?
5. Какво очакваш да научиш за първите 32000 мнения, в последствие?
6. Как е променил живота ти Саймън Ле Бон?
7. Коя ти е по-антипатична от Кати Пери и Рияна?
8. А коя ти тъпее повече от Джуди и АлШал?
9. Искаш ли да караш кънки с фигуре-скате-гърл?
10. Как се казваш, кво учиш, каква ти е житейската мисия?
11. Какво ти е мнението за Фак?
12. Какво ти е мнението за фигуре-скате-гърл?
13. Какво ти е мнението за Ники?
14. Какво ти е мнението за Бетон?
15. Подреди личен топ 5 на най-досадните песни?
16. Кога ше се появиш на форумна най-накрая, че не съм те виждал?
17. Защо си против видео-клиповете на Фалко?
18. Какво те кефи и какво не в моя роман у форома?
19. Кой ти е любимия герой от там?
20. А любимия член на Горилаз?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Kristo написа:Ми ок, ше почна а адолфските въпроси:
1. Какво против имаше Канье Уест? - Абсолютно нищо, харесвам го.
2. Смъртта на Джако, как те афектира? - Малко ме шашна първоначално. Ама иначе никак.
3. Измисли идеалния 3дневен фестивал Спирит ъф Мидуинтър - кои банди ше поканиш? Колко пари ше искаш? - И този е от творческите въпроси, ще остане за малко по-късно.
4. Какво толкова си научила за мен от 16000 мнения? - Как най-ефикасно да лазя по нервите на хората :mrgreen:
5. Какво очакваш да научиш за първите 32000 мнения, в последствие? - Не мисля, че подобен феномен би могъл да се предвиди.
6. Как е променил живота ти Саймън Ле Бон? - Това име не извиква никакви асоциации в мен.
7. Коя ти е по-антипатична от Кати Пери и Рияна? - И двете са ми еднакво безразлични.
8. А коя ти тъпее повече от Джуди и АлШал? - Не ги намирам за тъпи, просто за своенравни :mrgreen:
9. Искаш ли да караш кънки с фигуре-скате-гърл? - Така като ме гледаш, приличам ли ти на човек, който ще иде да кара кънки с фигуре-скате-гърл?
10. Как се казваш, кво учиш, каква ти е житейската мисия? - Знаеш ми името, знаеш и специалността, пък ако и житейската мисия знаеш, та да ми кажеш...
11. Какво ти е мнението за Фак? - Вече отговорих на този въпрос.
12. Какво ти е мнението за фигуре-скате-гърл? - Ще си замълча, защото я познавам единствено като никнейм.
13. Какво ти е мнението за Ники? - И това съм го казвала вече.
14. Какво ти е мнението за Бетон? - Не го познавам лично, но от това, което е писал във форума, не бих искала да достигам до неговите житейски изводи и разбирания.
15. Подреди личен топ 5 на най-досадните песни? - Не мога да мисля. Smack that на първо място. Отвратително парче. Повечето на Черил Кроу. Ще да са станали 5 вече.
16. Кога ше се появиш на форумна най-накрая, че не съм те виждал? - Наскоро мутирах и станах невидима. Още не съм успяла да се появя обратно.
17. Защо си против видео-клиповете на Фалко? - втф?
18. Какво те кефи и какво не в моя роман у форома? - Още не съм го чела. Чакам да го завършиш.
19. Кой ти е любимия герой от там? - ^^^
20. А любимия член на Горилаз? - Художникът, който ги е рисувал.
Изображение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

1. Кое в работата си намираш за най-досадно?
2. За какво не ти остава време напоследък?
3. Случва ли ти се да се развикаш на някоя деловодителка?
4. По колко часа спиш на денонощие?
5. Най-добрият начин за "семпла" почивка?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”