Плазмодий написа:Аз защо не съм те виждал?
Истината е, че само говорихме как ще направим купони в старата квартира, обаче така и не направихме (опа, това беше включване от мама Иринчи)
Пък всъщност не съм сигурна дали изобщо сме от парти тайпа. (Това отново беше мама, аз съм ЗА купони, животни, къде стееееееееееее)
svetlio.varna написа:Koга ще дойдеш на форумна?
Това вече не мисля, че ще бъде разумно

(нямам какво да облека!)
Ambrosio` написа:Суха храна или в консерви ?
Кое е най-необичайното нещо, което си яла ?
По колко пъти на ден се чипаш ?
Коя ти е любимата играчка ?
Да те галят по коремчето или по гушката ?

Ах, какви хубави котешки въпроси!
Да видим.
1. Всяко коте предпочита консервирана, защото е по-апетитна и по-сочна. Само че е много трудно на българския пазар да се открие консервирана храна, която да не съдържа "4% месо и субпродукти", и която да не е наблъскана с консерванти с цел да се осигури срок на годност от десетилетия по лавиците на супермаркетите

Мама много се интересува от тея неща, затова ми дава ПРЕДИМНО суха (и то много качествена, да я похваля!) и по-рядко консервички.
2. Ми... диня брои ли се?

Много ми харесва

3. Оооо, обожавам да се чистя! Дори не познавам по-чисто котенце от мен. Правя го по цял ден

(всъщност не познавам други котки, но въпреки това съм на мнение, че съм най-чистичкото)
4. По въпроса с играчките... да видим... най-любими ми остават шумолящите найлонови пликчета, навити на топче

Иначе имам и всякакви дрънчащи и подскачащи купешки, но вниманието ми се привлича десетократно по-лесно от пресен шумолящ найлон

5. Определено предпочитам по главичката и вратленцето и острани... мъррр

Коремчето не си го давам
pora_e_priqtel написа:1. Можеш ли да ми обясниш защо, когато си била разгонена и съм влизал в стаята, съм се чувствал необичайно желан?

Да, тати, има научно обяснение за това: феромони