НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Мнение от morfei »

Никакъв шанс да те отпишат, излишно се притесняваш. Даже и парите ще си вземеш щом пазиш касовата бележка.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
svetla_KIRILOVA
В началото бе словото

Мнение от svetla_KIRILOVA »

ВЗЕХ ГИ!!!!!!!!!!
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
пгд
В началото бе словото

Мнение от пгд »

От къде си получи парите. Колко време беше необходимо.
Аватар
svetla_KIRILOVA
В началото бе словото

Мнение от svetla_KIRILOVA »

Пуснах молба до ректора, една жена ми ги даде от финансов отдел,иначе още от 27-ми като разбрах за гафа отидох там и те ми обясниха какво да правя
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”