Вашето Първо желание ? 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: Вашето Първо желание ? 2
Хаахахахха съжалявам, не съм прочела това
Е хубаво де, че тази цел точно е смешна, смешна е. Ама пък може да се приеме, че иначе темата си става за показател горе-долу какво ще искат повечето 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Мен си ме кефи темата за прогнозиране на минималните балове. Даже мисля да се включа пак в прогнозите. 
Компютърни науки 1 курс
право и комп науки .. да беше питала вместо да прави 2 теми .. а с колко ентусиазъм са писани накетите чак ме е страх да помисляSunshiiine написа:Хаахахахха съжалявам, не съм прочела товаЕ хубаво де, че тази цел точно е смешна, смешна е. Ама пък може да се приеме, че иначе темата си става за показател горе-долу какво ще искат повечето
ъЪЪ всъщност даа. мисля да направя някои изчисления и затова не съм питаЛ иии цялото това всъщност го копирах така че не се притеснявайте не съм се измориЛ 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ядрена енергетика <3 жалко, че съм скарана с математиката
дали да не пробвам магистратурка, а?

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
не пия не пуша .. имам намерение да доживея до дълбока старост .. та моля те насочи се към друга специалност

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
кво намекваш 
моля, моля, от мен ще излезе много добър физик... трябва само да положа доста усилия :/
моля, моля, от мен ще излезе много добър физик... трябва само да положа доста усилия :/

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Verka
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
+1what_is_love написа:И аз ще кандидатствам Право-само че съм на 19 годинки
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Etiainen написа:Според мен трябва да има друга анкета -
Ще кандидатствате ли право?
-Да
-Не
![]()
![]()
![]()
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
От всяко дърво свирка не става, но правист да...
Има и изключения от правилото де(иначе казано - има хора, които имат талант да са прависти и много, много акъл), но като цяло - щом е Право е прИстижнУ....
П.П. Забравих да добавя - МО
Има и изключения от правилото де(иначе казано - има хора, които имат талант да са прависти и много, много акъл), но като цяло - щом е Право е прИстижнУ....
П.П. Забравих да добавя - МО
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
Нали знаеш, че горе-долу това дето твърдиш за Правото важи и за МО?
Има сума ти народ, който го пише това МО без изобщо да си направи труда да види за какво иде реч, ами си мисли, че ще стане ПОНЕ Министър на външните работи като го завърши. Да не говорим, че на 95% от "дърветата", кандидатстващи Право, МО им е второ желание...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Хахаха, не се притеснявайте за многото кандидатстващи Право и МО - ако университетът не успее да ви отсее, животът ще го направи 
Иначе и моето беше право навремето, само че след него се редяха разни работи от порядъка на история и ПА.
Иначе и моето беше право навремето, само че след него се редяха разни работи от порядъка на история и ПА.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- The_Vicodin_Timelord
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Не е точно такаMackle написа:Нали знаеш, че горе-долу това дето твърдиш за Правото важи и за МО?Има сума ти народ, който го пише това МО без изобщо да си направи труда да види за какво иде реч, ами си мисли, че ще стане ПОНЕ Министър на външните работи като го завърши. Да не говорим, че на 95% от "дърветата", кандидатстващи Право, МО им е второ желание...
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
Не всички са така. Аз имам един приятел, който кандидатства счетоводство/икономика/стопанско управление /не в СУ/ и все от този род "скучни" /за мен/ специалности, но за него обаче не са никак скучни, казва, че са му много интересни и иска да ги учи именно за това, защото са му интересни и би ги учил с удоволствие, а не заради някакви реализации, престижи и пр.Mackle написа:Нали знаеш, че горе-долу това дето твърдиш за Правото важи и за МО?Има сума ти народ, който го пише това МО без изобщо да си направи труда да види за какво иде реч, ами си мисли, че ще стане ПОНЕ Министър на външните работи като го завърши. Да не говорим, че на 95% от "дърветата", кандидатстващи Право, МО им е второ желание...
Последно промяна от Elitsa Abstract на 24 Ное 2010, 09:10, променено общо 2 пъти.
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
Международни отношения
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс