Бунт!!срещу Мтел и Глобул

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Ако искате да прецакате М-тел флууднете *88 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Хубаво би било да намалят цените,но така едва ли ще стане.Никога не може да се организира достатъчно мащабен бойкот :wink:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Щото в тая държава има прекалено много глупаци!
Без извинение!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Има нещо вярно :!:
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

има много вярно. щото тея, дето се жертват в името на общото благо са такива балъци като нас.. смисъл обикновените хора..,
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

arielle написа:има много вярно. щото тея, дето се жертват в името на общото благо са такива балъци като нас.. смисъл обикновените хора..,
и къв е извода?

не се жертвайте за глупаци!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Nyssa написа:еми това така или иначе ще се случи Вивател като се включат
causa perduta

Мдааам с нетърпение ги чакам още от лятото.. те още от сега Мтел и Глобул измислиха някви си сим карти за семейства, с възможност да говориш безплатно към 1 абонат и незнам си кво още за да ни зарибят, ама няма да стане.. Дойде ли Вива тел и не намалят ли цените много под техните аз изоставям Мтел(с огроомно удоволствие), ще ми е мъчно само за смс-те от нет-а..
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Tripio написа:и къв е извода?

не се жертвайте за глупаци!
Ако преживявате всяка дреболия, която няма да ви коства особени усилия като велика жертва ... Не знам не знам
Ей тва ми е супер интересно - хем на кой му дреме за мене, аз съм нищо и никой в анонимна тълпа; хем -о, жертва неземна, как ще си изключа тела за няколко часа :?: :!: :shock: :припадащ емотикон:

Друго какво да кажа .. знам ли, млади хора .. Струва ми се леко нелепо да не им се прави напук и вечно всичко да е кауза пердута :roll:
Изображение Изображение
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

Друго какво да кажа .. знам ли, млади хора .. Струва ми се леко нелепо да не им се прави напук и вечно всичко да е кауза пердута
провокаторка :D ;)

кой е казал нещо за вечно всичко да ни се струва кауза пердута?в конкретния случай наистина е...аз за себе си смисъл в такъв бойкот не намирам и мисля,че никой няма право да ме упреква за това! 8)
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

Вивател може да има евтини разговори между абонатите си , но едва ли към Мтел и Глобул
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Хм, аз пък ще си изключа телефона - и без това не го обичам... Нека да се протестира! Както казват италианците: "Не е важно срещу кого или какво протестираш, важното е да го правиш!" :lol: :lol:
Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Аз си изключих телефона още преди половин година и съм много доволен от резултатите :wink:
Направете го и вие! :P :P
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Nyssa написа:провокаторка :D ;)

кой е казал нещо за вечно всичко да ни се струва кауза пердута?в конкретния случай наистина е...аз за себе си смисъл в такъв бойкот не намирам и мисля,че никой няма право да ме упреква за това! 8)
Ако бях провокаторка, щях да го знам, билив ми :wink: :wink: :P

И това за каузата пердута знаеш защо го казвам - в конкретния случай разбира се, че всеки решава за себе си :!: но ми идват в повечко конкретните случаи .... :roll: :evil: Затова се паля, влудява ме леко перманентната липса на жизненост
Вярно, че днес е абсурдно да се съобразяваш със стари представи и социални роли (или kindda, не се хващайте за думата), т.е. няма как да кажеш - "ти си младеж, от теб се очаква да си буден, защо не си?!", но в определени ситуации започва да ми писва и от "сам съм, други няма". Просто е твърде субективна позиция, а времето на субективизма бааавничко ще започва да отминава ....
Изображение Изображение
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ей, защо една думичка от предния ми пост е заменена с друга? :banghead: :angry5:

:lol: :lol: :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Паган написа:Ей, защо една думичка от предния ми пост е заменена с друга? :banghead: :angry5:

:lol: :lol: :lol:
модератори :roll:

Кайне, не че ми коства нещо да си спра скапания телефон.. е, всъщност ще ми коства, ама мисля че мога да си го позволя :) ама въпросът е принципен! утре някой ще ти каже да не ядеш, или да си спреш парното примерно, пак в знак на протест.. и така ще продъжим, докато накрая не скочим от покрива на някой блок, протестирайки срещу закона на гравитацията :?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”