Досиетата Х
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Досиетата Х
Хахаха, явно много ни е психирал всички тоя сериал
. На мен така ми действаше и Пришълеца. Спомням си, че майка ми го гледаше, аз се бях завила с детското си юрганче през глава и съм заспала. А сестра ми като свършил филма ме отвила и ме хвана за гушата с ледени ръце, леле... щях да избия кочината! 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ъх... при мен с майка ми беше същото. Само че с обърнати роли. Аз гледах филма, а тя се криеше в другата стая.allshallperish написа:Хахаха, явно много ни е психирал всички тоя сериал. На мен така ми действаше и Пришълеца. Спомням си, че майка ми го гледаше, аз се бях завила с детското си юрганче през глава и съм заспала.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Е то извънземните радваха. Ама към края сценаристите явно започнаха да откачат, аз най-ясно си спомням един епизод, в който главите на хората се взривяваха. Все още не мога да се отърся от усещането, че съм ходеща граната.issoax написа:споко .. няма нужда да се страхуваш .. те така или иначе те отвличат без да разбереш![]()

-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Все пак говорим за Джеймс Камерън. Пришълцииииallshallperish написа:Хахаха, явно много ни е психирал всички тоя сериал. На мен така ми действаше и Пришълеца. Спомням си, че майка ми го гледаше, аз се бях завила с детското си юрганче през глава и съм заспала. А сестра ми като свършил филма ме отвила и ме хвана за гушата с ледени ръце, леле... щях да избия кочината!
А що се отнася до Досиетата имаше един епизод с някакъв тип, дето можеше да се превръща във всеки, който си поиска, но най-гадното беше оригиналната му мутра с якоооо изпъкнали скули. Беше яко грозен и отвратителен.
Другото което не ми даваше мира около тоя сериал е дали е възможно ФБР - то да бъде така подритвано и изигравано от военните, след като то се води основен разузнавателен орган. Още като малък се питах как е възможно военни да кажат на агенти на ФБР, че нямат достъп до еди коя си база.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
верни на принципа където си вадиш хляба не си вади ... иначе и пришълците са мн добри 
- mazda
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инженерна физика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Имаше един епизод с едни котки, дето одираха хората живи и ги обезобразяваха, и май ги изяждаха, и накрая на серията Молдър и Скъли бяха в нещо като мазе и бягайки от тия гадове се чуваше мяукане и дращене и съскане на котки... е тука, при все че съм на 20+ ми се изправи козината и на мен. 
The 4th Law of Thermodynamics:
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Мн е Стивън Кинг, човекmazda написа:Имаше един епизод с едни котки, дето одираха хората живи и ги обезобразяваха, и май ги изяждаха, и накрая на серията Молдър и Скъли бяха в нещо като мазе и бягайки от тия гадове се чуваше мяукане и дращене и съскане на котки... е тука, при все че съм на 20+ ми се изправи козината и на мен.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Кой е тоя, сега ме зарибихте да го погледна. Ти като го имаш на ДВД сигурно имаш номера и сезона, метни го насам да го прегледам :РBoromir написа:Това беше най-бруталният епизод. Преди няколко месеца видях ДВД с него в един магазин и тръпки ме побиха.Crematory написа:Останал ми е един епизод, в който един тип можеше да си променя костната структура и да минава навсякъде![]()
Е, купих си го, ама и досега ми седи тука до компютъра да ме плаши и още не съм се мобилизирал да го изгледам. Голям шок, ей.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе голяма мода станА всеки да се изказва компетентно колко психология имало във всеки филм и как "мощно" ти ровичкал из съзнанието. Еми баш пък в "Досиетата" няма нито ГРАМ. Това е просто поредната бозалива масовка, идваща от запад с претенции за различност и уникалност.MERCES_LETIFER написа:Ех, сега ме зарибихте.
Никога не съм харесвала сериала особено... но щом има такъв мощен психологически ефект, дали да не си го сваля?
Виж, Камелчо, "Антихрист" си е друго нещо - там има и психологии, и напрежения, и въздействия на килограм
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Извинявай -- искала съм да кажа, че въздейства върху психиката на човек.
Трети епизод от първи сезон, казва се "Squeeze". Сети се щоSmoking Mirror написа:Кой е тоя, сега ме зарибихте да го погледна. Ти като го имаш на ДВД сигурно имаш номера и сезона, метни го насам да го прегледам :Р
Тия дни трябва да взема да го изгледам, ама не знам кой ще се навие да го гледа с мене

-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Недей така да не издам твоите досиета х, направени въз основа на афектираността ти, докато гледаш сериала.Blood Countess написа:Абе голяма мода станА всеки да се изказва компетентно колко психология имало във всеки филм и как "мощно" ти ровичкал из съзнанието. Еми баш пък в "Досиетата" няма нито ГРАМ. Това е просто поредната бозалива масовка, идваща от запад с претенции за различност и уникалност.MERCES_LETIFER написа:Ех, сега ме зарибихте.
Никога не съм харесвала сериала особено... но щом има такъв мощен психологически ефект, дали да не си го сваля?
Виж, Камелчо, "Антихрист" си е друго нещо - там има и психологии, и напрежения, и въздействия на килограм. (И сега тръпнем в очакване на мощна контраатака
).
Hands OFF The X- files. Хич, ама хич не е бозичка. С тоя сериал за израснали цели поколения.
Изобщо не смятам да коментирам гаври с киното като "Антихрист" в тая сакрална тема.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Извинявай -- нямах конкретно теб предвид, Иринчи.MERCES_LETIFER написа:Извинявай -- искала съм да кажа, че въздейства върху психиката на човек.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А някой гледал ли е епизода 4D от осми или девети сезон (не си спомням много ясно). Мнооого ме израдва. 
- Of course not!