За пиърсингите (:

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: За пиърсингите (:

Мнение от pora_e_priqtel »

MERCES_LETIFER написа:Божичко, не :shock: По-късно може да се включа с моето лично мнение, но засега идеята ми беше да има повечко нови теми в раздела :oops: :oops: :oops:
И аз не мога да си те представя пробита, ама иначе е яко :mrgreen:

Пиърсинг на пъпа на жена - облиз!
На зърната на гърдите - бляк!
На интимните устни - хлъц!
По лицето - зависи
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

На мен ми допадат на веждата (но само, ако е мъничка и върви в комплект с наистина хубаво очо), на пъпчето (отново ако е добре подбрана и в комбинация със стегнато коремче, иначе просто няма смисъл), на гърба под тила?... (не знам как точно се води, но съквартирантката ми има 2 такива и страшно много й отиват)
Останалите (нос, език, полови органи), считам за ужасни извращения. Не мога да скрия, че при някои хора стои много предизвикателно, щуро, и прочее... но само като си спомня как една приятелка с пиърсинг на езика ми обясняваше колко ужасно е възстановяването (да си чувстваш езика като кифла 1 седмица, да не можеш да се храниш, говориш, и преглъщаш нормално!) и... бррр... Никога не бих окуражила мой близък човек да си направи, даже напротив. Това просто не е плът, създадена да мине през това.
Искрено не разбирам и жените, които си дупчат далеч по-интимни местенца, както и онова популярно мнение, че ако имаш такъв пиърсинг, само с кръстосването на краката ти ставало хубаво. Добре де, но болката от тази интервенция трябва да е просто невъобразима и несъизмерима с нищо друго :pale:
A при мъжете еквивалентът май е пръстенът като на Dave Gahan... който пък твърди, че го е направил точно "заради болката". Извратени хора.
Аватар
Jamalska
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Jamalska »

Аз съм фен на всякакви обици,навсякъде.Както и татуси и скарификейшън и всякакъв вид модификации.Дори и да изглеждат прекалено брутални и извратени. Въпрос на личен избор.
Изображение
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Скарификации!? :shock: Ох, това + огромни флешове и расти е Светата ужасяваща тройца на нещата, които човек може да си причини. Те изобщо практикуват ли се някъде у нас "естетическите белези"? :scratch: Мислех, че са забранени.
Аз харесвам пиърсинги по принцип. Имам скромните 5 дупки по ушите си: нормалните две дупки, една допълнителна на лявото и индъстириал на дясното. :mrgreen: Езикът е интересно предизвикателство, но не и за мен. Ако някой реши - сигурно ще да е хубаво. По-ексцентричните обеци определено са интересни (като на съквартирантката на MERCES_LETIFER примерно). По цялото тяло от главата надолу (без интимните украшения), нека да има. А, и на пъпа прави изключение. Но пък аз съм жена, мъжете да кажат. На мен ми идва леко лигаво. :) Пък и моите засега ми стигат.
Харесвам и разните други по лицето, но то си е идивидуално на кого кое и как му тича. За мъже спец. нямам конкретни предпочитания, но като цяло, все бих се зарадвала, следвайки общите си нагласи за пиърсинга.
Обеците, както и татусите, са част от начина по който, човек се възприема, своеобразно продължение на тялото. Дразнят тези, които са направени с идеята да си ултра-модерен. Не са по-различни от нощния чалгаджийски грим и т.н. Когато човек си носи железарията с кеф, то си му личи и му отива. :D

А, пък и да знаеш, че един мъж може да удържи поне малко на болка, говори добре за него. :twisted: В този смисъл хич не е зле, камо ли пък страшно.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

inc написа:Скарификации!? :shock: Ох, това + огромни флешове и расти е Светата ужасяваща тройца на нещата, които човек може да си причини.
Yep :wink:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
BBM
От дъжд на вятър

Мнение от BBM »

Сигурно е яко да имаш пиърсинг,но аз така и не се "запалих".Иначе много се кефя на момичетата с пиърсинг на пъпа. 8)
Изображение
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Единствените места, на които стои красиво обица според мен, са ушите, веждите и пъпа. На други места ми се вижда гнусно. Иначе имам пиърсинг на пъпчето от няколко години, но много бързо писва. Лошото е, че ако го махна дупката ще си остане и едва ли ще изглежда много красиво. Преди се замислях и за 4-та дупка на някое от ушетата :mrgreen: , но горе на хрущяла. И аз не знам защо не я направих, май просто не съм имала път натам. :scratch:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Между другото преди време се замислях за веждата, ама така и не съм отишъл :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

аз преди време исках по три на 'секое ухо, ама ми мина мерака като че ли.

иначе нямам нищо против, пиърсингите не са лошо нещо. само че ако видя принц Албърт сигурно ще се издрайфам :д
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

На ушите имах 5, сега вече 4, че едната много често се възпаляваше и се отказах от нея. Останаха 3 на едното и 1 на другото. За сега не мисля да си правя нови. Харесвам на носа, ама от тея малките, чудя се дали да си направя, ама не си харесвам много носа, тъй че ще се почудя още малко. Иначе на пъпа е хубаво, ама не ми стиска, чувала съм, че е много опасно и много се инфектира. На вежда не ми харесва, на езика горе долу, обаче ако говоря с някой с обица на езика все там го гледам и се разсейвам :lol: По други места не възприемам. Мъже с пиърсинг попринцип не харесвам, камо ли на някои интимни части.. ами какво ще стане ако падне докато.... ?
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Дъждът върху лицето написа:Мъже с пиърсинг попринцип не харесвам, камо ли на някои интимни части.. ами какво ще стане ако падне докато.... ?
Защо отворих този раздел, докато се хранех...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Изображение ? :P
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Имах пиърсинг на веждата в 8-9 клас :lol: Пълна лудост, сега не бих си направила. Стоеше ми уж хубаво, де, но обицата сама си падна една нощ, докато съм спала. Не беше голяма загуба ; )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Та за пиърсингите, аз лично нямам никакви (дори дупки на ушите нямам :lol: ). Не възнамерявам и да си правя, някак си ми се вижда много мазохистично. Особено след като миналата година сестра ми реши да си пробие ушите и един месец по-късно трябваше частично да и ги пробивам наново, защото й се бяха възпалили и си беше свалила обеците само за една нощ....такава агония просто няма. А и като се замисля, дори и ако си ги пробия и всичко мине безпроблемно, мисълта че ще трябва през цялото време да нося обеци, за да не ми зарастнат дупките е...уфф. Засега ще карам без :albino:

А някак си ми е странна мисълта за мъж с обеци. С пиърсинг на ушите - окей, ама обеци.... много зависи от това какви точно са. Ако са с блестящо розово камъче - ноу уей :lol: :lol: . По лицето и по други части на тялото - съшо зависи от конкретния човек и от типа пиърсинг.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Пък аз много се радвам, че нашите са имали благоразумието да изчакат да порасна и сама да реша дали искам да нося обеци или не - и не са ми пробили ушите, докато съм била на 2 годинки, да речем. Щото и такива приятелки имам.
Е, какво ми е мнението - към днешна дата не съм си пробила дори ушите, какво остава за други пиърсинги (където и да е). Няма и да ги пробия - не си се представям нито с обеци (и го казвам съвсем сериозно), нито с разни железа тук и там.

Иначе ми харесва как стои пиърсинг над веждата - но само на някои хора. Нищо друго. И, между другото, един продавач в магазина до нас си направи флеш - който намирам за абсолютно отвратително нещо, но странното е, че макар той да е чаровно момче и да смятах, че се обезобразява с това нещо, му стои нелошо. Подобни изключения обаче само потвърждават правилото - дупки и железа - ъ-ъ.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”