Скарификации!?

Ох, това + огромни флешове и расти е Светата ужасяваща тройца на нещата, които човек може да си причини. Те изобщо практикуват ли се някъде у нас "естетическите белези"?

Мислех, че са забранени.
Аз харесвам пиърсинги по принцип. Имам скромните 5 дупки по ушите си: нормалните две дупки, една допълнителна на лявото и индъстириал на дясното.

Езикът е интересно предизвикателство, но не и за мен. Ако някой реши - сигурно ще да е хубаво. По-ексцентричните обеци определено са интересни (като на съквартирантката на MERCES_LETIFER примерно). По цялото тяло от главата надолу (
без интимните украшения), нека да има. А, и на пъпа прави изключение. Но пък аз съм жена, мъжете да кажат. На мен ми идва леко лигаво.

Пък и моите засега ми стигат.
Харесвам и разните други по лицето, но то си е идивидуално на кого кое и как му тича. За мъже спец. нямам конкретни предпочитания, но като цяло, все бих се зарадвала, следвайки общите си нагласи за пиърсинга.
Обеците, както и татусите, са част от начина по който, човек се възприема, своеобразно продължение на тялото. Дразнят тези, които са направени с идеята да си ултра-модерен. Не са по-различни от нощния чалгаджийски грим и т.н. Когато човек си носи железарията с кеф, то си му личи и му отива.
А, пък и да знаеш, че един мъж може да удържи поне малко на болка, говори добре за него.

В този смисъл хич не е зле, камо ли пък страшно.
Creating memories...
Nankuranaisa.