Резултатите от прехвърлянето-фр.филология,право (20.09.2005)
Леле супер
Страшно много се радвам за тебе Откровена
Наистина
Покрай прехвърлянето някак преживяхме сходни емоции та си представям колко си доволна
Аз от радост ощ не съм си намерила място. Дано се окаже, че е било това, което си представяме и не съжалим, че сме се прехвърлили
Поздравения, сигурна съм, че бързо ще намериш приятели в София и ще се приспособиш
Ако мога с нещо да ти бъда от помощ насреща съм
Много, много късмет

"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
- Otkrovena
- В началото бе словото
Благодаря Nestea.
Ще се радвам ако мога да помогна и аз с нещо. Сега остава да видим с какво ще се сблъскаме. Успех! Аз съм притеснена, но мисля, че ще ми хареса. Дано не съм идеализирала правото прекалено много.
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
от френската библиотека е. От централната нищо не ти трябва първата година освен Платон и Аристотел за УЛТ...Ама ти каза,че може и направо втори курс да идеш. Ако минеш направо втори курс- стискай здраво зъби, отврат еnestea написа:Crematory, тоя учебник по цивилизации от библиотеката френска литература ли е или от централната в Ректората?![]()
Хммм не знам дали ще стане това с 2 курс да ида, не се знае още какво ще учим и дали ще се припокрива. Най-верочтно ще мога да отърва някой и друг изпит, ма честно да си кажа не ми се ходи 2 курс, защото все ще ме накарат да полагам някакви приравнителни изпита, а не ми се занимава с разправии. Учебника ще гледам да го взема тая седмица, мерси за инфото. Ще видим в понеделник какво ще е, хем нямам търпение, хем се шашкам като гледам как 1 курс английска филология ще учат от 12ч до 20ч, леле дано и мене това не ме чака, че ми иде да

"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: