девствеността-гордост или проблем?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

WGF :wink:
Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

Не мисля, че на девствеността може да се каже проблем. Според мен всеки има право да реши сам и не трябва да се води по определени критерии кога е нормално и кога не. И аз се драня обаче на тези 13-14 годишни момиченца, които се смятат за големи какички. Въпросът е, че на тази възраст не осъзнават какво правят и после е късно да се върнат назад.
Изображение
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

Гост написа:
John_Coffey написа:И ти нищо не каза, ама нейсе :D
едвали
Баш :wink:
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

проблемът, според мен, е не дали и на колко правиш секс, а дали осъзнаваш какво правиш въобще, щото аман от фукли тип "пък вчера спах с еди-кой-си, а знаеш ли за......" и малките също, защото съм чувала такива :? , от обратни, гейове, бисексуални и секви там,за каквито се представят.. и аман и от предразсъдъци и изчервявания.. аз лично бях на 17 и ми беше супер. ама и момчето си е супер. мисля, че това е най-важното
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Анна написа:
Crematory написа:Ама чак пък и гордост? И с какво да се гордея? :lol: Че съм "чиста" и се пазя за някой "принц" или евентуално бъдещия си съпруг?
Всъщност може да се гордееш с това че не си се поддала на модата. ;) То си е за гордост.

А смятате ли че е добра идея девствеността да се пази до брака?
Щом така го виждаш...Аз и на 17 и половина пак не се бях поддала на модата :wink:
Иначе що се отнася до пазенето на девствеността до брака...То кой ще ме вземе, ако съм девствена :lol: В смисъл (е , сега ще ми се нахвърлите) сексът е много важен за една връзка.Наистина не е на първо място, но ако не се получава между двама души, връзката в повечето случаи (да не кажа всички) няма бъдеще. В този ред на мисли, ако момичето и момчето са заедно някакъв период от време и тя не спи с него, дълбоко се съмнявам,че той ще я изчака до толкова,че да се ожени за нея...а и дори да стане (всякакви чудеса са възможни), после какво се случва, ако двамата не си допаднат в секса? Ако тя иска да види какво е и с друг?
По-добре е да си се наживял, да си видял за какво става въпрос, да знаеш какво искаш и да си сигурен ,че бъдещият ти съпруг/бъдеща съпруга може да ти го даде.Това е, разбира се, само в сферата на секса, не става въпрос за любов, уважение,доверие и бла-бла други основи на брака :wink:
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

До колко е гордост... гордост е,когато си на около 14-16 и другите около теб са ебват като за световно,а ти си в добра форма и не си се поддал/а на някой/я. Ако си на около 22 сигурно вече е и срамно... Започваш да се чудиш,какво не ти е наред, дали не си болен психически,че не го искаш ,или нещо ти има на физиката... И все пак има момчета и момичета,които са над нормата, са някакви дебеланковци, едва подвижни, гнусни някви...,да не би някой лесно би се навил да спи с тях?
От медицинска гледна точка, знам,че по някое време става неполезно за здравето да си девствен,да нямаш редовен полов живот. Все пак организмът си иска своето. Хормони...
Но да определяш човека по това, колко жени/ мъже е минал/а е малко тъпо. Както и да се фалиш с кого си спал, да си водиш тефтерче с хората, които са минали през леглото ти ( всякви ги има).
Сега вече ще се повторя - пристъпваш към секса, едва,когато се почувстваш готов.
Тъпо е и да си определиш ден и да кажеш- точно на бала си ще го направя, или на рождения си ден... Глупаво е! Къде остава романтиката? А неподготвеността и изненадата? :lol:
Вярвам,че има такива,които чак след брака си губят девствеността ( разни хора, разни идеали). Може да ти стане и любопитно, какво е да си с друг, но аз си мисля,че не си струва една връзка да се разваля заради едното краткотрайно удоволствие. Но компромис винаги може да се направи, стига да не става навик :!:
Има различни случаи, които колкото ид а си приличат при хората, реакциите ни не са еднакви...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Този постинг направо ме хвърли в джаза... :shock: :?
Темата изобщо не ме касае, но начина, по който малката Химера изразява лично мнение, определено ме "грабна" :x
Himera написа:гордост е,когато си на около 14-16 и другите около теб са ебват като за световно,а ти си в добра форма и не си се поддал/а на някой/я.
Това с добрата форма... извинявай, но не го разбрах. Значи ако в 9 "а" клас на 2645-то училище 50 процента от учениците правят секс, а останалите - не, то тези вторите могат да се похвалят с топ-форма и здраво тяло, а пък тези дето се "ебват" като за световно (че и се фалят с това) са на път да атрофират и разпаднат, защото зависимостта им от наркотичното вещество "секс" е в напреднал и неподатлив на лечение стадий :twisted:
Himera написа:И все пак има момчета и момичета,които са над нормата, са някакви дебеланковци, едва подвижни, гнусни някви...,да не би някой лесно би се навил да спи с тях?
Ей това просто не искам и не мога да го коментирам. Звучи ми крайно гнусно и едва подвижно...
Himera написа:От медицинска гледна точка, знам,че по някое време става неполезно за здравето да си девствен,да нямаш редовен полов живот. Все пак организмът си иска своето. Хормони...
Е, поне ни става ясно, че си на "ти" с медицинската страна на въпроса.
Евалла, бейби! :cheers:
Himera написа:Къде остава романтиката? А неподготвеността и изненадата? :lol:
Не знам къде остана романтиката... Не и при теб.
Himera написа:Вярвам,че има такива,които чак след брака си губят девствеността ( разни хора, разни идеали)

Има, да. Отново си отлично запозната с нещата.

Позволи ми да завърша (и да свърша мощно...) използвайки твоите думи:
(п)разни хора - (п)разни идеали...
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Crematory написа: В смисъл (е , сега ще ми се нахвърлите) сексът е много важен за една връзка.Наистина не е на първо място, но ако не се получава между двама души, връзката в повечето случаи (да не кажа всички) няма бъдеще.
Не знам кой ще ти се нахвърли, мисля че отдавна не е тайна, че света се върти около пари и секс ( + оръжия и наркотици).

Когато почнеш да правиш секс разбираш някои неща за света и хората, някои заблуди биват премахнати и т.н...но не съм сигурен, че е удачно това да става преди 16-тия рожден ден, още повече, че е вредно за момичето от чисто медицинска гледна точка.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Himera написа: И все пак има момчета и момичета,които са над нормата, са някакви дебеланковци, едва подвижни, гнусни някви...,да не би някой лесно би се навил да спи с тях?
Извинявай много, но аз не мисля, че съм "едва подвижен" или "гнусен"!!! :evil:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Циндил-Пиндил написа:Това с добрата форма... извинявай, но не го разбрах. Значи ако в 9 "а" клас на 2645-то училище 50 процента от учениците правят секс, а останалите - не, то тези вторите могат да се похвалят с топ-форма и здраво тяло, а пък тези дето се "ебват" като за световно (че и се фалят с това) са на път да атрофират и разпаднат, защото зависимостта им от наркотичното вещество "секс" е в напреднал и неподатлив на лечение стадий :twisted:
Himera написа:И все пак има момчета и момичета,които са над нормата, са някакви дебеланковци, едва подвижни, гнусни някви...,да не би някой лесно би се навил да спи с тях?
Ей това просто не искам и не мога да го коментирам. Звучи ми крайно гнусно и едва подвижно...
:oops: Като говоря за тези с наднормено тегло имам впредвид хората, които не могат да си намерят партньор след около 25 гогини... Които няма кой дорид а прегърне или целуне... Какво сега, искате да ми кажете,че са много желаещите, които искат да си легнат с такива екземпляри http://www.goveg.com/page/feat/m2-obese.jpg http://www.romanelmondo.it/ag/img/fat.jpg Хайде да не давам още линкове... И като визирам някой, нямам предвид точно вас,а някой случаи :lol: :oops:

А това с добрата форма- става ан въпрос за тези, които са слабички, симпатични... Нали знам, какво е измежду 13-14 годишните? Знам и колко ужасни са лапетата и какс е смеят ан тези,които са девствени, как се юркат помежду си...., как искат да се направят на по-големи. Циндил- Пиндил, не става на въпрос за атрофирали и тем подобни случаи... Явно ен си обърнал внимание,какво става по дискотеките. Дечица на по 13, 14, 15, 16 годинки отивват на дискотека, пускат ги,без да проверяватз а лична карта, по същото време тамс е подвизават мъже на по 30 и повече годинки. Залъгват детското съзнание с подаръци, кола и т.н., след което малките момиченца настъпват в друга фаза от живота си... Не знам и какво удоволствие биха изпитали тези деца в близката 1 година...
Колкото до нимфоманията, тя не знам, кога се появява... А и нея не я засягам...
Дано този път съмс е изразила по-добре. Аз гледамд а си спестя някой друг ред,ама явно не бива...
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

John_Coffey написа:
Гост написа:
John_Coffey написа:И ти нищо не каза, ама нейсе :D
едвали
Баш :wink:
Ц
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

хахахааххаха
химера (колкото и да я уважавам, все пак колко поста има, всички я познават, едно-друго.. :) ) просто ми разказа нещата по нов начин.. малко ме мързи да пиша, ама може скоро и да се включа.. но съм крайно несъгласна честно казано с тезата ти за дебелите хора и за тея, дето "са ебват като за световно,а ти си в добра форма и не си се поддал/а на някой/я" ей това ме разби.. :roll:
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

arielle написа:хахахааххаха
химера (колкото и да я уважавам, все пак колко поста има, всички я познават, едно-друго.. :) ) просто ми разказа нещата по нов начин.. малко ме мързи да пиша, ама може скоро и да се включа.. но съм крайно несъгласна честно казано с тезата ти за дебелите хора и за тея, дето "са ебват като за световно,а ти си в добра форма и не си се поддал/а на някой/я" ей това ме разби.. :roll:
Е, може да не съм се изразила с точните думи, но си има такива хора пък...
Аватар
Hobbledehoy
В началото бе словото

Мнение от Hobbledehoy »

при наличието на над милион разюздани пачаври тип "пайнерки" си е направо малшанс :?
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Hobbledehoy написа:при наличието на над милион разюздани пачаври тип "пайнерки" си е направо малшанс :?
Какво само от девствени ли се възбуждаш? Или пък хората трябва да правят секс, само когато планират бебе? Ако те притеснява упадачния морал, той не е продукт на нечии полови взаимоотношения, а на конкретни социални(или "интелектуални" ;) ) групи, оказващи влияние върху търсещия интегриране във въпросните групи индивид.
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”