кино

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

btw сега ще бъде изключение.. мисля да гледам The Butterfly Effect.. от това, което четох ми се струва, че е добър, а и чувам доста положителни коментари от приятели..
Последно промяна от Elly на 07 Фев 2007, 12:49, променено общо 1 път.
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Аватар
KG
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KG »

The Butterfly Effect супер!!!
И аз четох това онова и направо много ме впечатли. Само от това което сам чувал за него и вече изгарям от нетарпения да го видя.
Сега като идвам кам София в четвъртак за общежитието сигурно ще го видя, ако имам време. :arrow: Лъки синема 18:00 2лв. , че там май излиза най-евтино, а пак ако някой знае някое място кадето може да ми излезе по тънко да пише.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

По-евтино от 2 лв едва ли.

Ей навихте ме и мене да го гледам това с пеперудения ефект :D Че и 13 призрака :wink:
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

У нас излиза и по-евтино, според това кой колко пие и яде по време на прожекция :).
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

На мен си ми е free имам си го на CD ама все не се наканвам да го пусна... ама тия дни вече ще го гледам :D после може всички да си кажат мнението :D
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

аз гледам филмми предимно на компютъра :D наистина излизат евтино..около 50 стотинки (едно пакетче пуканки за микровълновата) :P
гледам предимно фантастика :) фен съм на поредицата Терминатор, Междузвездни Войни разни такива
и комедийки не отказвам .. особено много смешните :lol: радвам се също и на филми като Страшен Филм 1,2,3 .. и Един нетъп американски филм
страшни филми гледам рядко .. а сам почти не се хващам да гледам такова нещо :P обаче много се накефих на Спящата Долина(на английски беше Sleepy нещо си с Джони Деп) и 6-то чувсто
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Наистина излиза евтино у дома :). Аз от миналата седмица вече съм и щастлив собственик на микровълнова в общежитието, така че пуканки ще има на корем. Снощи гледах "Хрониките на Ридик" доста готино фентъзи филмче - гледайте го и вие, ако ви попадне.
Brainless Pirate
Гутенберг

Anislav написа: обаче много се накефих на Спящата Долина(на английски беше Sleepy нещо си с Джони Деп)
Sleepy Hollow, се казва. То е немска продукция. Може и на немски да е било, аз съм го гледала на немски.
Абе щом е с Джони Деп, изобщо вероятността да съм го гледала е около 90% :D
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

Winyan ами май наистина така се казваше :D иначе може и на немски да е бил..знам ли..отдавна беше.. пук и имаше субститрим 8)
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Хора Sleepy Hollow си е американска продукция. Що се отнася до варианта с Джони Деп и Кристина Ричи. На немски и аз имам пиратско СД,ама оригинално филмът си е на английски. Даже и във видеотеките го има. :D Страхотен филм е. Аз съм го гледала поне 5-6 пъти досега, защото не само е сташно готин,ами и любимата ми актриса Миранда Ричардсън е лошата в него. :D Аз споменах ли,че се кефя от лошите? Не? Е сега споменавам. :D
Brainless Pirate
Гутенберг

Права си на английски е. My mistake.
Обаче има нещо немско в продукцията, защото го обявяват така: Also Known As:
Sleepy Hollow (1999) (Germany)
MPAA: Rated R for graphic horror violence and gore, and for a scene of sexuality.
Runtime: 105 min
Country: Germany / USA
Language: English / Latin
[/b]
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Winyan написа: Also Known As:
Sleepy Hollow (1999) (Germany)
MPAA: Rated R for graphic horror violence and gore, and for a scene of sexuality.
Runtime: 105 min
Country: Germany / USA
Language: English / Latin
[/b]
Това от imdb.com ли го взе? На тяхния стил ми прилича. Ако е оттам това е един страхотен сайт за филми, актьори, актриси и всичко свързано с киното въобще. А пък това с Also known as го дават на някои филми като допълнителна информация мисля.
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Brainless Pirate
Гутенберг

Да:)
Аватар
Jolinar
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolinar »

:thumbleft: The Butterfly Effect :thumbright:

Определено си струва да се види :!:
"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
Аватар
KG
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KG »

Гледах вече The Butterfly Effect и може да се каже, че е доста добър, особенно ако схванеш скрития му смисъл. В реламата му се казва, че е " По смразяващ и завладяващ от Шесто чувство", това е така, но не е и по-добър от Шесто чувство. Едно е сигурно, че замисъла е много оригинален. А това е най-ценното качеството за един филм.

Кажете и вашето мнение за филма ако вече се го гледали.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”