Размисли и страсти с Vintersorg

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Re: Размисли и страсти с Vintersorg

Мнение от gogigagagagigo »

Имам предвид пълзя в най високата трева, и всичко в мен идваше, хеликоптери танкове и прочие...

Както и да е оживях но не беше реално...

Любимата ти битка от античноостта до днес, опищи я подробно, твойте впечетления, точна графика :mrgreen:
My will be done!!!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Сори за късното включване... 8) да започнем със стандартния сет въпроси:

1. Опиши се с емотиконка!
2. Опиши се със сезон!
3. Опиши се с песен!
4. Опиши се с дума!
5. Опиши се неописуемо!
6. Опиши се със стихия!
7. С термин от будизма?
8. С точно толкова думи, колкото използвах до момента?
9. С латинска сентенция?
10. ...а как биха те описали околните?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Я да питам и аз нещо - предвид ентусиазЪма ти при прекрачването на прага на ФъЖъМъЖъ (щото аз помня твоята КСК, тъкмо се бях регистрирала), какво те кара да се възмущаваш толкова силно от факултета 4 години по-късно? Ама дай нещо по-конкретно, щото това с безхаберието го знаем...

Опиши ни Девора със 7 думи - все едно никой никога не я виждал и тя съществува само и единствено в сърцето ти.

Какво ще правиш утре (днес. ако четеш това на 10.10)?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

@BloodCountess:

Суетен ли си? Не знам, може би да... В смисъл, оглеждам се в огледалото, когато мога, да. И всеки път то се напуква от ужас, хаха. :mrgreen:
Любима дисциплина и преподавател? Защо? Труден въпрос. Да кажем "Реклама" при проф. Христо Кафтанджиев. Знам, знам, въпреки всичко - при него поне е интересно, често пъти забавно, а и е невероятен шемет.
Пусни някоя хубава снимка на теб и Девора :cherry: .
Изображение
Има ли форумец, вдъхващ респект у теб? Кой? Боромир и Димо на първо място. Боромир ме респектира с много неща, изключително интересна личност е и с него може да се общува на съвсем друго, не-флудърско ниво. Димо пък, макар да не го познавам много, ми прави впечатление на много trustable човек, уравновесен, стабилен.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Любимата ти битка от античноостта до днес, опищи я подробно, твойте впечетления, точна графика :mrgreen:

Боят на Шипка. Не съм бил там, но от малък се вълнувам особено много от подвига на българите тогава. Съзерцавах онази популярна картина "Боят на Орлово гнездо" и се изпълвах с възхищение. Втори-трети клас някъде нарисувах с фулмастри моята версия на тази картина. Получи се много ефектно - навсякъде хвърчаха турци с отрязани глави и намушкани с ножове, но за реализъм бях изпозастрелял и няколко опълченци. Велико сражение! Надъхвам се и от битката при Върбишкия проход, при Ахелой от 917-а и от клането на Калоян над латинците, когато гепва Балдуин и после си се гаври с него до смъртта му в Търново, а днес белгийците си имат цял стадион с името на този т.нар. герой.

Бтв, Гоги, явно си играл друга версия на Батълфийлд. В моята няма хеликоптери, само карти от ВСВ са.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

@MERCES_LETIFER:

1. Опиши се с емотиконка! :connie_pizza-1: или може би :German: . По-скоро първото :mrgreen:
2. Опиши се със сезон! Лято
3. Опиши се с песен! Тодор Колев - "Самотният човек". Не заради заглавието, по-скоро текстът...
4. Опиши се с дума! ЖОРОЦЕНТРИСТ
5. Опиши се неописуемо! :rr:
6. Опиши се със стихия! експлозия на екскрементовоз
7. С термин от будизма? А, ъ?
8. С точно толкова думи, колкото използвах до момента? Оооо, я ходи на... :mrgreen: На работа съм все пак! Губим БВП в момента!
9. С латинска сентенция? Не ги знам тия, но мога със северозападна - "пущиняк" :cyclops: :cyclopsani:
10. ...а как биха те описали околните? Питай ги тях бе, акулке :)
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Ще ти разказвам кат се видим :wink:
напривих на турнир, околосветско пътешествие с лодка, потопиха ме, и си доплувах до брега. Стигнах от единят остров до другия :D
My will be done!!!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Търговецът на кристал:
Я да питам и аз нещо - предвид ентусиазЪма ти при прекрачването на прага на ФъЖъМъЖъ (щото аз помня твоята КСК, тъкмо се бях регистрирала), какво те кара да се възмущаваш толкова силно от факултета 4 години по-късно? Ама дай нещо по-конкретно, щото това с безхаберието го знаем...

Реалността, Търговче, единствено реалността. Тотална липса на мотивация за учене в този факултет, качеството на преподаване е под всякаква критика, отношението към студентите е просто смешно...Или преподават остарели и безсмислени неща, или не преподават нищо, или пък цитират чужди мисли заучено. Липсва и сериозно отношение към лекциите не само от студентите, но и от самите преподаватели. Абе изобщо не ми се говори...

Опиши ни Девора със 7 думи - все едно никой никога не я виждал и тя съществува само и единствено в сърцето ти.

прекрасна :queen:
медена :flower:
плюшена :cat:
талантлива :joker:
изобретателна :connie_mini_magnify:
неповторима :oops:
усмихната :D

Какво ще правиш утре (днес. ако четеш това на 10.10)? Това покана ли беше? :mrgreen: Ми, днес... я да видим, на работа съм, бачкам и вися по форума, после си грабвам раницата и хайде на Ботевград, откъдето утре с Девора се отправяме към вилата за кратък отдих далеч от цивилизацията....
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Случвало ли ти се е някога по време на следването ти в университета да бъдеш на крачка от напускане или отказване?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Никога. :D

Амбицията за "вишу" е голяма работа. 8)
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

А на мен няма ли да отговориш? :shock:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

1. Как намираш, че се е променила анимацията в последните 50 години? Като качество и като съдържание?
2. Вярваш ли, че Неси съществува?
3. Кое е най-голямото научно откритие за последните 100 години според теб?
4. Кога хората ще започнат да пътуват сред звездите? (Совалчиците не се броят :Р )
5. Правил ли си си филмов или сериалов маратон от над 12 часа? А игрален?
6. Какво последно намери под клавиатурата си?
7. Мърдаше ли? :Р
8. От какво боледува последно?
9. Има ли игра/филм/книга, които да можеш да преиграваш/преизглеждаш/препрочиташ над 3-4 пъти без да ти писнат?
10. Има ли въпрос, който очакваше да ти зададем, а никой не се сети?
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

:shock: :shock: :shock: Camel, сори, не съм видял въпросите! :oops: Е ся ше се реванширам...

1. Любим комикс герой? Защо? Капитан Планета. Кефи ме слогъна "Силата е във ваши ръце". И Йори ме кефи щото е депресант...
2. Каква музика слушаш. Изброй поне 5 групи/ изпълнители. Е, изброявах вече, върни се малко по-нагоре. 8)
3. Защо така не харесваш Джоуви? :cry: :lol: Ми специално Джон Бон Джоуви ми е някъф гейски, някак като от реклама на паста за зъби егаси... Той май беше в такава де. Самата група според мен е с основна таргет аудитория млади фенки, готови да си разкъсат "пликчетата" и да ги метнат на сцената... (No offence!) :blackeye:
4. Опиши идеалния приятел за теб? Някъде по блоговете май четох такава дефиниция: "Добър приятел е този, от когото можеш да поискаш пари назаем и когото можеш да помолиш да те посрещне на летището." Харесва ми.
5. Любим филм? И това го писах по-горе.
6. Гледа ли "черният рицар"? Коментар? Не. Подобни прекалено нашумели и лъскави холивудски продукции рядко могат да ми хванат окото.
7. Кое е най - страшното нещо на света за теб? Земята да остане без хляб. Или да избухне ядрена война.
8. Какво не е наред в нашата държава? Нищо. Абсолютно нищо!
9. Кои са ти слабостите? А силните страни? А, и на този въпрос отговарях. Вие с Блъди да не сте се наговорили? :shock:
10. Какво трябва да направи някой, за да те подразни силно. Да се държи гейски, да се държи просташки, да ми се прави на толерантен, на изнежен, на невиждал, на неможещ... Да говори много, да не се съобразява, да се опитва да ме поучава по някакви въпроси и да ми налага собственото си разбиране...
[/quote]
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

С тоя последният отговор нямаше предвид мен надявам се ?
My will be done!!!
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Още няколко въпроса.

1. Коя ти е любимата лъскава холивудска продукция? Говоря за филми от сорта на "Титаник", "Властелинът на пръстените", "Карибски пирати", "Междузвездни войни" и т.н.
2. Как се отнасяш с хората, които се опитват да ти наложат мироглед в реалния живот?
3, Като малък имаше ли си любима бой банда? :mrgreen:

Поздрав: http://zazz.bg/play:e234bcb2 :wink:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”