От Kristo
Знаех си, че няма да изтърва и тази седмица, айде карам направо на въпросите, без вметки:
1. Любим/предпочитан спорт? Волейболът. Баща ми едно време беше в отбор по това, след това сестра ми тренира 1 година, а аз също исках, но по онова време във Видин имаше отбор и тренировки по волейбол само за момичета. Така че го играех само пред блока в доста голяма компания - всеки ден почти, когато времето беше хубаво, през последните няколко години в гимназията. След това и двете години в университета това ми беше спорта. Последно играх лятото в Полша и ми липсва. Не може само хапване и работа...
2. Как ти дойде идеята за създаването на форума? Не си спомям вече, доста отдавна беше - 2003-а. Когато почнах работа, вече имаше някакъв вътрешен работен форум, който по нечия управленческа идея трябваше да се ползва от определени хора за нещо, но така си и седеше. И аз реших да пусна форум и за студентите. Сложих някакви категории, но дори вече не си спомям как ги измислих. Един колега щеше да помага със спортната част, но така и нищо не направи. Следващите 2-3 години успявах да чета всички мнения, но след това започна да не ми остава време. Сега отново се старая да успявам. Crematory и тя беше на линия съвсем от началото и се радвам, че и тя, а и още много други са все още тук

.
3. Вярваш ли в Библията? Вярвам, че трябва да има книги, които да ни учат на малко повече морал. Дали е истина написаното, или не - във всичко има истина. Но най-голямата истина е в това хората да бъдат по-добри и човечни.
4. Какво е за теб Съдбата? Понякога е оправдание за липсата на воля за промяна към по-добро. Иначе - предполагам има съдба, дали има възмездие не съм съвсем сигурен. Но така или иначе случайности има, пък разликата между случайност и съдба е доста размита.
5. Какво е мнението за свободната размяна на файлове в мрежата и авторските им права? В идеален свят може би всеки получава точно колкото заслужава. Но нашият не е такъв, така че да живее свободата.
6. Какъв речник най-често използваш? Не използвам нецензурни думички. Дори и без тях може да се каже всичко. Покрай годините изминали в писане по интернет, имитиране на интересни говори и пр., покрай гените ми, сега понякога ме е срам как говоря.
7. Най-често употребяван паразитен лаф, който винаги казваш? "май", "по принцип"...
8. Любима година от 20ти век? Целият ми беше любим, защо ли свърши толкова бързо?
9. Фейсбуук/майспейс - профили? dimo@ucc.uni-sofia.bg ми е майла. Май това е достатъчно за фейса, пък и спейса
10. Какво ще правиш след като отговориш на тези въпроси? Боря се с един ФТП сървър, правя един сайт, лафя си с един приятел който намина през стаята ми да ме види.
11. Какво е за теб университета? Място, където понаучих доста, свързах се с много хубави хора, направих интересни неща. Място където имам свобода. Свобода да правя много, свобода да пътувам къде ли не (не свързано със СУ), свобода да не трябва да порасвам наистина (да почна работа от 9 до 5 или по-късно според настроението на шефа, за голяма заплата, да имам 10-ина дни отпуска само...).
12. Теглил ли си кредит от банка, с конкретна цел? 82 бона броят ли се за кредит? Купих си апартамент (или поне го наех докато мога)
13. (по стара традиция) Какво е мнението ти за мен? Мисля, че не съм те виждал лично (ако съм, припомни ми). Ще ти кажа какъв си, като се запознаем. Всеки малко или повече е "различен" в Интернет.