Онази вечер една колежка ми разправяше, че не можело човек да харесва едновременно Куийн и Пинк Флойд
Почина Ричард Райт
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Почина Ричард Райт
Пинк Флойд, както и Куийн, са ми толкова любими, че не се смятам за достоен да ги коментирам!
Онази вечер една колежка ми разправяше, че не можело човек да харесва едновременно Куийн и Пинк Флойд
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Лека му пръст...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
ти пък ако я слушашpora_e_priqtel написа:
Загубата ни е огромна, но piece of him will always be with us!
Toto-I will remember
-
Vel
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Да ти кажа, имал съм щастието да гледам Роджър Уотърс на живо, и концертът хич, ама хич не го приземи в моите представи, дори напротив.pink floyd написа: Е, Пинк Флойд ги няма вече. Тъжно, но въпреки това музиката им остава неоценимо и непреходно наследство.
Може би е щастливо стечение на обстоятелствата, че така и не успях да ги слушам на живо: в мен остава представата за богоподобния им ореол, за отвъдчовешките им способности, която един live вероятно ще приземи.
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Флойд оставиха на Музиката достатъчно. Рик и Сид си отидоха, но не и Флойд поне за мен. Честно да си кажа слушам музика правена през миналия век от хора, които не са вече между живите или пък групите им са се разпаднали. Например Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan , Jim Morrison, John Lennon, Lynyrd Skynyrd, Cream и мн. други. Но за мен тези групи и изпълнители си съществуват и дори по-убедително от някои съвремени бози.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.