1. Фендър или Гибсън? Или няма значение?
Мел Гибсън разбира се...
2. Кой има по-добър вокал, Греъм Коксън или Деймън Олбърн?
Олбърн мисля, предполагам и Греъм не е зле...
3. Искаш ли Блър да се съберат отново? Или е твърде възможно да запишат нещо кофти, както направиха Smashing Pumpkins през 2007, и в такъв случай е по-добре да се занимават със самостоятелни проекти?
Доколкото ми е известно, Олбърн е зает със страничните си проекти и слуховете, че в края на годината ще има албум на Блър, леко почват да понамирисват. Както и да правят албума без Коксън, както гласи цитата: "In an interview with the NME, Albarn said that if Coxon wasn't to return to the band, he was not comfortable with reforming Blur. "Why don't I get another guitarist? Because there's none better than Coxon," was Albarn's reply.". Все пак се надявам скоро време - 2009 примерно да видим нещо тяхно. Както Дъ Върв се събраха отново...
4. Ако утре можеше да заминеш за който и да е град в Европа, кой би избрал?
За Лондон предполагам... е проблема е, че следващия град в Европа, който ще ми се наложи да посетя е София, другата седмица....
5. Харесваш ли британски акценти?
Зависи от самия човек, който го ползва...
6. Четох, че слушаш Placebo и Kosheen, това чувал ли си го?
Hide The Bitter
На мен не ми харесва, но мисля, че фен би го оценил.
Не мисля, че ритъма на едната песен пасва на другата. Не го бях чувал, странно ми звучи. Кошийн не пасват на Пласибо по никакъв критерии, може би по-подходяща музика би била на Фейтлес....
7. Злорадства ли по отношение на тазгодишните матуранти?
Да, и предполагам догодина пак.... нека им е зле, ама не защото "така им се пада на малчуганите", а защото младото поколение не учи старателно, и не осъзнава, че знанията от гимназията ше му трябват след време....