Кабинетът "Станишев"

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Кабинетът "Станишев"

Мнение от Дичоу »

Да
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Tiocfaidh ár lá »

Joker написа:Винаги има повече варианти, но дали са по-добри? Например, разширяване на тази коалиция с НДСВ, СДС, ДСБ... или те вместо Атака....
А коалиция ГЕРБ-БСП-НДСВ-ДПС..... :roll: :|
Известни съмнения пораждат възможностите на партии като НДСВ и ДСБ да привлекат електорат. Разбира се, НДСВ могат да си напазаруват, имат достатъчно ресурс за това, но дали ще продължат участието си в политиката в този формат, дали ще успеят да мобилизират силите си, това е въпросът. Лятото (ако не се лъжа - изборите са тогава) не е толкова лесно да напазаруваш гласовете на студентите - кой е по работа, кой по бригади, кой по летни курсове и академии, други са на село ( :) )...
По мое мнение ДСБ могат да го изтикат някак в коалиция със СДС, пари има, желание има - само трябва да се разберат някак. Съществува и вариантът коалиция "Напред" (ВМРО-ЗНС-Лидер) да ги избутат...
А за експертно правителство не знам - доколкото ми е известно, в ГЕРБ има различни групировки и съответно топли връзки с партиите от управляващата коалиция. Вариантът не е за изключване.
Дичоу написа: ...има... само ГЕРБ :)
Ако всички от партията си свършим добре работата...надявам се да не се принуждаваме да стигаме до подобни коалиции...
Лично аз се съмнявам, че ГЕРБ е алтернатива на тройната коалиция, членската маса никак не ми вдъхва доверие. А автобусите с цигани, които стовариха по време на протестите в София, направо ме сащисаха :shock: За циганския оркестър да не говорим :roll: Притеснява ме и фактът, че партията се пука по шевовете от опортюнисти.

Така или иначе - очертават се интересни избори. Чакаме с нетърпение предизборната кампания :)
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Членската маса е съставена предимно от млади, хора с дясна ориентация...
...циганите предимно ги стовариха "Ред, законност (забравих последното)".... казва ти го човек, чийто роднини и съграждани, НЕцигани бяха "стоварени" с рейсовете...все пак всеки гражданин има правото да негодува срещу правителството(верно, че циганите да го правят малко странно но все пак :) )
Оркестъра наистина не знам кой го "стовари"...но пък това бяха протести на цялата опозиция...организатори не бяха еднолично ГЕРБ
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър

Прав си - не всички цигани бяха от ГЕРБ, имаше много цигани-атакаджии :shock: :shock: Но пък и тези на ГЕРБ не отстъпваха по численост, знамена, знаменца и други отличителни знаци разкриваха ако не партийната им принадлежност, то поне партията, която им плаща екскурзията и яденето :)
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Не съм наясно какво цели малкият ни спор...
Аз пък не видях циганин с флагчета на ГЕРБ!!! Нъццки!!!
...и освен на това НИКОЙ, на НИКОГО не е плащал ядене!!!
Пътните...ОК...
КНСБ като плащаше пътните на учителите за протеста???
Какво изобщо се опитваш да докажеш???
Че като ГЕРБ има подръжници- цигани това я изключва от партиите- алтернатива на тройната коалиция???
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър

Казвам, че ГЕРБ стовари няколко автобуси с цигани и цигански оркестър по време на протестите. АТАКА също използваше цигани. Личното ми мнение е, че ГЕРБ е партия на опортюнисти, които хващат последния влак за малко политическа кариера. По места структурите на ГЕРБ са изградени именно от такива хора, които дори не се ползват с висок кредит на доверие от избирателите. Всички много добре знаем, че подкрепата на партията се дължи единствено на рейтинга на Борисов (а също така и изборните успехи). А че има много мърша - има. Силно се надявам подобен род проблеми да бъдат решени, защото ГЕРБ има реалния шанс да управлява коалиционно, а аз като български гражданин не искам настоящето и бъдещето ми да се определят от опортюнисти, нагаждачи, лизачи и прочее некомпетентни особи, които са на мнение, че е дошло времето да си вземат своето и от публичната власт.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Tiocfaidh ár lá написа: По места структурите на ГЕРБ са изградени именно от такива хора, които дори не се ползват с висок кредит на доверие от избирателите. Всички много добре знаем, че подкрепата на партията се дължи единствено на рейтинга на Борисов (а също така и изборните успехи). А че има много мърша - има.
нз как е извън Софията, но тук положението със структурите и кадровия потенциал е отчайващо... de facto има само един работещ клуб, този в Красно село...та хората чакат по над 3 месеца! само за да ги приеамат в партията, а са тръгнали да се подсмиват на новите ел. карти на БСП-то...
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Предварително се извинявам за правописните грешки...пиша през транслатор (на компя ямам кирилица)

Всеки, които желае да се запише за членство в София...е добре дошъл
Четвъртак ул. Царибродска 70 от 18.45 h.
Процедурата е тежка защото приемането в МГЕРБ е фактически приемане в ПП ГЕРБ...а приемането в политическата партия минава през редица проучвания и гласуване на управителен съвет...за това процедурата се проточва...
ГЕРБ разчита не на количеството членове, а на качеството...
А на поста на човека със странния ник...ще отговоря при първа възможност
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър

В нужда google се познава :lol: Чакам отговора ти с интерес, Дичоу. :wink:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Интересно ми е какви са тези проучвания, за които говориш :?
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Отклонявате се от темата. :?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Tiocfaidh ár lá
...до голяма степен мнението ти е споделено от мен.
Просто аз не ги наричам хора "искащи да хванат последния влак"...а нови лица в политиката...
За многото хора по места...в които няма особено доверие...така е...но има и места където е точно обратното...въпрос на селекция по местата...
За причините за подкрепа на партията...може и да е така...но това не прави ББ властелина на ГЕРБ...прави го марка...прави ГЕРБ продаваем.
За едно си напълно прав - ИМА МНОГО МЪРША...
Има хора които се намърдаха в партията в началото когато трябваше много бързо да се натрупа членски потенциал...процесът на изчистване е сравнително бавен...което притеснява и мен...виждам ги, знам ги..мога и да ги назова по име...но не мисля че е коректно...това само ме амбицира да си върша работата по-добре и по-добре...за да може тяхната некомпетентност да бъде компенсирана по някакъв начин...
В крайна сметка ГЕРБ има уникалния шанс да донесе истинската дясна идея в БГ...това ги различава от предишните, умиращи дясни партии...които основаваха своята политика на "Анти БКП" платформата...
Не съм човека който може да ти гарантира, че когато ГЕРБ вземе властта нещата ще се оправят от изведнъж, защото дори аз не го вярвам...тази партия има много да научи и дълъг път трябва да извърви...но се налага да го направи...защото иначе БСП и ДПС ще ни докарат до Виденово...
...за това съм там..за това отделям от свободното си време за тях...радва ме че не съм само аз...има много хора в МГЕРБ, които искат промяна..и го искат не с цел постове и пари...искат Европейска България... и колкото и да звучи като политически лозунг е от сърце.
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър

Дано качествените хора в ГЕРБ да надделеят и нещата да зависят от тях. Успех! :D
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Току що гледах по телевизията някаква статистика, че Бойко Борисов се радва на 68% обществена подкрепа. Някой спомня ли си още, че бат Бойко беше (а може би все още е) шеф на охранителна фирма? Ето малко инфо за въпросната фирма (Ипон):
Понастоящем “Ипон” се нарежда сред най-големите охранителни фирми в страната (охранителният й състав възлиза на около 800-900 души). Фирмата охранява редица обекти и лица, вкл. "Мобилтел", тръбопроводите на "ЛУКойл", хазартната фирма "Ай Джи Ем", Първа източна международна банка, "Булинс"; къщите и вилите на Славчо Христов, Николай Маринов "Маргина", Младен Михалев "Маджо" и др.През лятото на 2000 год. "Ипон" поема физическата охрана на Общинска банка с протекциите на Стефан Софиянски, Сава Джендов (бивш началник на УБО) и др. От пролетта на 2001 год. "Ипон" охранява и алкохолната фирма "Синхрон инвест".

След назначаването на Борисов за гл. секретар на МВР, той прехвърля акциите си от фирмата на Д. Бадънков (бивш началник на направление "Охранителна полиция" към СДВР, чийто син е служител на ГКПП-Аерогара София).
Взето е от тук: http://oshte.info/doc/boikoborisov/001.htm Но все пак това са общоизвестни факти!

Извод: българинът харесва мутрите, обича мутрите; българинът мечтае да бъде мутра; българинът уважава единствено и само мутрите и вече е крайно време да си избере мутри да го управляват. Така няма да има нужда да се говори за връзките на политиците с мутрите, защото самите мутри ще станат политици и всичко ще бъде ОК!
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър

Стъкмистики. :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “България”