КАЛИАКРА РОК ФЕСТ
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Re: КАЛИАКРА РОК ФЕСТ
Те май не са много наясно със ситуацията в нашата мила родина. В Германия само билетът ще е 80 евро. А път, престой, ядене и бира? Джоуи даде много добър съвет: Borrow the money from your girlfriend! 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Да бе, и после ще им се издължим в натура 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това е част от материала, който издиктувах по телефона на БТА след концерта
Ето и целия материал. Не е кой знае колко добър, но го мислих на много бири, в движение, докато слизах към плажа за да нощувам
"Менуор" взривиха
Каварна с петчасов
концерт
Каварна, 6 юли /специално за БТА от Виктор Владев/
Хеви метъл бандата "Менуор" счупи световния рекорд за най-дълъг хеви метъл концерт с изявата си от тази нощ на стадион "Калиакра" в Каварна.
Кралете на метъла взривиха многохилядната публика, дошла на концерта им в Каварна с изпълненията си, които продължиха цели пет часа. Според кмета на Каварна Цонко Цонев на концерта, който беше част от фестивала "Калиакра рок фест" са присъствали 28 000 души.
Американската банда, която е по-известна в Европа, отколкото в родината си, си беше поставила за цел на българска земя да постави нов рекорд на Гинес за най-дълъг хеви метъл концерт. Миналата година бандата пя цели три часа пред българската публика, а тази година тя надмина и най-смелите очаквания на феновете си и пя с два часа повече от преди.
От сцената на стадион "Калиакра" прозвучаха такива хеви метъл химни, като "Hail & Kill" и "Fighting the world". За десерт бандата запази грандиозно парче "The Crown And The Ring", изпълнено под светлините на фойерверки с участието на Софийската филхармония и хора на Софийската опера.
Преди него обаче бандата изпя българския национален химн на перфектен български език и доведе публиката до екстаз.
Четиримата членове на групата, начело с басиста Джоуи ди Майо и вокалиста Ерик Адам, не пощадиха през целия концерт усилията и ентусиазма си, за да дарят българката публика с една неповторима порция безкомпромисен хеви метъл.
Точно преди последното концертно изпълнение, басистът и вокалистът изпиха пред публиката по чаша българска ракия, след което похвалиха нейните качества, както и красотата на българските жени.
Бандата обеща да се връща в България всеки пък, когато феновете й пожелаят това, а кметът на Каварна ги покани за нова концертна изява. Обещанието много вероятно ще се сбъдне, защото преди около месец пред вестник "Стандарт" басистът на групата, заедно с кмета на Каварна споделиха, че са си поставили амбициозната цел да превърнат черноморския град в хеви метъл столицата на света. /ВВ/
Ето и целия материал. Не е кой знае колко добър, но го мислих на много бири, в движение, докато слизах към плажа за да нощувам
"Менуор" взривиха
Каварна с петчасов
концерт
Каварна, 6 юли /специално за БТА от Виктор Владев/
Хеви метъл бандата "Менуор" счупи световния рекорд за най-дълъг хеви метъл концерт с изявата си от тази нощ на стадион "Калиакра" в Каварна.
Кралете на метъла взривиха многохилядната публика, дошла на концерта им в Каварна с изпълненията си, които продължиха цели пет часа. Според кмета на Каварна Цонко Цонев на концерта, който беше част от фестивала "Калиакра рок фест" са присъствали 28 000 души.
Американската банда, която е по-известна в Европа, отколкото в родината си, си беше поставила за цел на българска земя да постави нов рекорд на Гинес за най-дълъг хеви метъл концерт. Миналата година бандата пя цели три часа пред българската публика, а тази година тя надмина и най-смелите очаквания на феновете си и пя с два часа повече от преди.
От сцената на стадион "Калиакра" прозвучаха такива хеви метъл химни, като "Hail & Kill" и "Fighting the world". За десерт бандата запази грандиозно парче "The Crown And The Ring", изпълнено под светлините на фойерверки с участието на Софийската филхармония и хора на Софийската опера.
Преди него обаче бандата изпя българския национален химн на перфектен български език и доведе публиката до екстаз.
Четиримата членове на групата, начело с басиста Джоуи ди Майо и вокалиста Ерик Адам, не пощадиха през целия концерт усилията и ентусиазма си, за да дарят българката публика с една неповторима порция безкомпромисен хеви метъл.
Точно преди последното концертно изпълнение, басистът и вокалистът изпиха пред публиката по чаша българска ракия, след което похвалиха нейните качества, както и красотата на българските жени.
Бандата обеща да се връща в България всеки пък, когато феновете й пожелаят това, а кметът на Каварна ги покани за нова концертна изява. Обещанието много вероятно ще се сбъдне, защото преди около месец пред вестник "Стандарт" басистът на групата, заедно с кмета на Каварна споделиха, че са си поставили амбициозната цел да превърнат черноморския град в хеви метъл столицата на света. /ВВ/
Последно промяна от pora_e_priqtel на 07 Юли 2008, 20:02, променено общо 1 път.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Щах да забравя - срещнах Гаврош на стадиона. Подстригал се е!!!
Мисля, че го зърнах в репортажите на МСАТ.... 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Свинете да ме ядат... Трябваше да отида!!!
Уж тази година реших да отида на Металика, че Менъуор вече ги гледах, пък то...хиляди пъти трябваше да отидааа!!
Мнението е редактирано.
^PrincessA^
Мнението е редактирано.
^PrincessA^
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Vintersorg написа:Свинете да ме ядат... Трябваше да отида!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Уж тази година реших да отида на Металика, че Менъуор вече ги гледах, пък то...хиляди пъти трябваше да отидааа!!
Мнението е редактирано.
^PrincessA^
А кога ще редактирате достъпа до форума на оня зарзават, скъпи модове, принцеси и прочее?
Vintersorg
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Когато започне системно да нарушава правилата.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Къде 28 000 човекаsilver_wings написа:Пич,да те светна,че на "тая група" е имало около 28 000 човека и са поставили рекорд за Гинес.Нали не си падаше по музикалното заяждане-тогава си трай!А иначе-тая година като много умна изпуснах шоуто,пък и бях полужива след пороя на Whitesnake&Def Leppard,ама догодина ще гледам да съм там!
Аз си изкарах ... Нямам думи.Размазан съм.Върнах се буквално преди 5 минути.Намерихме си хотел,третият ден спахме безплатно - климатик,хладилник,ТВ ... изобщо ... от 4 дена 3 дена бях пиян ... Спал съм почти нищо,София - Варна - Каварна - Варна ... НО ... бях част от историята на Manowar,видях Алис Купър(една приятелка си хвана и перце),скачах на In Flames,на Slayer нямах сили и ги гледах отзад,но беше адското меле.Както каза един приятел - не мога да прецена - Manowar или Slayer бяха по-добрите,но няма значение!Аз тези 3 дни в Каварна умрях!По 10 пъти на ден си мислех как ще се прибера във Варна,защото съм в София цяла година,но в момента искам да съм отново там,да си купувам 4 бири,да ми дават 5-тата безплатна,да се блъскаш,скачаш върху хората и после да се прегръщате и да пеете,да искаш да се сбиеш с кучета
Whitesnake & Def Leppard - какво да кажа ... в сравнение с организацията в Каварна,където звука беше 100 пъти по-як,почна навреме,всичко се виждаше... Обичам Def Leppard - отидох заради тях,стоях под дъжда заради тях,но SME и Фънки - in your face!
Това не може да се каже с думи ... Който видял - видял,който бил - бил и т.н.Аз бях там!
П.С. Тея от Про-рок са егати пичовете!!!Заради тях третият ден в хотела ни беше платен и решиха да не си ползват стаята и си останахме!!!
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Ето тема за сборище, ще си сложа тука снимките, както оспамихте моята тема.
Няма да завеждам дела в Страсбург, както Търговеца се опита да ме съветва, ами аз когато трябва да мълча, мълча, а когато трябва да кажа три думи, с две постигам идеален резултат.
Стадион Берое вече е изчистен от ананасите и чадърчетата, обаче това седи от... както е станало боклук.

Много им дошли тея бири и са ги зарязали. У дома си така ли правят? Тука е по-пищно. Кошчето няма кой да го изчисти, но въпреки това упорито е трупан боклук около него. Какво пък? То с кош и без кош, пак щеше да е тая

В храстите имаше доста боклуци, ама аз ако влезна, ще хвана я холера, я бяс, я чума. Там сигурно гъмжи от спринцовки и презервативи.
В задачката се пита: след културното мероприятие

на колко тона ще възлиза боклука?
Не искам да ми отговаряте, а просто да се научите да замълчите и да не спамите темите, които не засягат вашата музика. Точка.
Иначе боклука си го яжте ако искате, довечера съм на мое културно мероприятие и да няма да се занимавам с вас? Лек ден ви желая.
Няма да завеждам дела в Страсбург, както Търговеца се опита да ме съветва, ами аз когато трябва да мълча, мълча, а когато трябва да кажа три думи, с две постигам идеален резултат.
Стадион Берое вече е изчистен от ананасите и чадърчетата, обаче това седи от... както е станало боклук.

Много им дошли тея бири и са ги зарязали. У дома си така ли правят? Тука е по-пищно. Кошчето няма кой да го изчисти, но въпреки това упорито е трупан боклук около него. Какво пък? То с кош и без кош, пак щеше да е тая

В храстите имаше доста боклуци, ама аз ако влезна, ще хвана я холера, я бяс, я чума. Там сигурно гъмжи от спринцовки и презервативи.
В задачката се пита: след културното мероприятие

на колко тона ще възлиза боклука?
Не искам да ми отговаряте, а просто да се научите да замълчите и да не спамите темите, които не засягат вашата музика. Точка.
Иначе боклука си го яжте ако искате, довечера съм на мое културно мероприятие и да няма да се занимавам с вас? Лек ден ви желая.

- HeyGod
- Легендарен флуудър
В Каварна видях доста повече боклук,защото то целият град си е един такъв
.
Така че,лично мен не ме засягаш
.
Така че,лично мен не ме засягаш
Pick your moment and make the right play...

- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
Мен не ме пуснаха на концерта, защото трябвало да уча за изпита по история и съм била още "много малка"
Като виждам ,наистина е било незабравимо преживяване

Като виждам ,наистина е било незабравимо преживяване
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...