Ал Пачино
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: Ал Пачино
Аз го смятам за един от най-великите точно защото се вписва в доста различни роли! Вижте го в "Кръстникът" и "Адвокат на дявола", а после в "Море от любов". Адски различни роли, но навсякъде е страшно добър. А с нетърпение чакам новия филм на тандема Пачино - Де Ниро
Ако е поне наполовина толкова добър, колкото "Жега", то ще си е струвало чакането.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Аз и във "Фермата" много го харесвам. Иначе класиките му са неоспорими. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
-
Jenna
- От дъжд на вятър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Я, я, защо му дават такива роли според вас (удрящ с юмрук по масата, ... symbol и т.н.т.), интересно ми е какво мислите (аз съм копие на майка си да е жива и здрава милата
)
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. 
Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04
http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Ейми
Защото го подценяват. Вярно е, че му отиват такива роли, но за един актьор от такава класа все пак би трябвало да се намират добри сценарии.
-
Jenna
- От дъжд на вятър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Това, някак си не ме удовлетворява като отговор. Или поне кажи защо според теб няма "добри сценарии"?
За мен е лесно, ако не съм го писала аз или не знам как и що са го писали, значи не е добър.
Примерно сега в нашата магистърска програма носят фотоманипулации във фотошоп и аз сега няма да им "измъквам думите с ченгел" за това как са ги правили, освен това, малко са хората, които могат да обясняват добре и разбрано. Ако бях преподавател, само двойки щях да пиша и да ме е страх да се прибера до нас след лекциите.
Как са си намерили фотошоп, как са си изкарали пари и как са си го поръчали или не е фотошоп, не знам дали ме разбирате? Как точно са си изкарали пари за бои, за компютър? За кола? Как са си намерили работа в център за Керамика? Хм? Are you with me my friend ? Става върпос за СТУДЕНТИ в СУ, които не са работили и един ден в живота си. СУ е държавна институция. Как ги искара тези пари за една, две или десет години като от 18 до 20 са две години, а от 18 до 27 (средната възраст на магистрите) са 9 години. Не че нещо, но не могат да ми се мотаят в краката и да искат каквото заслужавам аз след 19 годишен трудов стаж. Всеки да си знае мястото.
Мислите ли че на мен ми е приятно да седя тук и да се надвиквам с вас вместо да работя на заслужена високопоставена и уважавана длъжност. Мислите ли, че ми е приятно да си показвам "черните ризи" или как се казва -- не разбира се. Не че не съм опитвала да се "закрепя" някъде.
В България, нямаш ли власт, нямаш приятели. Или трябва да си слуга на всеки. Това са двата начина.
Хайде сега, някой да ме опровергае моля, ще му се зарадвам искрено ако е убедителен.
За мен е лесно, ако не съм го писала аз или не знам как и що са го писали, значи не е добър.
Примерно сега в нашата магистърска програма носят фотоманипулации във фотошоп и аз сега няма да им "измъквам думите с ченгел" за това как са ги правили, освен това, малко са хората, които могат да обясняват добре и разбрано. Ако бях преподавател, само двойки щях да пиша и да ме е страх да се прибера до нас след лекциите.
Как са си намерили фотошоп, как са си изкарали пари и как са си го поръчали или не е фотошоп, не знам дали ме разбирате? Как точно са си изкарали пари за бои, за компютър? За кола? Как са си намерили работа в център за Керамика? Хм? Are you with me my friend ? Става върпос за СТУДЕНТИ в СУ, които не са работили и един ден в живота си. СУ е държавна институция. Как ги искара тези пари за една, две или десет години като от 18 до 20 са две години, а от 18 до 27 (средната възраст на магистрите) са 9 години. Не че нещо, но не могат да ми се мотаят в краката и да искат каквото заслужавам аз след 19 годишен трудов стаж. Всеки да си знае мястото.
Мислите ли че на мен ми е приятно да седя тук и да се надвиквам с вас вместо да работя на заслужена високопоставена и уважавана длъжност. Мислите ли, че ми е приятно да си показвам "черните ризи" или как се казва -- не разбира се. Не че не съм опитвала да се "закрепя" някъде.
В България, нямаш ли власт, нямаш приятели. Или трябва да си слуга на всеки. Това са двата начина.
Хайде сега, някой да ме опровергае моля, ще му се зарадвам искрено ако е убедителен.
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. 
Ейми
Ейми
Нямам претенции, че пиша добри сценарии или сценарии изобщо. Въпреки това мога да преценя кога един сценарий е добър за един актьор - когато му позволява да разгърне творческия си потенциал и извади наяве най-доброто от заложбите му. Ал Пачино напоследък получава мизерни роли. Нямам компетентно мнение по въпроса защо няма добри сценарии за него. А и тази тема не е отворена, за да нападаме или защитаваме сценаристите.Това, някак си не ме удовлетворява като отговор. Или поне кажи защо според теб няма "добри сценарии"?
Какво ни засяга това в раздел "Кино и театър"?Как са си намерили фотошоп, как са си изкарали пари и как са си го поръчали или не е фотошоп, не знам дали ме разбирате? Как точно са си изкарали пари за бои, за компютър? За кола? Как са си намерили работа в център за Керамика? Хм?
Май не.Are you with me my friend ?
Аз пък си помислих, че става дума за Ал Пачино.Става върпос за СТУДЕНТИ в СУ, които не са работили и един ден в живота си.
Кой те кара?Мислите ли че на мен ми е приятно да седя тук и да се надвиквам с вас вместо да работя на заслужена високопоставена и уважавана длъжност.
Горе-долу разбирам, че се опитваш да направиш паралел между кариерата на Ал Пачино и тукашната действителност, но по мое мнение въпросният паралел е безпредметен.В България, нямаш ли власт, нямаш приятели. Или трябва да си слуга на всеки. Това са двата начина.
Не съм убедителна, нали? Абе, или темата се обърна на 180 градуса, или аз съм яко дефектна.Хайде сега, някой да ме опровергае моля, ще му се зарадвам искрено ако е убедителен.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Абе сега като гледам разни стари филми като Кръстникът, си мисля, че в днешно време няма нищо качествено бе де*амааму
Просто не може да се сравняват
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Абе добри филми мисля че все още има, но великите актьори вече са на възраст, а няма кой да ги последва. Тези които идват след тях са предимно някакви хубавци с посредствени актьорски умения.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Един познат пък твърди, че неговият филм е - Белязаният.Sanctus Espiritus написа:Да, всички признаваме Кръстникът и Адвокат на Дявола, но за мен ролята на Пачино си остава Scent of a Woman!
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Верно не е за изпускане
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
В стил Бавария за Ал Пачино бих казал "шефа на киното"!
Майкъл Корлеоне или Тони Монтана - все е велик.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ал Пачино е недостижим с ролите си в "Белязания", "Жега", "Усещане за жена". На мен лично ми е един от любимите актьори. Някои от неговите филми не са кой знае какво, но ги гледам дори само защото той участва - това е достатъчен индикатор, че филмът си заслужава да се гледа.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Онзи ден гледах "Праведно убийство". Финалът беше забележително некадърен, но Де Ниро и Пачино за пореден път се доказаха като велики актьори.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Много му е силна ролята на Ал и във "Венецианският търговец". Има някои сцени във филма, в които е ... нямам думи просто...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
М/у др тея дни гледах реклама на Белазания -
ще го дават по родното ТВ.
ще го дават по родното ТВ.
Don't look back, 'cause you know what you might see