1. Кое е събитието в живота ти до момента, за което си чакал най-дълго (тук имам предвид две неща: и като физическо време, и като качество на чакането - примерно си чакал 12 години, за да завършиш училище, но „най-дългите“ секунди може да са в промеждутъка от зададен въпрос до получен отговор)?
Чаках 20 години и половина за такова момиче като Блъди.
2. Защо пушиш? И какво прави етикетът „пушач“ неприложим към теб?
А защо не?
3. Кураж да изчезнеш бляскаво в миг, или воля да се топиш бавно?
Страхувам се, че не успях да разбера въпроса в цялата му дълбочина?
4. Човек. Какво вярваш за него?
Човекът може да прощава, може да се разкайва. Вярвам, че някой ден човекът ще осъзнае, че не е задължен да бъде овца.
5. С коя мисъл заспиваш и с коя се събуждаш?
С коя мисъл заспивам е трудно да се каже. Почитател съм на хорър филмите и често в главата ми витаят страховити образи именно преди да заспя. Обичам да гледам страшни филми нощем...гоня тръпката. С коя мисъл се събуждам зависи от това, което ми предстои.
6. Какво би желал да пише на надгробната ти плоча (приемайки, че не желаеш да бъдеш кремиран, да имаш морско погребение, или тялото ти да бъде изпратено в космоса <
Морско погребение звучи добре.
7. Какви музикални умения обладаваш?
Хм...нямам добре развит музикален слух...диктовките по слофеж винаги ми бяха проблем. Иначе в момента мога да ти изсвиря "На Елизе" на пианото от раз.
8. Как реагираш на провокациите лице в лице?
Зависи от човека, който ме провокира. Никога не трябва да подхождаш еднакво към всички. Остави ги да се омотаят достатъчно добре в мрежата, за да стегнеш последния възел.
9. Без кой свои наличности (материални и нематериални) би могъл да продължиш да живееш пълноценно и щастливо?
Без доста материални наличности бих могъл да живея, макар и трудно. Без любов, доверие и приятели не мога.
10. Понеже ценя мнението ти: опиши, моля, най-дразнещите ми черти (естествено, че взимам под внимание фактът, че си ме виждал единствен път и не ме „познаваш“-познаваш...)!
Абе какво ви става на всички? Защо аз трябва да ви определям добрите и лошите черти?
Нямам впечатления от теб. Във форума си почти незабележим, но когато те забележа, не оставам с лоши мисли. Дразнещи твои черти не познавам.