Вицове

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Вицове

Мнение от MidwinterSun »

Кой чете по ИБДП, а? :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

Рано или късно си идва време :mrgreen:
Изображение
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

- Какво става когато излезеш от пернишка дискотека и погледнеш към звездите?
- Спира да ти тече кръвта от носа.
Аватар
white_girl
В началото бе словото
Специалност: Икономика
Курс: втори

Мнение от white_girl »

хайде нещо и от мен :)

Как се казва човек, който се къпе до кръста в морето?
.............
дупедавец...
If you have what it takes... you can have it all
Аватар
white_girl
В началото бе словото
Специалност: Икономика

Мнение от white_girl »

"А с целувките няма да избързваме..."- каза Принцът, слизайки от Спящата красавица :toothy4:
If you have what it takes... you can have it all
Аватар
dsquare
В началото бе словото
Специалност: Философия
Курс: първи

Мнение от dsquare »

Нощно заведение. Мъж кани на танц младо момиче. Както са прегърнати, той й казва:
- Хубава си, супер тяло, хубави очи, ама имаш дъх сякаш някой е с*ал в устата ти!
Младежът получава плесница.
След половин час пак отива при нея:
- Извинявай! Аз наистина те харесвам!
- Благодаря!
- Ей, ама само да не беше дъха ти! Сякаш някой е с*ал в устата ти!
Отново плесница.
Младежът отива за съвет при бармана. Бармана го скастря:
- Ти си голям тъпанар, бе! Как ще кажеш така да една жена!
- Ама то наистина мирише! Сякаш някой с*ал вътре в устата й!
- Гледай сега. Отиди пак при нея, извини й се, и я попитай: "Да не би да сте ходила на зъболекар?" Разбра ли?
- Окей! Ще опитам...
Отива пак при нея:
- Извинете, пак съм аз. Да не би да сте ходила днес на зъболекар?
- Да! - усмихва се момичето - Затова мирише. Сложиха ми мост!
- А, да, разбирам... И кой е с*ал под моста?

Зайо Байо си намерил пушка. Отишъл в гората и рекъл на Кума Лиса:
- Кума Лисо, БУМ БУМ, ако не ми изядеш лайното - БУМ БУМ…
Изяла му го. После отишъл при вълка и му казал:
- Вълчо, БУМ БУМ,а ко не ми изядеш лайното - БУМ БУМ…
Изял му го. После отишъл при баба Меца и казал:
- Бабо Мецо, БУМ БУМ, ако не ми изядеш лайното - ЦЪК ЦЪК… аз сам ще си го изям.

Напълно случайно са на "кафява" тема :)
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Лети самолет и двамата пилоти си говорят, но са забравили включен
микрофона. Единият казва:
- Сега ще изпия едно кафе и ще ида да из***м стюардесата.
Стюардесата била при пътниците и се затичала към пилотската кабина, но се
спънала. Една баба се обадила:
- Не бързай, чедо, той първо ще пие кафе
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Професор по психология застанал пред студентите от своя клас и вдигнал голям буркан, който започнал да пълни с камъни. Когато го напълнил, той попитал студентите дали буркана е пълен и получил положителен отговор. Професорът извадил кутия с чакъл и я изсипал в буркана, като го разтърсвал лекичко, за да може чакъла да изпълни празнините между камъните. Когато приключил, отново попитал студентите дали буркана е пълен и отново получил положителен отговор. Тогава, извадил кутия с пясък и я изсипал в буркана като го потупвал, за да може пясъка да изпълни празнините между малките парченца чакъл. Тогава отново се обърнал към студентите и ги попитал, дали буркана е пълен и те били единодушни "ДА". Накрая професора извадил две кутии с бира и ги изсипал в буркана, запълвайки празните места между песъчинките. Студентите започнали да се смеят! Сега - казал професорът - този буркан олицетворява Вашия живот. Камъните са Важните неща - семейството Ви, Вашия партньор, приятелите, здравето Ви, децата Ви - нещата които, дори всичко останало да е загубено, остават и вашия живот е все още "пълен". Чакъла, олицетворява останалите неща които са важни за живота Ви: работа, къща, кола... Пясъка е всичко останало, което запълва живота, онези наистина малки неща които ни се случват. Ако сложите първо пясъка в буркана - продължил той - няма да остане място за чакъла или за камъните. Същото ще стане и с Вашия живот. Ако похабявате всичкото си време и енергия за малките неща, никога няма да имате време за наистина Важните неща. Трябва да обръщате повече внимание на критичните неща влияещи върху вашето щастие. Играйте с децата си, забавлявайте се с партньора си.... Винаги ще има време за работа, за чистене на къщата и за поправяне на колата. Винаги се грижете първо за камъните - нещата които наистина си струват. Изберете приоритетите си... останалото е просто пясък! Един от студентите вдигнал ръка и попитал за значението на бирите и какво олицетворяват те, а професорът отвърнал: Радвам се, че ми задавате този въпрос. Просто исках да покажа, че независимо от това колко претъпкан изглежда живота ви, винаги има място за две бири. :mrgreen:
=====

Китай. Момче и момиче в леглото. Момичето: "Искаш ли да пробваме 69?" Момчето: "Пиле по сечуански?"
Изображение
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

още малко позициики :P
http://chickencrap.com/c.php?c=1322
한류
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация

Мнение от Lithium »

invisible написа:Професор по психология застанал пред студентите от своя клас и вдигнал голям буркан, който започнал да пълни с камъни. Когато го напълнил, той попитал студентите дали буркана е пълен и получил положителен отговор. Професорът извадил кутия с чакъл и я изсипал в буркана, като го разтърсвал лекичко, за да може чакъла да изпълни празнините между камъните. Когато приключил, отново попитал студентите дали буркана е пълен и отново получил положителен отговор. Тогава, извадил кутия с пясък и я изсипал в буркана като го потупвал, за да може пясъка да изпълни празнините между малките парченца чакъл. Тогава отново се обърнал към студентите и ги попитал, дали буркана е пълен и те били единодушни "ДА". Накрая професора извадил две кутии с бира и ги изсипал в буркана, запълвайки празните места между песъчинките. Студентите започнали да се смеят! Сега - казал професорът - този буркан олицетворява Вашия живот. Камъните са Важните неща - семейството Ви, Вашия партньор, приятелите, здравето Ви, децата Ви - нещата които, дори всичко останало да е загубено, остават и вашия живот е все още "пълен". Чакъла, олицетворява останалите неща които са важни за живота Ви: работа, къща, кола... Пясъка е всичко останало, което запълва живота, онези наистина малки неща които ни се случват. Ако сложите първо пясъка в буркана - продължил той - няма да остане място за чакъла или за камъните. Същото ще стане и с Вашия живот. Ако похабявате всичкото си време и енергия за малките неща, никога няма да имате време за наистина Важните неща. Трябва да обръщате повече внимание на критичните неща влияещи върху вашето щастие. Играйте с децата си, забавлявайте се с партньора си.... Винаги ще има време за работа, за чистене на къщата и за поправяне на колата. Винаги се грижете първо за камъните - нещата които наистина си струват. Изберете приоритетите си... останалото е просто пясък! Един от студентите вдигнал ръка и попитал за значението на бирите и какво олицетворяват те, а професорът отвърнал: Радвам се, че ми задавате този въпрос. Просто исках да покажа, че независимо от това колко претъпкан изглежда живота ви, винаги има място за две бири. :mrgreen:
=====

Китай. Момче и момиче в леглото. Момичето: "Искаш ли да пробваме 69?" Момчето: "Пиле по сечуански?"
Ха,ти да не си бил в наша лекция. Във вторник един от преподавателите ни го разказа това.
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

то тва е старичко :) Но е доста добро :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

http://www.vbox7.com/play:30a10107
Студентски Вицове
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

yanislava_kirilova написа: Ха,ти да не си бил в наша лекция. Във вторник един от преподавателите ни го разказа това.
баси .. а моите ме карат да решавам задачи :lol:

пп преписах го от един др форум :kez_06:
Последно промяна от invisible на 09 Яну 2011, 22:13, променено общо 1 път.
Изображение
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

invisible написа:
yanislava_kirilova написа: Ха,ти да не си бил в наша лекция. Във вторник един от преподавателите ни го разказа това.
баси .. а моите ме карат да решавам задачи :lol:
тва нищо не е, при нас се пишат шестици за хубави вежди :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

На мен веднъж ми писаха заради една гривна :lol:

Он: ГЕРБ спечелили изборите, Бойко Борисов станал премиер и отвсякъде започнали да му лижат задника - журналисти, съпартийци, симпатизанти и всякакви др. Не щеш ли, на Бате Бойко толкова му изтънял гъзът от лизане, че накрая съвсем изчезнал. Но къде се е чуло и видяло премиер без гъз, решили да му присадят нов. Намерили гъз от здрав донор, присадили му го...но гъзът го отхвърлил :o
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”