Това прозвуча все едно никой не иска да ме слуша Ама аз гледам да не се оплаквам,само съм малко егоцентрична
Мама донеси пурички от Гърция шоколадови и много вкусни.Знае,че ги обожавам.И узо си пийнахме,но не съм му голяма фенка
Утре съм в скайп.И без това един приятел само ме обвинява,че съм го била отбягвала.Вкарва се в некви филми и той
Ам ще разказваш, то е ясно... ще се засечем тогава там...
А и как не обичаш узо, то е баси якото, както и мастиката... колегите ми знаят защо...
Та, не знам за тоя приятел, ама аз съм се затъжил за теб от... ъъ снощи насам, нещо ми залипсва...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
аргхр, колеги и по-висш сан колеги, що немА спане при вазе бе?
аз сега ще се отдам на задълбочено пиене на Капи темпо и четене на 8ма Малазанска книга. а не ми хареса, а ще го намеря Ериксън и ще му изровя черваците <3
The storm is coming... ...let the Lord of Chaos reign.
Предпочитам мастика.Има разлика.Но пък метна е още по-готино
Ти сега се оплакваш.Имала съм периоди,когато не влизам седмица-две в скайп и почват обвиненията,че вече съм ги забравила всичките Поне тук няма да ти липсвам Аз след малко лягам,утре рано ще ставам,за да уча.Реших,че днес ме мързи,а и ми се спи
аз от години решавам, че ме мързи и не уча... така завърших с отличие ПМГ-Бургас, така влязох Право в СУ... не съм късметлия, да каже човек че ми върви... може би докоснат от бога или свърх-интелигентен тип с ай-кю 137, както вече споменах, но държа да го натяквам до припадък...
Но стига за мен, утре ще обсъдим мастиката, гърция и скайп, а сигурно и интересните ни хобита, дето стана дума..
До скоро и лека...
пс: учи само от Средновековието, те са интересните теми...
Да,и аз се надявам с моето ай-кю,което е 136 (тия дни.След дълга почивка може да стане и повече )да последвам примера ти.Не че го натяквам
Учудващо на мен ми е интересна и темата за след двете балкански и първата световна.
Айде,лека Ако не ми хрумне да напиша още някое мнение.Струва ми се,че днес съм доста скромна...май трябва тази несправедливост да бъде поправена
ScionOfStorm,защо точно 12-ти Аз си давах края на май,но си поудължих срока
аз влязох с 4,50 по история и толкова по литература... какво се пънете толкова, влизането е лесно, няма да си хваля университета, щото си е мой и да ви лъжа, как специалността е супер-трудна... няма такова нещо...
Е, друго си е да имаш 137 ай-кю де, то променя нещата... Аничка, с твоето 136, може би биеш други женки, но срещу мен си... айде да не казвам голяма дума... ама айде пък ше я кажа - стабиляга си...
Тва е важен комплимент, запомни го... до края на дните си, той ще отваря заключени за теб врати в небитието.. и прозорци в душата...