Съществува ли friend zone-ата
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Re: Съществува ли friend zone-ата
И какво излиза? Според мъжете златотърсачките преобладават,според жените не е така. Кои ли са по-обективни? 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Всеки е обективен за себе си- демек, всичко е субективно. 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Чакайте малко сега - коя жена ще си каже направо "Аз търся осигурен мъж с добри доходи и бъдещо блажено наследство на техните, по възможност верига хотели в Банско и Сунгурларе" - никоя! Нормално е жените да не си признават, уж се приема за срамно. Но понякога лъсва, когато някоя се разкрие, но тя се разкрива пред мъж, не пред жена...
А и вижте моята тема из раздела, в която имаше анкета "кои са най-важните неща в една връзка", вижте парите колко % имат... и после вижте света наоколо вас... Е А ДЕ?
А и вижте моята тема из раздела, в която имаше анкета "кои са най-важните неща в една връзка", вижте парите колко % имат... и после вижте света наоколо вас... Е А ДЕ?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Дадох един глас за правилния отговор! 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Капка е много добре казано. Не разбрах ко се палите толко. А темата.. е по-скоро освежаващаMidwinterSun написа:1. Във всяка шега има капка истина.
2. Картинката отвори темата, а за разлика от картинката, темата не е шега.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Аз си мисля, че ги има и двете неща - златотърсачките и коцкарите.
За себе си обаче смятам, че жена, която е с мен заради парите ми (тих смях в залата) или някакво друго моментно материално (а не духовно/емоционално) състояние, няма да е там за мен, когато имам нуждa, ама наистина нужда от нея.
Това, разбира се, не ме кара да отхвърлям или осъждам "златотърсачките." Някои момичета толкова си могат, други само това знаят, трети го правят съзнателно. На първите два типа им се радвам, защото са искрени. Третия го избягвам, поради горната причина. Ма не отричам, че с тях е весело... Дали обаче е от смях или щастие, не се наемам да отговоря
За себе си обаче смятам, че жена, която е с мен заради парите ми (тих смях в залата) или някакво друго моментно материално (а не духовно/емоционално) състояние, няма да е там за мен, когато имам нуждa, ама наистина нужда от нея.
Това, разбира се, не ме кара да отхвърлям или осъждам "златотърсачките." Някои момичета толкова си могат, други само това знаят, трети го правят съзнателно. На първите два типа им се радвам, защото са искрени. Третия го избягвам, поради горната причина. Ма не отричам, че с тях е весело... Дали обаче е от смях или щастие, не се наемам да отговоря
medicate, medicate
Пък аз си мисля, че всеки си търси, каквото си намира. Ако ви се лепят разни сметкаджийки, вие така сте си го направили - в такава среда сте, такива момичета харесвате или така се държите. И докато сме на тая тема и мъжете са сметкаджии - най-често налитат на добре облечени и поддържани мадами
- ми това си изисква определен месечен разход, следователно тея момичета имат пари (от някъде някак си :Д).
и съм против крос-секс приятелствата - в един момент единия от двамата е имал някакви по-така чувства за да се осъществи това нещо, поне по мои наблюдения е така. А където някога е имало чувства, често има драма, често има клюки, стигаме до главобол и т.н. Изобщо съм против сложни отношения, толкова е натоварващо.
и съм против крос-секс приятелствата - в един момент единия от двамата е имал някакви по-така чувства за да се осъществи това нещо, поне по мои наблюдения е така. А където някога е имало чувства, често има драма, често има клюки, стигаме до главобол и т.н. Изобщо съм против сложни отношения, толкова е натоварващо.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Фак търси богат батко, аз търся богата какичка, не може ли форомците да съдействат да намерим брат и сестра или де да знам... майка и син също ме устройва, но баща и дъщеря може би няма да устройва Фак, макар че аз нямам против.
Моля ви се от името на двама ни, Фак е много горда и никога няма да признае, че иска помощ, а аз наистина съм алчен и не ми пука.
Моля ви се от името на двама ни, Фак е много горда и никога няма да признае, че иска помощ, а аз наистина съм алчен и не ми пука.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Много задълбочавате нещата всички
Go out, get laid, move on. А не- "сега не мога"; "приятели сме, не става"; "за момента не искам да се занимавам с мъже/жени"; "кефиш ме, ама къде ти е мерджана?"...
Който мисли по-малко, се радва повече
Go out, get laid, move on. А не- "сега не мога"; "приятели сме, не става"; "за момента не искам да се занимавам с мъже/жени"; "кефиш ме, ама къде ти е мерджана?"...
Който мисли по-малко, се радва повече
Майка и син и мене ме устройва
Тъкмо дъртата ще е заета и няма да се занимава с мене.
Тъкмо дъртата ще е заета и няма да се занимава с мене.
la douleur exquise
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
На кое? На чесането на епидермиси ли?L'Inspecteur написа:Който мисли по-малко, се радва повече
Ако ви е за единия секс, то даже няма нужда да излизате от дома си - самозадоволяването все още е актуално като начин за снемане на напрежението и за доставяне на удоволствие. За останалото се иска мислене - колкото и малко да е то.
Щото аз може да не искам да се занимавам с мъже в момента, може някой да ми е само приятел, ама ако не ги премисля нещата и се почешем взаимно, ситуацията се прецаква в дългосрочен план. Поне за мен - а аз съм егоист и искам да ми е добре, затова първо мисля, после... чеша.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Е тфа е! Новото ми сформулирано мото!!!Търговецът на кристал написа:първо мисля, после... чеша.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- phoebe
- Легендарен флуудър
Въй, съгласявам се с Търговчето!!1
Всички тези неща от типа на "в момента не ми е до това", "не се занимавам с мъже/жени", "приятели сме" и всякакви подобни са просто един деликатен начин на човека отсреща да ти каже, че не гледа на теб със същите очи, които ти имаш към него. Просто не те харесва. Точка.
За всичко друго се иска мисуене
Да, не трябва да се прекалява, но и човек не трябва да е тотално неебателен.
Всички тези неща от типа на "в момента не ми е до това", "не се занимавам с мъже/жени", "приятели сме" и всякакви подобни са просто един деликатен начин на човека отсреща да ти каже, че не гледа на теб със същите очи, които ти имаш към него. Просто не те харесва. Точка.
За всичко друго се иска мисуене
medicate, medicate
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Българите сме пословични мислители. Затова се сриваме демографски.
Пък и познавам много хора, ама много хора, които отиват към 40-те, и, благодарение на много мислене и търсене на "перфектния/ата", са сами. И така и ще си останат. Това исках да кажа- колкото до тия "извинения", ами, принципно е така Phoebe, ама не винаги

Пък и познавам много хора, ама много хора, които отиват към 40-те, и, благодарение на много мислене и търсене на "перфектния/ата", са сами. И така и ще си останат. Това исках да кажа- колкото до тия "извинения", ами, принципно е така Phoebe, ама не винаги
- phoebe
- Легендарен флуудър
Е, кога не е?
То или става, или не. Дори и ако "не е подходящ момент" той става такъв, ако дойде подходящият човек. Просто явно не си ти/аз/който и да е.
То или става, или не. Дори и ако "не е подходящ момент" той става такъв, ако дойде подходящият човек. Просто явно не си ти/аз/който и да е.
medicate, medicate