Мила
Честит рожден ден, пожелавам ти безкрайно разбиране за вселената и може би малко безсмъртие.
Благодаря ти, Мила!
Безсмътрието съм си го осигурил вече - посредством вас - но обещавам да не спирам да работя по въпроса с разбирането
Faith_no_more
Честит рожден ден! Пожелавам ти винаги да си Влюбен 
Благодаря ти, Вяра!
Не вярвам, че мога да не изпълня пожеланието ти!
black_lady
Всичко най-хубаво!
Благодаря ти, Валя!
Най-хубаво е Всичко
rogertaylor
Ангеле, честит рожден ден и тук! 
Благодаря ти, Ники!
Поискай си отчет догодина
Noctis
Честит рожден ден, Ангеле
Мога единствено да ти пожелая да превърнеш живота си в държава, в която да властва абсолютизма, а ти да властваш над него
иначе казано успехи, ред и самостоятелност

Благодаря ти, Руслане!
Пожеланието ти е доста оригинално и не съм особено сигурен, дали и какво от него бих искал да осъществя, но определено ще изследвам този нов, непознат потенциал.
Lithium
И тук
Честит Рожден Ден! Много късмет, щастие и усмивки ! Приятно изкарване и наздраве !!!!
Благодаря ти, Яни!
Късметът е за неумелите, но пък нали знаеш: "It's good to be good, but it's better to be lucky!"

; Щастието е приятна за преследване цел, но нито него, нито усмивките мога да си ги усигуря сам - разчитам на дейно участие в мероприятията по доставянето им, от твоя
а и не само страна!
lunatic_moon
Честит рожден ден! Желая ти здраве, вдъхновение и Любов! 
Благодаря ти, Нона!
А ти помниш ли, че имаме нещо за вършене, отлагано негласно и за неопределено време? Надявам се скоро вдъхновението да ни намери едновременно!
Scion of balance
Честит рожден ден,пожелавам ти най-вече здраве ,понеже липсата му усложнява нещата като цяло
Чудесни Р & С соу фар 
Благодаря ти, Ташо!
Не мога да гарантирам опазването му, при толкова много форумни, но пък нищо не ми пречи да му се надявам
Е, те почти приключиха - още къмто 42 часа остават - но се надявам накрая да са ви били полезни/приятни... Дерзайте