За 41-ви блок
- FeelTheRain
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: За 41-ви блок
Аз днес бях до 41Б. Отвън не изглежда приветливо, честно казано, но от стаята съм доволна. Очаквах пълна дупка, но ми се струва доста прилична.
За другите стаи там нямам наблюдения, така че не мога да кажа:)
За другите стаи там нямам наблюдения, така че не мога да кажа:)
-
angelusia
- В началото бе словото
- Специалност: педагогика
Аз съм искрено ОТВРАТЕНА от стаята... Не знам момичетата преди мен как са живели , но мене ме е гнус да стъпна камо ли да спя .......... (puke) (puke) (puke)
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Може да са били момчета... 
-
angelusia
- В началото бе словото
Не ... Имаше женски колан и пантофи ... НЗнзнзнззннз УЖАААССС!!!! Как може някой да живее в такава мизерия
-
plamenka
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Нашата стая също не е лукс ама след едно освежаване ще стане долу горе супер
)
Но интересното е, че ни казаха че предното момиче се е изнесло преди 2 дни ,а зад леглата имаше толкова мръсотия и прах ?!?!?! НЕПРОУМЯВАМ как е възможно да е живяла в такава обстановка ....?
Но интересното е, че ни казаха че предното момиче се е изнесло преди 2 дни ,а зад леглата имаше толкова мръсотия и прах ?!?!?! НЕПРОУМЯВАМ как е възможно да е живяла в такава обстановка ....?
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
Има всякакви хора, за съжаление... 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Май в тоя блок са доста мизерни стаите... не знам на какво се дължи, но не е добре!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
-
plamenka
- В началото бе словото
The_Viper написа:Май в тоя блок са доста мизерни стаите... не знам на какво се дължи, но не е добре!
Мизерни е много силно казано,по скоро зле поддържани и захабени.То не може едно нещо да изкара цял живот.
Но много зависи и как са живели преди теб
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
така е, ама като са захабени да им направят ремонт.. нашата баня /хем не беше толкова зле/, миналото лято я ремонтираха, стана супер- все още си е като нова, поддържаме си я! Но ако една стая или баня е наистина зле - сбо или домакинките, или там който е отговорен и е длъжен да порави нещата, длъжни са да заделят некой лев за ремонт. просто няма друг начин! и точно това ме кара да си мисля, че май в някои блокове се правят повече ремонти от в други... което е малко несправедливо!.
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
-
plamenka
- В началото бе словото
Да ти кажа честно нашата баня е много е в много добър вид сравнение със самата стая,има си плочки по стените и пода и поне мивката и тоалетната са подменени личи си, амаа ще има яко чистене иначе няма как.The_Viper написа:така е, ама като са захабени да им направят ремонт.. нашата баня /хем не беше толкова зле/, миналото лято я ремонтираха, стана супер- все още си е като нова, поддържаме си я! Но ако една стая или баня е наистина зле - сбо или домакинките, или там който е отговорен и е длъжен да порави нещата, длъжни са да заделят некой лев за ремонт. просто няма друг начин! и точно това ме кара да си мисля, че май в някои блокове се правят повече ремонти от в други... което е малко несправедливо!.
Но при положение, че влизат толкова пари от наеми малко по малко трябва всички блокове да се ремонтират едновременно.Защото така е много несправедливо за почти същите пари други да живеят по уютно
- Kia
- В началото бе словото
- Специалност: БИН
И аз но ще го преживея като че ли.. Има ли някой от 41Б? Аз съм в 106-та което е добре поне няма да опъвам стълбиangelusia написа:Аз съм искрено ОТВРАТЕНА от стаята... Не знам момичетата преди мен как са живели , но мене ме е гнус да стъпна камо ли да спя .......... (puke) (puke) (puke)
Ако сърцето ти е тясно,какво значение има.че светът е широк?...
-
angelusia
- В началото бе словото
Kia написа:И аз но ще го преживея като че ли.. Има ли някой от 41Б? Аз съм в 106-та което е добре поне няма да опъвам стълбиangelusia написа:Аз съм искрено ОТВРАТЕНА от стаята... Не знам момичетата преди мен как са живели , но мене ме е гнус да стъпна камо ли да спя .......... (puke) (puke) (puke)
Аз съм 41Б 519 стая
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
Съседи сме, аз съм 518.. : )angelusia написа:Kia написа:И аз но ще го преживея като че ли.. Има ли някой от 41Б? Аз съм в 106-та което е добре поне няма да опъвам стълбиangelusia написа:Аз съм искрено ОТВРАТЕНА от стаята... Не знам момичетата преди мен как са живели , но мене ме е гнус да стъпна камо ли да спя .......... (puke) (puke) (puke)
Аз съм 41Б 519 стая:):)
Public relations and Advertising..
- Gershi
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Стаята ми е страхотен бонбон,а домакинката е супер печена мадама!Изключително доволна съм:)Гледайте малко по-ведро на нещата!
Non scholae sed vitae discimus
(Учим не за училището,а за живота)
(Учим не за училището,а за живота)