Защо София е мръсна?

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

castelo написа:
Xenon написа::lol: Откъде е този лаф?
Е съчиних го във връзка с жената, за която писа (евентуална туристка) :lol:
Така е. И не само ще разкаже за купчина лайна в центъра на града, но и ще показва снимки :lol:
Ibiza DJ
Аватар
Forester
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Forester »

Предпочитам купчина лайна пред хартия, пластмаса и какво ли не, които се разграждат много по-бавно.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Ама в Германия например, стопанина прибира акита след като кучето му се изсере някъде на улицата...
Ibiza DJ
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Частично ще се опитам да отговоря на въпроса с едно изявление на pora_e_priqtel отпреди година и нещо, което гласи следното:
pora_e_priqtel написа:http://mater-eko.tk

През изминалата година под името Матер Еко или Сливи за смет се занимавахме почти изключително с почиствания. Ефектът траеше средно два дни и половина. Почистихме част от Студентски град, Докторската градина, парка "Заимов", района около Стопански факултет на 4-ти километър и др. Хората много се учудваха като ни виждаха. Повечето не можеха да разберат за какъв дявол се трепем на студа да им ринем боклуците. Но за сметка на това явно си казваха "а, супер - има кой да ни чисти, значи спокойно можем да си хвърляме боклука където ни падне" :evil: :evil: :evil: Един ден смятам да основа силов орган - нещо като Еко СА/СС, за да вдъхнем респект у подобни упадъчни елементи, които за съжаление са мнозинство.
Практиката показа, че почистванията са загубена кауза ако подходим само с нашите сили. Разбира се не изключваме организиране на бъдещи почиствания, но това ще стане по-скоро в координация с други еко-организации, за да бъде достатъчно мащабно и ефективно.
За сметка на това, като университетска организация ние имаме несравнимо по-големи възможности в областта на образователни и провокативно-възпитателни кампании, под формата на организиране на лекции, срещи, дискусии, презентации, разпространение на плакати, флайъри и други материали.

Във връзка с казаното за Амадеус Кръстев - ако имаше повече хора, които си хвърлят боклуците на предназначените за целта места щеше да е МНОГО ПО-ДОБРЕ. Всички екологични организации на света не могат да смогнат да компенсират замърсяването от един народ, който без притеснение си изхвърля боклука през балкона или на улицата.

ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ЖИВЕЕМ В ГРАД ИЛИ В БУНИЩЕ!!!
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
toni spbb
От дъжд на вятър

Re: Защо София е мръсна?

Мнение от toni spbb »

Ами какво ще кажете за тази статистика!Всеки ден в София влизат между 45000 и 75000 жители от провинцията!Тези хора си хвърлят тук отпадъците и аиде чал на село как няма да е мръсна столицата ни!А после ние тряя да им събираме отпадъците ние не сме виновни ,че в провинция работа няма!Мисля ,че трябва да се върне софийското гражданство поне тфа му беше хубаво на комунизма :bounce: :bounce: :lol: :lol:

Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Аз съм от провинцията...и всеки ден идвам в София...хвърлям си боклука по улиците и градинките...и след това си тръгвам...това е целта на живота ми...това ме прави щастлив...за това живея...и за това НА СЕЛО Е ЧИСТО...
....прави и ти като мен и всички ще са доволни... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

И си представи сега как софиянци се вдигат,отиват,осират Дупница,Перник и Ботевград и се прибират. :evil4:
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

toni spbb написа:Ами какво ще кажете за тази статистика!Всеки ден в София влизат между 45000 и 75000 жители от провинцията!Тези хора си хвърлят тук отпадъците и аиде чал на село как няма да е мръсна столицата ни!А после ние тряя да им събираме отпадъците ние не сме виновни ,че в провинция работа няма!Мисля ,че трябва да се върне софийското гражданство поне тфа му беше хубаво на комунизма :bounce: :bounce: :lol: :lol:
Виждаш ли - и аз съм софиянец обаче софийското жителство е глупост. Това е крайна и отчаяна мярка, когато комунистите са съсипали стопанството и не са можели да задържат хората на село.
Knights of the Cross
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

София е мръсна щото всички серат.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

"..and every baby with a brain will tell you,"Everybody poops"..." :mrgreen:
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Дам, винаги мн ме е дразнело да видя как някой си мята нещо,
а на два метра до него има кофа. Пък и да няма, да си го занесе.
Аз редовно си изхвърлям кила с боклуци от чантата, защото
на места няма и достатъчно кофи, ако тряба да сме честни.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

София е мръсна, защото има адски много хора и всички си хвърлят боклуците, където им падне. Циганите, дето сигурно бачкат за 5лв/ден в Чистота или както сега се казват фирмите, изобщо не си дават зор. Мине малко с метлата, па после си хвърли фаса на метенето. Софиянци просто нямаме такова мислене да си пазим града.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Абе не е баш така. Виждала съм и цигани дето доста упорито си метат.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Просто си ги засякла в подем.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Даже има една, от мойто село, която е доста трудолюбива.
Ама тя беше чистачка и в училището. Иначе взимат сиг. към
500лв.
Публикувай отговор

Обратно към “България”